Huawei Mate 10 lan Mate 10 Pro teka: Rega lan fitur

Huawei terus nyerang pasar kanthi angel, saengga Huawei Mate 10 lan Huawei Mate 10 Pro Dheweke teka karo dhaptar fitur anyar sing penting sing bisa narik kawigaten kita kabeh, mula bakal ilang maneh, perusahaan China saya akeh nampilake produk sing luwih inovatif lan luwih dhuwur.

Yen sampeyan pengin ngerti kabeh babagan sing anyar Huawei Mate 10 lan Mate 10 Pro, aja lali karo artikel iki sing bakal menehi rega, spesifikasi, lan nalika sampeyan bisa tuku kapal penggedhe Huawei paling anyar sing mesthi bakal ora ana sing preduli ... sampeyan kepengin weruh? Muga-muga bisa.

Huawei Mate 10 VS Mate 10 Pro

Mate 10 lan 10 Pro

Perusahaan Tiongkok ngluncurake presentasi piranti "pro", mung vitamin kanggo sing paling nuntut, lan iki bakal diwakili pangowahan kayata layar, rada gedhe nanging kanthi rasio sing luwih dhuwur lan resolusi sing luwih dhuwur. Sabanjure, kita bakal nemokake RAM liyane lan tombol bekas driji ing sisih mburi (Huawei Mate 10 ing sisih ngarep), iki minangka ciri diferensial utama. Huawei temtu nyelinep menyang kisaran dhuwur dobel.

Kamera dobel, kanthi lensa sing motret ireng lan putih, bakal terus ana, merek omah Huawei sing misuwurake metode aneh iki lan pungkasane bisa narik kawigaten kabeh wong.

Huawei Mate 10 "cilik" nanging bully

Piranti iki bakal menehi layar 5,9-inch 73 HD Lengkap, mesthi kualitas kaya biasa, ing kasus 77,8 x 8,4 x 150,5 mm nganti 186 gram. Kanthi maca bekas driji ing ngarep lan sasis kaca lan aluminium sing mewah.

Kanggo mindhah, dheweke bakal meksa Huawei Kirin 970 merek omah, prosesor 8-inti sing bisa nggayuh 2,8 GHz ing papat lan 2,4 GHz ing papat liyane. Kanggo nganyari aplikasi, bakal nggunakake ora kurang saka RAM 4 GB lan GPU Mali G72Mp12 kanthi total ora kurang saka rolas.

Memori standar bakal 64 GB kanthi ekspansi microSD, kita bakal duwe Batere 4.000 mAh lan rong kamera spektakuler ing mburi 20 megapiksel monochrome + 12 megapiksel RGB dual, f / 1.6 + f / 1.6 OIS, flash, lensa otomatis 4-in-1 hibrida Leica SUMILUX-G lan kamera ngarep 8 MP kanggo selfie mewah. Temenan resistensi IP63 saiki umum lan rinci, kertu SIM kaping pindho.

Babagan panyambungan, kalorone karo LTE Quad Antena, 4 × 4 MIMO + 256 AM, Cat.18, Wifi, Dual Bluetooth lan NFC.

Huawei Mate 10 Pro, bedane

Kita miwiti karo pangowahan pisanan, panel OLED kanthi resolusi Full HD kanthi kapabilitas HDR ora kurang saka enem inci. Kurang maca sidik jari, kasunyatane nawakake luwih sithik bingkai lan luwih ngarep, udakara 82%. Mula nggunakake ukuran sing luwih cilik tinimbang Mate 10, 74,5x 7,9 x 154,2 mm normal, 178 gram.

Hardware sing meh padha, prosesor Huawei Kirin 970 saka omah, prosesor 8-inti sing bisa nggayuh 2,8 GHz ing papat lan 2,4 GHz ing papat liyane. Pangowahan penting liyane yaiku supaya kita ora bakal kekurangan RAM 6 GB lan GPU Mali G72Mp12 gunggunge ora kurang saka rolas inti. Panyimpenan uga tuwuh, 128 GB sing bisa diupgrade liwat microSD.

Pangowahan liyane yaiku ing Huawei Mate 10 Pro kita bakal duwe resistensi IP67, pangkat sing luwih dhuwur tinimbang adhine "cilik".

Konversi menyang PC tanpa prelu dock

Jotosan hard kanggo Samsung, ing Huawei Mate 10 bakal fokus ing sing paling angel, bisa dadi PC tanpa butuh Dock liwat HDMI-USBC, bisa uga nggunakake telpon minangka keyboard utawa touchpad, pratandha sing cetha manawa Huawei bangga banget karo prosesor lan kapabilitas telpon.

Kita sacoro prakteke sadurunge komputer ndhelikake ing awak telpon, tanpa mangu-mangu. Paling ora sajrone presentasi katon apik banget.

Bukak lan rega Huawei Mate 10

  • Huawei Mate 10 - Spanyol wiwit 2 November
    • Euros 699 edisi jambon, sampanye, coklat lan ireng.

 

  • Huawei Mate 10 Pro - Ora kasedhiya ing Spanyol (Mung ing Prancis, Jerman, Italia, Jepang, Polandia, Thailand lan Inggris)
    • Euros 799 edhisi 128 GB warna abu-abu, biru, coklat lan jambon kanthi RAM 6 GB ora kasedhiya ing Spanyol.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)