Huawei FreeBuds 3, kita nganalisa edisi anyar kanthi warna abang

Perusahaan Asia ngluncurake edhisi pungkasan headphone True Wireless kanthi fitur sing cukup luar biasa. Kali iki kita bakal nganalisa edhisi khusus kanthi warna abang. Kita duwe Huawei FreeBuds 3 kanthi warna abang, tetep ndeleng analisis lan kabeh fitur ing tinjauan rinci iki. Kita yakin manawa sampeyan ora bakal kelalen, lan kaya biasane, kita ngiringi analisis iki karo video sing bisa ndeleng pengalaman, kothak mlebu lan cara kerjane saben dina. Kita lunga ing kana kanthi analisis lengkap Huawei FreeBuds 3 kanthi warna abang.

Desain lan bahan: Biasa lan efektif

Babagan sing sampeyan pikirake nalika ndeleng kothak FreeBuds 3 yaiku ngelingake kothak keju waxy tartamtu sing nate ngancani kita sajrone bocah cilik, utamane saiki kanthi edisi anyar kanthi warna abang sing diluncurake bebarengan karo Dina Valentine. Nanging lan sanajan penasaran yen bunder babar pisan, kasus pengisian daya kompak, rada luwih tipis tinimbang Apple AirPods lan rada luwih jembar babagan bentuk bunder, nanging sanajan saiki, kita lagi ngadhepi salah sawijining kasus pengisian paling gampang kanggo ngangkut sing dites nganti saiki.

  • Ukuran saka cilik: X x 4,15 2,04 1,78 mm
  • Ukuran saka handset: 6,09 x 2,18
  • Bobot saka cilik: 48 gram
  • Bobot saka handset: 4,5 gram

Kasunyatane yaiku yen kita duwe desain standar ing pasar, cukup kepenak lan aku seneng. Biasane gampang kanggo tegese mirip karo Apple AirPods kanggo nyebut kekurangan imajinasi, nanging kasunyatane yaiku desain sing fungsional lan ergonomis, Sadurunge, sithik sing bisa dibantah, jujur. Dheweke dibangun ing plastik "jet" nggilap, kita duwe LED indikator pengisian daya ing jejere port USB-C lan nganggo LED status ing njero, ing antarane headphone loro.

Otonomi: Jembar kamardikan

Kita miwiti karo rincian teknis. Kita duwe baterai teoretis sing njanjeni otonomi patang jam kanggo saben headset, total 20 jam yen kalebu kasus sing nyedhiyakake papat biaya tambahan. Kanggo mbukak, kita duwe port USB-C nganti 6W lan mesthi nirkabel ngisi daya nganggo Qi standar wektu iki 2W. Kita wis verifikasi manawa paramèter kasebut bisa dipenuhi lan udakara sakjam kanggo ngisi daya kothak lan jam liyane kanggo ngisi daya kebak headphone, sing bakal kurang sithik amarga umume, aja nganti batere batere.

  • Batere kothak: 410 mAh
  • Batere headphone: 30 mAh

Ing prakteke, janjine merek meh rampung. Ing kasusku, aku nemokake udakara otonomi udakara 3 jam kanthi volume konstan 70% lan pambatalan swara diuripake kanggo nggunakake campuran telpon lan musik liwat Spotify. Ngisi daya butuh wektu luwih suwe tinimbang wektu kira-kira amarga ing kasusku aku nggunakake pangisi daya Qi nirkabel sing nggawe dheweke kepenak banget. Dheweke mesthi menehi pengalaman sing apik ing babagan iki.

Karakteristik teknis

Kanthi piranti Huawei kabeh luwih gampang. Cukup mbukak kothak ing cedhak Huawei P30 Pro lan pencet tombol sisih, kita miwiti proses konfigurasi sing cepet lan gampang sing dipandu liwat animasi khas. Supaya gampang banget, dheweke bisa nggunakake Kirin A1, Bluetooth 5.1 SoC Certified mode dual (sing pertama), kanthi prosesor audio saka 356 MHz lan ora nawakake gangguan, nyuda utawa nundha tes. Huawei njanjeni latensi ing ngisor 190ms lan sambungan karo piranti kurang saka 3 detik, pancen ditrapake.

Thanks kanggo prosesor iki, sing wis kasedhiya ing piranti perusahaan sing bisa digunakake, lan integrasi karo EMUI 10 kita bakal bisa ngilangi kabeh jus saka headphone, Nanging, kita duwe aplikasi sing kasedhiya ing App Store sing, ing piranti Android, bakal menehi kesempatan kanggo nyetel tumindak tunyuk kaping pindho (ora perlu yen nggunakake EMUI 10). Kita bakal milih arep ngaso musik, pindhah menyang lagu sabanjure, njaluk asisten utawa ngaktifake pembatalan swara, kita uga bisa ngatur kanthi mandhiri kanggo saben earphone.

Aplikasi Ai Life iki (mung kasedhiya ing Android) bakal ngidini ngerti kanthi rinci kabeh informasi lan uga ngupayakake nganyari firmware kanggo headphone, nanging, kaya sing wis diandharake sadurunge, yen nggunakake EMUI 10 ora perlu, amarga ing setelan saka Bluetooth lan kanthi otomatis bakal nindakake tugas kasebut. Ing pengalaman kita kualitas mikropon kanggo nelpon kualitas dhuwur, bisa ngisolasi kita kanthi apik saka swara lan ngidini bisa krungu kanthi cetha (lan rungokake kita), salah sawijining sing paling apik ing pasar babagan kasebut. Nduwe mikropon kanthi proteksi sadurunge ing sisih ngisor, lan sensor balung kanggo nyuda swara nalika njupuk swara kanthi geter.

Yen sampeyan pengin olahraga, sampeyan ora kudu kuwatir banget ing aspek tartamtu, sanajan ora menehi rasa fiksasi sing ekstrim, mula ora gampang gerah, lan sertifikasi kringet lan tahan cipratan IPX4 bakal ngidini kita nggunakake kanthi tenang.

Kualitas swara lan pembatalan swara

Kita miwiti karo kualitas audio, kita ngadhepi headphone sing udakara € 200 lan sing ora mung bisa ditemokake. Kita ora duwe bass accentuated, nanging iki biasane nuduhake kualitas media sing apik, mula kita duwe media sing cukup kualitas kanthi nggunakake jinis headset. Volume maksimal cukup gedhe lan ing babagan kualitas ana ing jaran kanthi kompetisi utama lan utamane karo produk kanthi rega sing padha. Temenan, kaya sing kedadeyan ing headphone jinis iki, ora dirancang kanggo swara sing paling nyenengake.

Minangka kanggo pembatalan swara, uga ... Kita nganggep desain mbukak lan opsi sing kandel kanggo nggunakake teknologi iki. Tanpa minimal isolasi pasif (ora ana ing kuping) dheweke ora bisa milih apa-apa maneh. Kaya ngono, pambatalan swara kasebut ora apik banget, luwih fokus kanggo ngilangi swara eksternal lan bola-bali, nanging lali babagan total isolasi ing transportasi umum utawa liya-liyane.

Sampeyan bisa tuku iki Huawei FreeBuds 3 abang kanthi rega 179 euro ing Amazon uga ing situs web resmi Huawei, Huawei Space ing Madrid lan poin utama sing adol.

Huawei FreeBuds 3, kita nganalisa edisi anyar kanthi warna abang
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
149 a 179
  • 80%

  • Huawei FreeBuds 3, kita nganalisa edisi anyar kanthi warna abang
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 40%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%

Pros

  • Kualitas bahan lan konstruksi
  • Otonomi lan fasilitas pengisian daya
  • Integrasi apik karo piranti Huawei
  • Kemampuan kanggo ngatur setelan lan pembatalan swara

Contra

  • Dheweke bisa regane luwih moderat
  • Luwih gampang digunakake yen sampeyan duwe piranti nganggo EMUI 10
  • Dheweke ora ngidini nyetel volume ing mode tutul

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.