Huawei ngluncurake Huawei Y7 2019, smartphone kanggo kabeh kanthong karo AI

Huawei Y7 2019 Kab

Ing taun-taun pungkasan, kita wis ngerteni manawa pabrikan Asia Huawei dadi ora mung alternatif sajrone macem-macem telepon, nanging uga ora lali mid-range utawa input. Presentasi Huawei Y7 2019 negesake, yen ana sing ragu-ragu.

Huawei ditujukan kanggo para mudha sing ora pengin utawa ora bisa nggunakake bathi yen sawetara telpon menengah bisa larang, amarga daya tarik sing dudu mung rega kasebut, nanging uga ing rega kamera mburi sing dibantu dening Art Intelligence kanggo ngolah foto lan entuk asil sing paling apik.

Huawei Y7 2019 Kab

Huawei Y7 2019 nawakake layar Dewdrop 6,26 inci sing diiringi Qualcomm Snapdragon 450 8GHz 1.8-inti, 3GB RAM, panyimpenan internal 32GB, kamera mburi 13 inci kanthi aperture f / 1.8 sing diiringi kamera sekunder 2 mpx. Gabungan lensa kalorone ngidini kita njupuk potret ing endi subjek utama lan latar mburi dibedakake kanthi sampurna. Kabeh iki bisa ditindakake kanthi nggunakake Intelijen Ponggawa.

Generasi anyar Y7 iki, nawakake 50% luwih akeh cahya dibandhingake sadurunge. Mode wengi njupuk papat foto kanthi eksposur sing beda kanggo nggabungake asil sing paling apik, proses sing padha nalika nggunakake mode HDR, kanggo nambah jangkauan dinamis.

Huawei Y7 2019 Kab

Kedudukan ing sisih ndhuwur layar nggabungake kamera ngarep 8 mpx, nawakake desain sing meh kabeh layar ngarep. Liwat kamera ngarep iki, Huawei nawakake sistem pangenalan wajah, sistem keamanan sing diiringi sensor sidik jari ing sisih mburi.

Huawei Y7 2019 yaiku didhukung dening Android Pie 9 diiringi lapisan kustomisasi Huawei EMUI, lapisan sing wis pirang-pirang taun saya suwe saya akeh, yaiku prekara sing bakal ngormati pangguna. Batere minangka aspek penting ing terminal iki, amarga kapasitase 4.000 mAh.

Rega lan kasedhiyan Huawei Y7 2019

Huawei Y7 2019 bakal tekan pasar tanggal 15 Maret wiwit 199 euros.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.