Huawei Band 2 pulih intine gelang fitness

Pungkasan, pabrikan smartphone paling gedhe ing China, Huawei, kanthi resmi ngumumake gelang kuantitas anyar, Huawei Band 2, saéngga negesake bali menyang desain sing luwih tradisional lan konvensional, bisa uga luwih cedhak babagan jinis produk iki.

Sawise generasi pisanan piranti iki, kanthi desain ing antarane smartwatch lan smartband, Huawei fokusake pangguna kanggo pangguna sing pengin jinis aksesori iki ngontrol aktivitas fisik lan paramèter kesehatan. Lan iki carane dheweke ngerteni iki Huawei Band 2 sing, miturut tampilan lan fungsionalitas, luwih Fitbit saka sadurunge.

Huawei Band 2, bali menyang asal usul

Huawei Band 2 lan Band 2 Pro sing anyar padha karo sing dikarepake pangguna wristband kuantizer: gelang kuantizer. Ora ana sing separo ing antarane jam tangan lan band fitness, dudu smartwatch kanthi fitur kesehatan. Ora Iki minangka gelang fitness ing pangerten sing paling umum, lan uga konsep tradisional.

Ing wektu yen Fitbit kayane duwe kesulitan njaga pentinge ing pasar, lan nalika gelang ngetang terus duwe daya tarik luwih akeh tinimbang jam tangan sing cerdas, Huawei bisa uga pengin nyoba golek bagean saka pasar sing ilang dening Fitbit ngluncurake gelang Huawei Band 2 lan 2 Pro

Kaya sing diandharake, generasi kaping pindho saka Huawei Band yaiku kanggo wong-wong sing pancene pengin nggawe fitness menyang level sabanjure, lan kanggo iki, saliyane kanggo desain sing sportif, nyaman, lan hardware kasebut kayane dadi bagean saka gelang, Band 2 anyar Huawei Nduwe fungsi lan fitur sing luar biasa kayata:

  • Un Sensor detak jantung 24/7.
  • Batere 100 mAh sing menehi a otonomi nganti 21 dina.
  • Speedometer
  • GPS ing model Pro.
  • Nglacak turu kanthi otomatis.
  • Fungsi VO2 Maks sing ngukur konsumsi oksigen sajrone olahraga (mung ing versi Pro)

Ing telung warna (biru, oranye lan abang) lan kanthi ukuran 114.67 mm x 101.35 mm, kita isih durung ngerti rincian babagan kasedhiyan lan rega Huawei Band 2 lan 2 Pro. Nanging sing kita ngerti yaiku kalorone kompatibel karo piranti Android lan iOSanggere mbukak Android 4.4 utawa luwih anyar lan 8.0 utawa luwih anyar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.