Huawei FreeBuds 4, olahan produk sing meh sampurna [Review]

Ing Gadget Aktualidad, kita nggawa produk audio maneh, sampeyan wis ngerti manawa sampeyan pengin nganyari karo warta ing kabeh kisaran, lan Huawei minangka salah sawijining pabrikan sing nawakake alternatif liyane kanggo sawetara rega. Sawise sukses FreeBuds 3, Huawei nyaring model lan nggawe meh sampurna.

Temokake karo Huawei FreeBuds 4 anyar, headphone TWS anyar kanthi pambatalan swara aktif sing paling kuat. Kita nganalisa kabeh ciri, kapabilitas lan kekurangan ing kajian sing jero iki, apa sampeyan bakal kejawab? Kita pancen yakin, ora, gabung karo analisis anyar iki.

Yen sampeyan ndeleng puluhan review, sampeyan bakal weruh manawa akeh analis setuju yen Huawei kasebut FreeBuds 4 Iki minangka headphone rega paling apik ing pasar nalika mbahas utamane babagan headphone mbukak, nanging kita pengin menehi pendapat pribadi, lan iki kudu dites kanthi jero ... Ayo lunga!

Ode kanggo mbukak-headphone desain

Headphone ing-kuping apik banget, luwih apik yen sampeyan ora nyelehake, luwih-luwih yen sampeyan duwe salah siji saka sawetara kuping sing dirancang dening para insinyur desain perusahaan nalika nggawe headset TWS, pancen apik banget kanggo nindakake pembatalan swara aktif sing berkualitas. Huawei wis ngerteni kabeh pangguna sing duwe permusuhan ing kuping ing kuping amarga dheweke gagal utawa ngrusak kita, lan mutusake kanggo nggayuh kita kanthi pambatalan swara aktif Huawei FreeBuds 4, meh padha karo desain Huawei FreeBuds 3, lan aku ikhlas mikir minangka siji-sijine pilihan pribadi. Sanajan ngono, ing Podcast sing ditindakake kanthi kolaborasi karo iPhone Aktualidad sampeyan bakal bisa ngerteni manawa aku nggunakake Huawei FreeBuds 4i pirang-pirang wulan, minangka paradoks nasib (aku ora nate menehi Huawei FreeBuds 3).

Kanthi desain "terbuka" khas, FreeBuds 3 iki lungguh ing kuping, tanpa tiba, tanpa ngisolasi sampeyan, tanpa ngganggu sampeyan. Kita duwe ukuran per earpiece 41,4 x 16,8 x 18,5 mm mung 4 gram, nalika kasus pengisian, sing wis berkembang dadi ukuran sing luwih kompak tinimbang versi sadurunge, tetep 58 x 21,2 milimeter nganti 38 gram (nalika kosong).

Asile nyenengake ing headphone sadurunge, lan desain ing kothak sing nggawe kanca celonone sing terpaku maneh sing saiki dinggo, ora repot, gampang dioperasikake nganggo tangan siji lan kualitas konstruksi, kaya biasane ing Huawei, pancen apik banget.

Karakteristik teknis

Aku wis akeh ngandhani, lan aku prakteke ora ngandhani apa-apa. Kanggo kelas sing luwih maju, kita bakal menehi seri data sing menarik, ayo ngobrol babagan ciri teknis. Kita duwe Bluetooth 5.2, Huawei setya karo versi paling anyar sing kasedhiya ing pasar kanggo minimalake latensi lan nambah konektivitas. Kaya piranti liyane FreeBuds, kita wis dipasangake kanthi mbukak pop-up, yaiku sinkronisasi otomatis karo piranti Huawei (EMUI 10 utawa luwih), kita mbayangake kanthi chip NFC sing diwatesi.

Kita duwe driver 14,3 milimeter kanggo saben unit sing njanjeni swara definisi tinggi, saben earphone duwe motor dhewe kanggo ngasilake getaran sing luwih gedhe kanggo diafragma, iki bakal dadi bass sing bakal narik kawigaten para pecinta musik komersial, mula kita bakal luwih rinci babagan babagan swara iki. Rentang frekuensi, thanks kanggo kontroler LCP nganti 40 kHz, mula timbres lan cathetan dhuwur dikuatake.

Kualitas swara lan rekaman "hache-dé".

Kualitas swara ora bisa dibantah, kaya ngono bass (bass) khusus dikiatake lan para penyayang musik sing rada kurang komersial bisa ngemot liwat aplikasi AI Life Huawei, sing kasedhiya kanggo Android lan iOS. Kita duwe sawetara cathetan ndhuwur lan tengah sing paling apik sing dirasakake nganti saiki, utamane ing headphone mbukak, ing endi bisa ngganggu swara sekitar utawa distorsi. Huawei wis nggulung curl kanthi kualitas audio headphone kasebut yen kita nganggep "mbukak", soko sing ora bakal dihargai kabeh wong.

Amarga Huawei ora pengin ninggali pangguna sing nolak headphone ing kuping, dheweke mutusake terus kerja ing ceruk manawa akeh merek liyane sing wis langsung nolak, mula menehi kita ANC 2.0 sing njanjeni nganti 25db pembatalan swara tanpa kudu masang karet ing kuping. Amarga saben kuping beda, sensor lan mikropon FreeBuds 4 bakal nganalisa lan nawakake serangkaian penyesuaian sing ngidini pembatalan swara optimal.

Pancen angel yen ora mokal kanggo ngerti manawa kabeh janji kasebut ditindakake kanthi bebarengan, siji-sijine perkara sing bisa kita adili yaiku pembatalan swara, lan aku negesake tanpa wedi yen ana kesalahan sing paling apik ing headset 'terbuka', kanthi bedane akeh. Aku meh ora ngerti gangguan karo kualitas audio lan pembatalan luwih saka cukup kanggo digunakake saben dinane.

Dheweke uga duwe Rekaman HD 48 kHz thanks kanggo rong mode konfigurasi:

  • Lingkungan: Bakal njupuk swara ing sekitar sampeyan nganggo stereo
  • Swara: Kanthi pangenalan frekuensi swara, bakal nyampurnakake beda lan ninggalake lingkungan ing latar mburi

Angel kanggo nerangake Aku nyaranake sampeyan ndeleng video Androidsis ing endi kita nganakake tes swara mikropon. Sampeyan bisa tuku kanthi rega paling apik lan tanpa biaya pengiriman, aja lali.

Otonomi lan pendapat editor

Kita duwe otonomi total 4 jam saben headset kanthi ANC sing dipateni lan 2,5 jam nganggo ANC. Yen kasus iki wis diisi daya, kita bakal tekan 22 jam tanpa ANC lan 14 jam kanthi pesawat ANC. Tes kita meh cedhak karo otonomi sing ditawakake Huawei, sing njanjeni puter maneh 2,5 jam kanthi mung 15 menit. Temenan, kita duwe daya nirkabel (yen mbayar 20 euro ekstra ...).

Kanthi cara iki, Huawei FreeBuds 4 dianggep minangka salah sawijining pilihan headphone TWS sing paling apik (miturut panemuku sing paling apik) amarga kualitas, manufaktur lan kompatibilitas. Dheweke didol ing Amazon, sampeyan bisa tuku saka 119 euro (Rega biasa 149 euro), uga situs web resmi Huawei.

FreeBuds 4
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
119 a 149
  • 100%

  • FreeBuds 4
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 8 September saka 2021
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 75%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan, desain, kenyamanan lan pabrik
  • Kualitas audio
  • Pembatalan swara aktif
  • Kualitas rega

Contra

  • Kothak kasebut gampang digaruk
  • Otonomi sing luwih apik

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.