HTC kelangan departemen R&D kanthi rega $ 1.100 milyar

Google

Google nggawe warta maneh lan wektu iki sawise entuk kesepakatan karo Samsung kanggo entuk kontrol bagean divisi ponsel pabrikan. Kaya sing bakal dielingi, wulan September taun kepungkur kemungkinan iki dirembug sanajan durung nganti saiki perusahaan mesin telusuran wis entuk kabeh persetujuan sing dibutuhake kanggo nindakake akuisisi iki.

Kepiye cara liyane, ing Google, dheweke wis milih sing liyane blog supaya informasi dadi penting kaya pejabat iki. Ing entri sing diterbitake, sing penulis ora kalah Rick osterloh, Wakil Presiden Hardware Senior ing Google, nampani karyawan anyar ing perusahaan kasebut. Ing wektu iki, kudu dielingake yen sejatine Google entuk tim 2.000 wong sing nduweni kualifikasi sing asale saka departemen kasebutDidhukung dening HTC', antara liya, tanggung jawab nganti saiki kanggo pangembangan macem-macem proyek kayata seluler Pixel Google dhewe.

Samsung-google

Google milih trek cepet lan njupuk departemen riset lan pangembangan HTC kanggo nggawe terminal sabanjure

Supaya luwih sithik yen Google tuku apartemen khusus iki saka HTC kanthi rega 1.100 yuta dolar, jarene 'Powered by HTC' ora liya yaiku departemen riset lan pengembangan sing diduweni HTC nganti saiki. Iki tegese Google langsung tuku ora kurang saka departemen sing tanggung jawab ngembangake kabeh teknologi HTC anyar, teknologi sing padha nganti sawetara wulan kepungkur kanggo ngembangake kabeh teknologi sing ana ing telpon merek Taiwan.

Kanthi cara sederhana iki, sanajan cukup larang, Google njamin ora bakal gumantung karo perusahaan liya kanggo nggawe telpon dhewe lan piranti sing bakal teka sing bakal tekan pasar. Saliyane, iki uga njamin kesinambungan generasi anyar kanggo Pixel wiwit proyek kasebut gumantung pirang-pirang taun ing para insinyur sing padha nyewa lan saiki bakal dadi bagean saka staf sing akeh.

Kaya sing bisa diwaca ing entri sing diterbitake dening Rick osterloh:

Kolega anyar kasebut nggawa pirang-pirang taun pengalaman kanggo entuk pirang-pirang 'woh-wohan kawitan', utamane ing industri smartphone, sing kalebu ngluncurake smartphone 3G pertama ing taun 2005, telpon sentris sentris pisanan ing taun 2007, lan telpon unibody kabeh-logam pisanan ing taun 2013. Iki uga minangka piranti sing padha karo sing digunakake cedhak karo pangembangan Pixel lan Pixel 2

piksel

Sanajan wis adol departemen Riset lan Pangembangan, HTC ora bakal mandheg nggawe ponsel

Ing bagean saka HTC, kasunyatan manawa dheweke wis adol departemen riset lan pangembangan ora ateges dheweke bakal ninggalake jagad telpon seluler, sebaliknya, nalika kabeh informasi kasebut dadi resmi HTC ngluncurake pernyataan resmi sing ngumumake manawa perusahaan bakal terus ngluncurake terminal anyar.

Yen kita nggatekake kabeh sing diandharake dening analis babagan tuku kasebut, samesthine manawa HTC bakal terus ing pasar ponsel sanajan jumlah peluncuran bakal dadi pasar wiwit perusahaan bakal miwiti mung fokus ing model sing paling entuk manfaat padha kontribusi saben taun. Saliyane, HTC kemungkinan bakal fokus ing jinis pasar liyane sing dadi referensi dina iki, kayata pangembangan kacamata realitas tambahan utawa pasar Internet of Things.

Bali menyang Google, kanthi investasi iki jelas manawa perusahaan pengin fokus marang sektor pasar sing bisa menehi akeh mupangat kayata pangembangan lan pabrik hardware sampeyan dhewe. Kaya sing bakal dielingi, pirang-pirang taun kepungkur secara harfiah fokus marang perusahaan liyane kanggo nggawe produk nalika nggawe piranti lunak khusus, gaya sing wis pirang-pirang taun ganti kanthi radikal filsafat lan cara eksekusi nuduhake manawa Google pungkasane nggabungake serangkaian profesional sing nduweni kualifikasi menyang tenaga kerja.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)