Huawei MediaPad M6: Tinjauan tablet kanthi akeh sing bisa ngomong

Tablet minangka jinis piranti sing kurang dikarepake ing pasar, Iki bisa uga amarga posisi dominan merek tartamtu lan utamane transisi sithik ing antarane model, sing nggawe pangguna tetep tetep bisa digunakake karo sing paling didol. Akeh sing disalahake uga ing smartphone sing dirancang kanthi tenaga luwih gedhe lan ukurane luwih gedhe, saengga kita mikir maneh manawa produk kasebut pancen cocog.

Ing kesempatan iki Kita wis nyoba Huawei MediaPad M6, sing misuwur ing pasar tablet kanthi fitur sing apik banget. Tetep bareng karo kita lan temokake analisis jero iki.

Desain: Aman, lancar

Kita nemokake tablet kanthi ukuran gedhe nanging kompak, ukuran 257 x 170 x 7,2 mm ing panel 10,8 inci, yaiku luwih saka 75% lumahing layar lan kekandelane ora meri karo sawetara smartphone kelas dhuwur. Babagan bobot, kita tetep kurang saka 500 gram sing dadi produk sing kepenak lan gampang diangkut lan utamane digunakake kanthi tangan siji, sing cukup relevan.

  • Ukuran: X x 257 170 7,2 mm
  • Bobot: 498 gram

Iki dibangun ing a sasis aluminium anodized lan duwe ngarep sing rata lan pigura ireng. Kita duwe papat speaker ing sisih ndhuwur lan dideleng karo logo Huawei ing sisih ngarep, bisa uga digunakake kanthi horisontal biasane. Uga ditemokake ing ngarep pembaca bekas driji ing sisih ndhuwur port USB-C lan ing pojok tengen ngisor Jack 3,5mm kanggo swara sing paling nostalgia (ya, ora kalebu headphone ing kothak). Desain sing ringkes nanging apik, Manfaat kerangka kerja kanggo nyakup pamaca sidik jari sing kompak kayane sukses.

Hardware: Dodo karo Kirin lan kabeh prekara

Kaya sing wis diandharake, akeh protagonisme saka Huawei MediaPad M6 iki Iki dijupuk dening Kirin 980 lan GPU Mali G76, sing luwih apik tinimbang sing dibuktekake lan diiringi RAM 4 GB sing bakal nyenengake para pangguna.

Brand HUAWEI
Model MediaPad M6
Prosesor Kirin 980
Layar LCD-IPS 10.8K 2 inci kanthi 280PPP kanthi format 16:10
Kamera foto mburi 13MP kanthi Lampu LED
Kamera ngarep 8 MP
Memori RAM 4 GB
Panyimpenan 64 GB sing bisa diupgrade liwat microSD
Pamaca sidik jari Ya
Baterei 7.500 mAh kanthi ngisi daya cepet 22.5W USB-C
Sistem operasi Android 9 Pie lan EMUI 9.1
Konektivitas lan liya-liyane WiFi ac - Bluetooth 5.0 - LTE - GPS - USBC OTG
Bobot 498 gram
Dimensi X x 257 170 7.2 mm
Rega 350 €
Link tuku Tuku Huawei MediaPad M6

Liyane fitur uga ing level piranti iki sing ora duwe apa-apa, kalebu konektor cerdas ing sisih ngisor sing ngidini kita entuk keyboard kanggo tablet sing nggawe «komputer» kanthi praktis kanthi kabeh tembung (kita durung bisa nyoba keyboard lan regane udakara € 80).

Babagan multimedia: Sangat marem

Yen diarani "Media" Pad, mula wae, kita bakal duwe panel sing padhang banget, kanthi resolusi 2K utawa WQXGA amarga sawetara seneng ngarani. Iki nawakake kulit ireng sing apik lan reproduksi warna sing cukup akurat, kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing analisis video sing dadi pandhuan iki. Layar 10,8 inci nawakake luwih saka asil sing memuaskan, nglakokake tumindak sing dijaluk. Kajaba iku, kang aspek aspek 16:10 Cetha fokus ing konsumsi konten audiovisual, lan bakal dihargai nalika nggunakake platform sing cocog.

Panel iki duwe DolbyVision (HDR), nanging swarane ora adoh banget. Papat Harman Kardon mlebu pamicara kanthi dhukungan Dolby Atmos produk sing nyenengake, bisa ngrungokake musik uga nonton film lan main game video, ing bagean swara kasebut minangka salah sawijining produk paling apik ing kategori kasebut, lan bisa uga paling apik ing kisaran rega. Kita ngrungokake isine banter, jelas lan tanpa distorsi, bengok-bengok banget kanggo Huawei babagan karya ing audio produk iki.

Uga penting yaiku kamera utama 13MP kanthi lampu kilat LED, sing nawakake kualitas sing ora bisa ditampa ing tes, kanthi mode "makro" sing nggawe kita kaget lan bakal dadi tambahan sing cocog kanggo produk iki.

Luwih akeh tinimbang pamuter konten

Sampeyan angel nyopot sambungan saka karaktere minangka produk sing dirancang kanggo nggunakake konten, nanging kita duwe sambungan USB-C OTG ing sisih ngisor sing ngembang ad infinitum kemungkinan level aksesoris produk iki. Kita uga duwe bobot lan ukuran sing cocog kanggo samubarang jinis tugas. Yen kita ngiringi luwih saka hardware sing cocog lan kasunyatane bisa mlaku Android 10 saka tangan EMUI 10.0, Kita duwe kabeh bahan ing pot kanggo nikmati alat produktivitas sing luwih apik tinimbang laptop ing rega kasebut.

Lan keyboard? Huawei wis menehi solusi kanggo keyboard sing cerdas (didol kanthi kapisah). Kita wis entuk asile marem kalorone main game (PUBG lan CoD Mobile) uga nindakake tugas ing kantor amarga aplikasi biasane kayata Microsoft Word, Outlook lan Excel.

Otonomi lan bayangan saka veto Trump

Kita wiwiti kanthi otonomi, 7.500 mAh kanthi ngisi daya cepet nganti 18W (kalebu ing kothak) sing disenengi para pangguna, kurang saka 2 jam kanggo ngisi daya kebak lan luwih saka rong dina nggunakake kabeh jinis konten lan muter yaiku apa sing bisa kita ucapake saka tes, tes wis cukup memuaskan, ing level batere, titik ing ngendi produk kasebut biasane gagal, Huawei wis nuduhake maneh manawa ngerti carane ngrampungake kanthi apik ing bagean batere.

Sayange, kita bali ngomong babagan produk sing kurang saka Layanan Google lan Google Apps. Ing paninjauan sampeyan, sampeyan bakal weruh kepiye kurang saka limang menit sampeyan wis bisa nggunakake kabeh fitur kasebut, nanging veto iki dening Trump lan Google pungkasane mburine pengalaman karo produk sing, kaya sing kedadeyan nalika kasebut karo Huawei Mate 30 Pro , pinesthi nyedhiyakake awake dhewe minangka salah sawijining sing paling apik babagan rega-kualitas ing pasar.

Pendapat editor

Sanajan ana masalah sing ora bisa diendhani lan ora disengaja amarga ora ana Layanan Google, kita isih bisa ngadhepi produk sing bisa diadu kanthi kualitas karo pesaing sing hebat, iPad, sing luwih apik tinimbang rega sing padha karo rega sing meh ing kabeh aspek. Jauh banget uga babagan kualitas rega kompetisi, menang kanthi longsor menyang tablet sing ditampilake merek liyane akhir-akhir iki lan mung isih ana ing ngisor iki ing aspek tartamtu kayata layar. Huawei wis bisa ngasilake produk bunder, tablet udakara 350 euro sing bisa digunakake kanggo makarya, sinau, lan nikmati konten multimedia kanthi pratelan gedhe.

Huawei MediaPad M6
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
350
  • 80%

  • Huawei MediaPad M6
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 87%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kamera
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 87%

Pros

  • Pabrik sing ati-ati lan apik banget, bahan tahan
  • Ukuran kompak, entheng lan nyenengake kanggo digunakake
  • Hardware kuat lan murup nalika nganggo konten
  • Regane gedhe kanggo rega kasebut

Contra

  • Dheweke yakin panel 2K liwat teknologi OLED
  • Kios pengisian daya cepet ing 18W
  • Sawetara aksesoris liyane ilang ing kemasan
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.