Huawei Nova 5T: Analisis jero lan tes kamera

Seminggu kepungkur, kita nuduhake apa kesan pisanan saka Huawei Nova 5T, jajaran menengah paling anyar saka perusahaan Asia sing bakal menehi preseden maneh ing piranti kasebut kanthi rega sing akeh lan sing gelem dadi " Paling laris ". Kita wis bisa nyoba kanthi temen-temen babagan Huawei Nova 5T sing anyar lan analisis bakal diwenehake karo test kamera sing pengin dideleng. Dadi, lenggah, amarga sampeyan ora bakal mangu-mangu babagan Huawei Nova 5T iki lan kabeh sing bisa ditindakake, kalebu sorotan, lan mesthine poin sing paling ringkih.

Artikel sing gegandhengan:
Huawei Nova 5T: Unboxing lan kesan pisanan

Penting, sampeyan kudu mbukak kesan sadurunge, lan analisis jero iki minangka komplemen sing sampurna kanggo ciri-ciri sing wis dibahas sadurunge.

Desain gedhe sing apik

Este Huawei Nova 5T bobote ngisor 180 gram lan ukurane cukup, luwih saka Layar 6,2 inci kanthi pemanfaatan 92% saka ngarep amarga bingkai ngisor sing cilik banget lan kamera selfie "freckle" sing ana ing sisih kiwa ndhuwur. Cocog banget ing tangan, sanajan kasunyatan manawa wis baja waja kanggo awak lan gelas kanggo mburi nggawe lunyu kadang-kadang.

  • Bobot: 174 gram
  • Ukuran: X x 154.25 73.97 7.87 mm
  • Werna sing kasedhiya: Ngremuk Biru, Ireng Peteng lan Peteng Ungu

Dadi nyaman saben dina lan duwe desain sing padha karo minimalis lan fungsionalitas, Pancen angel mbedakake karo akeh model "kelas paling dhuwur" amarga konstruksi sing apik. Kamera format potret lan ora ana maca driji ing panel mburi nggawe telpon sing cukup resik. Gagal iku, kita duwe sensor bekas driji sing banjur tombol ing bingkai sisih, Iki bisa ditrapake kanthi cepet lan cukup efektif, solusi sing sukses miturut pendapatku amarga ukuran terminal umum lan asil sing diragukan sing dipikolehi liwat sensor sidik jari ing layar.

Spesifikasi teknis

Kanggo iki Huawei Nova 5T Ora duwe kekurangan apa-apa, minangka titik positif sing bisa ditemokake prosesor sing diprodhuksi dening Huawei, ing Kirin 980, jejere RAM 6 GB lan panyimpenan dhasar ora kurang saka 128 GB. Kita duwe kabeh panyambungan sing kasedhiya lan nyisakke, nanging uga sawetara kekurangan kayata ngisi daya nirkabel.

Brand HUAWEI
Model Nova 5T
Prosesor Kirin 980
Layar LCD-IPS FullHD + 6.23 inci + kanthi nggunakake 92%
Kamera foto mburi Quadcam 48MP (f / 1.8) GA 16MP (f / 2.2) Makro lan Bokeh 2MP (f / 2.4)
Kamera ngarep 32 MP (f / 2.0)
Memori RAM 6 GB
Panyimpenan 128GB
Pamaca sidik jari Ya ing sisih
Baterei 3.750 mAh kanthi ngisi daya cepet 22.5W USB-C
Sistem operasi Android 9 Pie lan EMUI 9.1
Konektivitas lan liya-liyane WiFi ac - NFC - Bluetooth 5.0 - Dual SIM
Bobot 174 gram
Dimensi  X x 154.25 73.97 7.87 mm
Rega 429 €
Link tuku HUAWEI nova 5T -...Huawei Nova 5T »/]

Limang kamera sing ngilangi jarak tengah

Huawei wis biasa karo kita akhir-akhir iki kanggo dadi pemimpin ing babagan fotografi, ing kasus iki kita duwe kisaran tengah sing langsung teka ing jangkoan paling dhuwur. Kanggo iki, kita miwiti karo papat sensor ing ngarep sing duwe ciri ing ngisor iki:

  • Kepala sekolah: 48MP, f / 1.8
  • Sudut amba: 16MP, f / 2.2
  • Makro: 2MP, f / 2.4
  • Bokeh: 2MP, f / 2.4

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing misuwur, ora mesthi, yaiku kasunyatane duwe sensor «makro», fotografi sing cedhak njupuk wigati khusus ing kabeh kisaran Huawei lan ana sing dihargai, kita bisa njupuk gambar sing apik ing cedhak sanajan duwe "mung" 2MP, Sanajan kita entuk asil sing apik ing njero omah, fungsi kamera iki mesthi bakal narik kawigaten pangguna sing kreatif sing bakal bisa nuduhake foto sing pancen menarik. Aku nemokake tes sing nyetel nada sing apik lan respons sing apik ing fokus otomatis, tanpa swara sing misuwur.

Kita duwe sensor kaya ngono Wide Angle, 16 MP iki lan bakal ngidini kita njupuk gambar kanthi luwih akeh konten, Ing sensor iki, kita nemokake aberasi khas fotografi saka ciri kasebut ing sisih. Ing kene kita bisa ndeleng swara luwih sithik pas lampu padhang lan fotomotif wengi sing jembar ing tengah-tengah. Kita tundhuk mode fotografi iki kanthi wektu panggunaan sing spesifik, nanging mesthine ora bakal dadi foto fotografi kanggo masarakat umum.

Kita terus nganggo fotografi utama, kita nemokake sensor 48 MP dadi modis, kanthi kemampuan kanggo entuk asil pencahayaan sing apik ing kahanan sing ala, nanging maneh kita alami kemunduran pisanan kanthi gangguan nalika kahanan lampu mudhun. Ya negesake, manawa kita ngadhepi terminal jarak tengah kanthi rega winates, lan foto ing "mode wengi" luwih saka rata-rata, nanging adoh saka asil sing luar biasa. Kita duwe pangaturan warna sing apik ing mode otomatis lan HDR konten sing cukup apik sing nawakake asil kualitas utamane nalika nggawe langit lan ngindhari foto sing dibakar, HDR pancen bagean sing paling daksenengi babagan fotografi Huawei Nova 5T iki, nanging fotografi uga disunting dening Artis Intelijen lan sistem HiVision, nanging foto-foto kanthi mode «AI» cenderung nawakake warna-warni warna, nyenengake kanggo jaringan sosial kaya Instagram, nanging ora alamis. Umume, aku duwe kamera sing rata-rata luwih dhuwur tinimbang sensor utama, sing nggawa warna ing akeh terminal mewah sing wis ngliwati tabel analisis taun iki.

Terus karo fotografi «potret» sing ora bisa dilalekake. Nduwe sensor 2MP khusus kanggo nggawe asil lan detail luwih realistis, nanging, piranti lunak mlebu kanthi lengkap ing karya iki, saengga yen sampeyan pengin motret mode potret tanduran, indikator katon terminal ora bisa ndeteksi pasuryan apa wae. Nanging, sanajan ana indikasi kasebut, asile luwih apik kanggo obyek lan kewan nalika fokus kanthi bener lan kondhisi sing nyenengake. Ing kasus iki, sensor 2MP luwih dhukungan saka sing utama, supaya entuk warna, kontras lan cahya ing level sing padha, kita duwemode motret sing apik ing kamera mburi.

Saiki kita pindhah menyang Kamera selfie, ora liya lan ora kurang, kudu ati-ati, amarga Xiaomi nawakake ing model iki sensor ora kurang saka 32MP, lan kanggo akeh pangguna, kamera ngarep pancen penting utawa luwih penting minangka mburi. Aperture f / 2.0 fokus menehi asil sing apik kanggo kondhisi pencahayaan sing kurang apik, sanajan sejatine piranti lunak menehi interferensi akeh ing asil (kaya sing mesthi ana ing terminal Asia) kita bisa rada nyetel «mode kaendahan». Kita uga duwe fotografi format potret ing sensor ngarep, uga macem-macem saringan lan setelan kamera aplikasi Huawei, apa sing nggawe terminal iki nyata "Dolanan" nalika motret.

Kita ora nggatekake bagean video ing kamera ngarep lan langsung menyang mburi. Video kasebut distabilake dening piranti lunak, kita entuk gambar sing apik kanthi resolusi maksimal 4K ing 30 FPS. Nawakake asil kualitas sing diarepake kanthi regane, panangkepan audio sing kuat lan meh ora ana bedane, sanajan stabilisasi dening piranti lunak, ing video sing bakal ditemokake ing sisih ndhuwur artikel sampeyan duwe tes mentah nyata babagan tangkapan video Huawei. Nova 5T.

Cekakipun Aku ngadhepi apa sing bisa dadi bagean fotografi paling apik ing terminal jarak menengah karo iki Huawei Nova 5T Kab. Kanggo kamera Huawei, kita terus duwe macem-macem pilihan, gambar sing cukup cepet lan antarmuka pangguna sing intuisi lan nyaman. Dheweke misuwur utamane mode motret AI HDR + sing nggabungake Kecerdasan Ponggawa karo mode HDR + kanggo entuk asil sing beda-beda lan Super Night, khusus kanggo fotografi wengi.

Otonomi lan panyambungan

Sampeyan ora bakal kantun apa-apa, kita duwe ac WiFi, Bluetooth 5.0, USB-C kanthi kapasitas OTG lan mesthine NFC, sing bakal ngidini sampeyan mbayar kanthi ponsel kanthi aman kanthi sensor sidik jari ing sisih. Kita entuk sambungan WiFi sing stabil ing jaringan 2,4 GHz lan 5 GHz sing ngidini kita muter Call of Duty: Mobile tanpa masalah, kayata.

Kanggo bagean kita duwe 3.750 mAh batere sing njamin kita sedina muput sing paling angel, pirang-pirang dina kanggo sing biasane nggunakake navigasi. Kita ora duwe daya nirkabel Qi, aspek pertama sing nggawa kita bali menyang jajaran tengah, nanging kanthi 22,5W pangisian daya cepet sing ing tes kita wis tekan saka 0% nganti 50% udakara 33 menit. Kanthi masalah batere Huawei Nova 5T ora ana, lan Kajaba iku, pangisi daya cepet kalebu ing paket kasebut.

Pendapat multimedia lan editor

Ing bagean multimedia, panel sampeyan kontrol LCD 6,26 inci, kanthi resolusi FullHD + sing nawakake kapadhetan piksel 412 PPI. Rasio aspeke yaiku 19,5: 9 lan kita bisa nggunakake konten kanthi gampang tanpa "dosa" sing nyedhiyakake kamera selfie dadi halangan sing gedhe. Nandheske manawa kita ora duwe speaker stereo ing acara iki, nanging swarane jelas lan kuat, bisa ditawakake nganggo jinis speaker iki, tanpa disorot. Dununge mapan ing mburi. Layar kasebut dikalibrasi kanthi cukup kita nemokake pangeling liyane babagan jajaran tengah, seri kontras lan bayangan ing titik-titik tartamtu ing bingkai kasebut, Kontras kasebut khas ing layar LCD sing akeh digunakake lan kita wis ndeleng ing terminal liyane ing firma iki. Utamane padhang kanthi latar putih, nanging Nanging, warna, kontras lan pencahayaan terminal cukup apik, ngundang kita nggunakake konten multimedia ing panel gedhe.

Babagan kinerja, kita ora ketinggalan apa-apa, Fluida, lancar lan bisa nganggo kabeh sing kasedhiya ing Google Play Store, perangkat keras sampeyan kudu tanggung jawab, mula ora bisa kurang. Wetan Huawei Nova 5T Apa sing dibutuhake kanggo didhukung dening perusahaan kanggo rega lan fitur lan dadi sing paling laris karo Huawei sajrone nem wulan sabanjure. Nduweni fungsi sing penting ing pasar umum, desain sing apik banget, finish sing apik lan bagean fotografi sing nggawe prabédan. Sampeyan bisa entuk Huawei Nova 5T iki saka 429 euro kanthi varian apa wae INGKAH INGKANG.

Huawei Nova 5T: Analisis lan tes kamera
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
429 a 499
  • 100%

  • Huawei Nova 5T: Analisis lan tes kamera
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 92%
  • Layar
    Penerbit: 79%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Kamera
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 92%

Pros

  • Desain apik lan bahan sing apik
  • Otonomi gedhe lan ngisi daya cepet 22.5W
  • Bagean fotografi sing paling apik ing rega
  • Rega sing relatif cukup

Contra

  • Sawetara bayangan ing panel LCD
  • Amarga njaluk ora kekurangan, tanpa Qi dikenani biaya

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.