HTV Vive Focus, kacamata kasunyatan virtual anyar saka HTC tanpa kabel

Sanajan diluncurake sistem realitas virtual HTC mengko dibanding karo Oculus, akeh pangguna sing wis ngerti carane milih kanthi wicaksana lan milih sistem realitas virtual perusahaan Taiwanese, sistem sing nawakake kualitas lan kebebasan luwih akeh nalika teka. kanggo main game, sanajan regane luwih dhuwur tinimbang saingan.

Perusahaan Taiwan wis nampilake piranti kasunyatan virtual anyar sing dijenengi HTC Vive Focus, sistem independen tanpa kabel lan ora perlu ditambahake ponsel kanggo nggunakake. Proyek iki, sing wis ditindakake bebarengan karo Qualcomm, yaiku separo ing antarane kacamata kasunyatan virtual HTC Vive lan Samsung.

Perlu dielingi manawa model anyar iki ora tekan pasar kanggo ngganti utawa ngganti model Vive, nanging model iki berorientasi ing sektor pendidikan, nduduhake minat sing padha karo Microsoft lan Samsung, lan pengin dadi media pengajaran liyane ing pusat pendidikan kanggo nggampangake sinau siswa.

Fokus HTV Vive dituju ing pasar Tiongkok, nanging perusahaan kasebut bakal rencanakake saiki piranti sing padha kanggo pasar Amerika lan Eropa, sing miturut sawetara desas-desus bisa diarani Eclipse, jeneng sing durung dikonfirmasi kanthi resmi. Kaya sing diandharake perusahaan sajrone presentasi, saiki ana luwih saka 100 pangembang sing nggawe konten kanggo piranti anyar iki.

Ing Fokus HTC Vive kita temokake prosesor Qualcomm Snapdragon 835 bebarengan karo rong tampilan AMOLED, sing résolusi durung kasebut. Dheweke duwe rong kontrol, padha karo sing ditemokake ing model DayDream Google lan Samsung Gear VR, kanggo ngontrol konten sing ditampilake ing kacamata lan sesambungan karo dheweke.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.