Huawei Band 6, smartband paling lengkap ing pasar [Analisis]

Gelang cerdas uga jam tangan cerdas minangka produk sing saiki saya akeh urip. Sanajan kasunyatane, ing wiwitan generasi piranti kasebut kayane pangguna ora gelem fungsionalitas lan desaine, kasunyatane yaiku merek kayata Huawei wis nang tenan ing wearables lan asile wis cukup apik.

Kita nganalisis kanthi jero babagan Huawei Band 6 anyar, piranti kanthi otonomi lan ciri khas produk premium. Temokake karo kita apa sing wis pengalaman karo Huawei Band 6, kekuwatane lan uga kekurangane.

Bahan lan desain: Ngluwihi gelang sing sederhana

Nalika umume merek nganggo gelang cilik, kanthi desain sing ora cetha lan meh bakal ujar manawa ana tujuan kanggo ndhelikake, Huawei wis ngelawan karo Band 6. Gelang sing ngetang iki cedhak banget karo jam tangan langsung saka segi layar, ukuran lan desain pungkasan. Nyatane, iku mesthi ngelingake kita babagan produk liyane saka merek kayata Huawei Watch Fit. Ing kasus iki kita duwe produk sing apik, kanthi tombol ing sisih tengen lan ditawakake ing telung versi kothak: Emas lan Ireng.

Apa sampeyan seneng karo Huawei Band? Rega bakal ngejutake sampeyan ing portal penjualan kayata Amazon.

  • Ukuran: X x 43 25,4 10,99 mm
  • Bobot: 18 gram

Pinggirane rada dibunderaké, antara liya kanggo nambah kekiatan lan resistensi. Mesthi wae, kita ora nemokake bolongan kanggo speaker utawa mikropon ing gelang iki, ora ana. Sisih mburi kanggo loro pin pengisian daya lan kanggo sensor sing jaga SpO2 lan detak jantung. Layar manggoni bagean gedhe ing sisih ngarep lan ora diraguhi minangka protagonis utama desain, sing nggawe produk kasebut cedhak karo jam tangan. Temenan Pabrik plastik kanggo kothak, luwih disenengi, kaya tali sing digawe saka silikon hypoallergenic.

Karakteristik teknis

Ing iki Huawei Band 6 Kita bakal duwe telung sensor utama, yaiku accelerometer, giroskop lan sensor detak jantung optik Huawei dhewe, TrueSeen 4.0 sing bakal digabung kanggo ngirim asil SpO2. Minangka bagean, konektivitas bakal dirantai menyang Bluetooth 5.0 sing ing prinsip menehi asil sing apik saka tangan Huawei P40 sing wis digunakake kanggo tes.

Kita duwe resistensi tumrap banyu sing ora dingerteni babagan proteksi IP lan kemungkinan nyelehake nganti 5 ATM. Kanggo batere, kita duwe total 180 mAh sing bakal dikenani biaya liwat port pangisi daya magnetik sing kalebu ing paket kasebut, ora adaptor daya, mula kita kudu nggunakake piranti liyane sing ana ing omah. Huawei Band 6 iki bakal kompatibel karo piranti iPhone saka iOS 9 lan Android saka versi kaping enem. Kita ora duwe WearOS kaya sing diarepake, kita duwe Sistem Operasi saka perusahaan Asia sing biasane nindakake tugas kasebut kanthi apik.

Layar amba lan otonomi

Layar bakal njupuk kabeh lampu sorot, banjur la Huawei Band 6 pasang panel 1,47 inci sing bakal ngenggoni 64% sisih ngarep Total miturut data teknis, sanajan sajujure, amarga desaine sing rada mlengkung, rasane ora bisa digunakake ing ngarep, mula ana desain desain sing sukses ing mburine. Iki langsung saingan karo dheweke kakang mbarep Huawei Watch Fit, sing layar 1,64 inci, uga desainé persegi dowo. Kita ora ngerti level proteksi apa sing ana ing layar, sanajan ing tes, tumindak kaya kaca sing cukup tahan.

Panel AMOLED iki duwe résolusi 194 x 368 pikselsy duwe tingkat kecerahan sing luwih dhuwur tinimbang gelang kompetitif kayata Xiaomi Mi Band sing kondhang. Amarga iku, layar bisa katon kanthi awan, sanajan kasunyatane ora padhang kanthi otomatis. Tingkat penengah katelu kayane minangka sing bakal digunakake kanggo bisa ngatasi kanthi gampang tanpa kudu ngatur padhange lan uga tanpa ngrusak batere.

Layar duwe tingkat sensitivitas tutul sing wis nanggapi kanthi bener ing analisis, perwakilan warna uga disenengi, luwih-luwih yen kita njupuk piranti manawa piranti kasebut dirancang kanggo dipasang ing bangkekan lan ora bisa nikmati film, tegese, kejenuhan warna lan kontras utamane seneng maca informasi sing pengin ditawakake Huawei Band 6 sawayah-wayah. Layar katon apik kanggo digunakake saben dinane.

Batere ora bakal dadi masalah, sanajan 180 mAh bisa uga katon sithik, Kasunyatane yaiku kanthi panggunaan saben dina sing diwenehake, Huawei Band wis bisa nawakake 10 dina panggunaan, sing bisa ditambah nganti 14 yen sampeyan nindakake trik tartamtu sing pungkasane ngalangi kita ngrasakake piranti kasebut.

Gunakake pengalaman

Kita duwe kontrol gerakan dhasar:

  • Down: Setelan
  • Munggah: Pusat Notifikasi
  • Ngiwa utawa nengen: Widget lan prasetel sing beda

Mangkono, kita bakal bisa sesambungan karo piranti, saengga bisa nyetel kecerahan, bola, mode wengi lan takon informasi kasebut. Ing antarane aplikasi sing diinstal, kita bakal duwe:

  • Latihan
  • Detak jantung
  • Sensor oksigen getih
  • Dhaptar Kegiatan
  • Mode turu
  • Mode stres
  • Latihan napas
  • Notifikasi
  • Cuaca
  • Stopwatch, timer, alarm, senter, telusuran lan setelan

Sejatine, kita ora bakal lali apa-apa ing gelang iki, sanajan uga ora bakal bisa ngluwihi.

Kita ora bisa ngarep-arep fungsi ekstra, kita duwe gelang kuantitas sing ngalahake para pesainge ing desain lan layar kanthi rega 59 euroSejatine, aku nggawe kabeh kompetisi kabeh dikalahake. GPS bisa uga ora kejawab, aku jelas, nanging ora bisa menehi luwih sithik. Pasar smartband sing "murah" wis diuripake maneh dening Huawei Band iki.

Band 6
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
59
  • 80%

  • Band 6
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: May 29 saka 2021
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Layar
    Penerbit: 95%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Fungsi
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Layar gedhe lan gedhe
  • Desain sing luar biasa
  • Otonomi gedhe lan regane murah banget

Contra

  • Ora ana GPS internal
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.