Huawei Mate 9 Pro kanthi layar sudhut mlengkung bisa dideleng ing sawetara gambar sing bocor

Huawei

Mung sawetara dina kepungkur, kita bisa rawuh ing presentasi resmi sing anyar Huawei Mate 9, ing versi standar sing bisa diakses dening kabeh wong, lan ing versi luwih premium sing dibaptis dadi Mate 9 Porsche Design. Kita kabeh kaget amarga pabrikan Tiongkok wis lali karo layar sudhut mlengkung lan nggawe versi phablet sing luwih kuat kanggo kabeh pangguna, nanging isih kudu ndeleng piranti anyar.

Lan ing sawetara jam kepungkur, sawetara gambar sing wis disaring katon kaya apa Huawei Mate 9 Pro, versi anyar unggulan pabrikan China, kanthi layar sudhut mlengkung lan sawetara pangowahan penting ing desain.

Sayange, lan mesthi miturut desas-desus, kita bisa tetep tanpa ndeleng terminal anyar iki ing Eropa, amarga bisa dipasarake kanthi eksklusif ing China, sanajan titik iki durung dikonfirmasi lan bakal dadi kasunyatan sing nyata yen ndeleng lintasan Huawei sing biasane ora nganakake peluncuran lokal.

Huawei Mate 9 Pro iki nduweni desain sing meh padha karo Samsung Galaxy S7 Yen kita ndeleng gambar ing artikel iki, lan bakal duwe desain sing beda tinimbang Huawei Mate 9, sing uga bakal bisa ndeleng kepriye lampu kilat lan sensor sidik jari bisa ganti.

Huawei

Ing ngisor iki kita nuduhake 3 macem-macem jinis Huawei Mate 9 Pro, uga regane;

  • 4GB RAM + 64GB panyimpenan kanggo 4599 yuan (€ 622)
  • 6GB RAM + 128GB panyimpenan kanggo 5299 yuan (€ 716)
  • 6GB RAM + 256GB panyimpenan kanggo 5699 yuan (€ 771)

Apa sampeyan pengin Huawei Mate 9 Pro iki tekan Eropa lan negara liya ing saindenging jagad?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)