Huawei FreeBuds Pro, alternatif kanggo AirPods Pro sing dienteni

Tekane headphone TWS kanthi pambatalan swara aktif wis jelas. Kasunyatane, Huawei kalebu sing pertama "njupuk langkah pertama" kanthi ngluncurake FreeBuds 3, headphone nganggo ANC sing rada aneh sing dianalisis ing kene sawetara wektu kepungkur, lan sanajan kualitas swara sing apik banget, kita ora bisa ujar manawa pambatalan swara efektif satus persen. Nanging, dheweke terus milih awake dhewe minangka salah sawijining alternatif paling apik ing pasar babagan kualitas ing kabeh aspek.

Banjur teka AirPods Pro, lan serangan balik Huawei durung suwe. Temokake karo Huawei FreeBuds Pro sing anyar, langsung dadi headphone TWS paling apik kanthi pambatalan swara.

Kaya biasane, Kita wis ngiringi analisis video jero iki ing saluran YouTube sing bisa dingerteni babagan kothak mlebu kanggo ndeleng konten kothak, uga sawetara konfigurasi lan pangujian sing jero. Kepala menyang saluran YouTube ing ngendi sampeyan bakal bisa ndeleng video analisis sing paling apik, lan kanthi sengaja, lengganan kanggo review mbesuk sing ora bakal dilalekake, langganan lan mbantu komunitas kita terus berkembang.

Desain: Huawei mbedakake dhewe lan duwe risiko

Kita wiwiti karo kothak, sing ngelingake babagan babak sing wis populer ing FreeBuds 3 nanging rada lonjong, kanthi kekandelan kurang luwih padha. Sampeyan bisa tuku model nganggo warna ireng, perak lan liyane kanthi warna putih, iki minangka conto pungkasan sing ana ing meja tes lan iki minangka pangukuran:

  • Dhuwur: 70 mm
  • Jembar: 51,3 mm
  • Ambane: 24,6mm
  • Bobot: 60g udakara

Headphone nawakake langkah cilik liyane, kanthi bentuk ergonomis dirancang kanggo dipasang ing kuping, sekaligus duwe karet gelang sing bisa dadi headphone ing kuping.

  • Dhuwur: 26 mm
  • Jembar: 29,6 mm
  • Ambane: 21,7mm
  • Bobot: 6,1g udakara

Bantal kuping iki nduweni lapisan elastis ing njero sing mbantu kita njaga supaya tetep tetep lan ndhukung kanthi nyata apa sing diarani pembatalan swara "pasif". Pindhah menyang model ing-kuping jelas perlu yen pengin nambah pembatalan swara.

Kita wis nyoba ing sesi luwih saka telung jam kanthi terus-terusan lan ora nemokake rasa ora nyaman sacara. Sawetara header sporadis sing ilang, amarga iki kita duwe telung bantalan sing kalebu ing paket kanthi ukuran sing beda-beda sing bakal ngidini kita adaptasi karo kabutuhan. Iki bakal gumantung marang saben pangguna, nanging kasunyatan manawa ana ing kuping iku penting yen pengin pembatalan swara sing berkualitas.

Karakteristik teknis

Inti saka headphone iki yaiku Prosesor Huawei dhewe, Kirin A1 sing wis nuduhake solvitas ing pakean kanthi cukup gampang lan kita ora perlu njabar luwih lanjut.

Babagan panyambungan kita duwe Bluetooth 5.2, sing saliyane karo hardware liyane bakal ngidini kita ngeling limang piranti. Ing babagan iki, konektivitas cepet lan ora bisa ditemokake apa wae tes sing ditindakake sajrone dina iki.

Salah sawijining asil dandan produk sing paling penasaran yaiku duwe sensor balung ing saben earbud sing nambah swara lan kualitas produk sakabèhé, iku teknologi sing sajatine dudu pengetahuanku lan aku ora bisa nemtokake sepira anggone nambah kinerja, nanging ora nate lara.

Dheweke duwe sensor deteksi panggunaan, sing bakal mandhegake musik nalika njupuk musik lan muter maneh nalika kuping. Kajaba iku, duwe 360º antena dual cerdas ing saben earbud, telung mikropon (loro ing njaba lan siji ing njaba) lan siji Driver 11mm kanggo swara.

Pembatalan swara sing bener ing TWS

Mikrofon batin, prosesor Kirin A1 lan bantalan Dheweke nindakake kabeh pekerjaan kanggo mbatalake gangguan aktif Huawei FreeBuds Pro iki. Utamane duwe telung derajat pambatalan swara sing bisa dipilih kanthi pencet dawa utawa liwat aplikasi Huawei AI:

  • Mode Ultra: Pembatalan Noise Aktif Lengkap
  • Mode Nyaman: Nyuda swara isih, nanging ora banter
  • Mode Umum: Ngilangake swara sing bola-bali lan sekitar
  • Mode Swara: Nyuda swara sekitar nanging bisa nganggo swara njaba
  • Mode Tandha: Nangkep lan ngetokake swara sing kuat sing bisa nyebabake tandha liwat headset

Ing prakteke aku mung nggunakake rong mode, utawa pembatalan kasar total utawa pambatalan pambatalan gangguan swara kanthi maksimal supaya otonomi FreeBuds Pro. Kasunyatane yaiku ing lingkungan kerja sing rame, FreeBuds Pro ngidini aku fokus mung ing karya sing wis ditampilake luwih saka cukup.

Temenan, ing lingkungan sing rame kayata subway, sawetara swara disaring, tanpa gangguan, sanajan kasunyatane FreeBuds Pro entuk pembatalan swara nganti 40 dB. Kanggo lingkungan kantor, olahraga utawa mlaku-mlaku ing dalan, FreeBuds Pro nawakake kinerja sing nganti saiki aku mung ngalami karo AirPods Pro. 

Pengalaman lan otonomi pangguna

Bener manawa FreeBuds Pro kompatibel karo iOS lan Android, amarga tombol sinkronisasi sing ana ing kothak kasebut. Nanging, aku nyaranake nginstal aplikasi Huawei liwat Android Galeri Aplikasi diarani Huawei AI Life (pranala), Iki bakal ngidini kita loro ngatur kontrol FreeBuds Pro lan nindakake nganyari piranti lunak sing cocog. Luwih, Aku penasaran karo jinis "umpan balik" sing ditawakake headphone nalika sampeyan menet.

  • Tekanan sing Ditahan: Aktifake ANC utawa Mode Tandha
  • Siji pencet: Puter / Ngaso
  • Geser: Volume Up / Down
  • Tutul kaping pindho: Lagu sabanjure
  • Ketuk kaping telu: Lagu sadurunge

Ing babagan otonomi, luwih saka telung jam nggunakake campuran (ANC lan normal) kanthi volume 80% ing dina kerja. Kabeh iki kanthi nelpon supaya pihak liya bisa dirungokake kanthi cetha lan bisa uga ngrungokake kita kanthi apik karo proses swara sing ditindakake Kirin A1 lan mikropon, sing penting banget kanggo pangguna.

  • Earphone 55 mAh
  • Kasus pengisian daya: 580 mAh

Kita bakal bisa ngisi daya kasus kasebut nganti 6W liwat USB-C lan ngisi daya nirkabel nganti 2W. Iki menehi muatan lengkap udakara 40 menit liwat kabel.

Sampeyan bisa tuku iki Huawei FreeBuds Pro wiwit € 179 ing situs web resmi Huawei (pranala) lan ing Amazon (pranala)

FreeBuds Pro
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
179
  • 100%

  • FreeBuds Pro
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Desain kandel lan bahan berkualitas
  • Pembatalan swara nyata ing headphone TWS
  • Konektivitas lan fasilitas kustomisasi
  • Rega 100 euro luwih murah tinimbang kompetisi

Contra

  • Penting duwe Huawei AI kanggo nganyari firmware
  • Kadhangkala, angel banget supaya dheweke ora bisa metu saka kothak
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.