HP Omen 15 2018, luwih akeh tenaga ing sasis sing luwih cilik lan luwih entheng

HP Omen 15 mod 2018

HP wis nampilake laptop anyar game Kanggo musim iki. Bisa uga kita ujar manawa minangka model restyling taun kepungkur, yaiku HP omen 15. Nanging, sanajan desaine meh padha, nanging ana pangukuran ing pangukuran - saiki luwih kompak kanthi ukuran layar sing padha - lan kalebu Kertu grafis NVIDIA GeForce GTX 1070 Max-Q minangka pilihan ndhuwur ing konfigurasi sampeyan.

Uga, lan nggawe tandha babagan tren saiki, iki HP Omen 15 2018 duwe bingkai sing luwih cilik ing layar saengga bisa nyuda ukurane, luwih khusus nganti 7,4% kurang saka versi 2017. Kangge, keyboard uga wis bisa njupuk papan sing kurang ing permukaan lan tombol kursor bisa dilebokake kanthi lancar menyang slot khusus.

HP Omen 15 2017 vs 2018

Model 2017 vs 2018 model

Kangge, HP Omen 15 2018 iki jelas bisa nambah NVIDIA GeForce GTX 1070 Max-Q menyang konfigurasi tuku minangka ndhuwur kisaran. Iki bakal nggawe pengalaman game nggawa sampeyan menyang level anyar, biasane ngomong nganggo laptop.

Kangge kita eling yen ing layar diagonal 15,6 inci kita bisa milih sawetara resolusi. Ing tangan siji, kita bisa milih Full HD kanthi tingkat refresh 60 utawa 144 Hz, nalika karo a 4k résolusi tingkat bakal 60 Hz.

Minangka daya, HP Omen 15 2018 iki bakal nampilake prosesor Intel Core generasi paling anyar - kaping wolu -, sanajan luwih khusus babagan model Core i5 lan Core i7. kanggo bagean kasebut, CPU kasebut bisa uga diiringi RAM maksimal 32 GB. Nalika kapasitas panyimpenan luwih umum: sampeyan bisa milih ing antarane model HDD lan SSD utawa sistem hibrida.

Pungkasane, pitutur marang kowe manawa HP Omen 15 2018 iki bakal dadi sing pertama nggabungake platform game ing streaming «HP Omen Game Stream» adhedhasar teknologi Parsec sing bakal ngidini sampeyan muter judhul kanthi maksimal 1080p ing 60 fps. Peralatan kasebut bakal didol ing Amerika Serikat ing tanggal 29 Juli ngarep iki - kanthi rega sing bakal diwiwiti saka $ 980 nganti $ 1.699 kanggo versi sing paling lengkap.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.