Huawei P30 Pro, iki kapal penggedhe anyar perusahaan China

Kita wis nyekseni langsung lan langsung saka Paris babagan peluncuran apa sing bakal dijanjekake dadi salah sawijining telpon paling apik ing taun 2019 iki, saestu kita ngomong babagan Huawei P30 Pro. Kita ngajak sampeyan tetep karo kita amarga kita bakal nuduhake apa sing kudu sampeyan ngerteni.

Tetep bareng karo kita kanggo nemokake kesan pertama Huawei P30 Pro sing anyar iki kanthi kamera sing apik banget lan kabeh fitur sing bisa mbukak cangkeme. Kajaba iku, kita ngiringan postingan iki kanthi video sing bisa dideleng kabeh rincian babagan Huawei P30 Pro sing monopolisasi akeh lampu kasebut.

Karakteristik teknis saka Huawei P30 Pro

Spesifikasi teknis Huawei P30 Pro
Brand Huawei
Model P30 Pro
Sistem operasi Android 9.0 Pie kanthi EMUI 9.1 minangka lapisan
Layar OLED 6.47 inci kanthi resolusi Full HD + 2.340 x 1.080 piksel lan rasio 19.5: 9
Prosesor Kirin 980
GPU Mali G76
Ram 8 GB
Panyimpenan internal 128/256/512 GB (Bisa ditambah karo microSD)
Kamera mburi 40 MP kanthi aperture f / 1.6 + 20 MP sudhut amba 120º kanthi aperture f / 2.2 + 8 MP kanthi aperture f / 3.4 + Sensor TOF Huawei
Kamera ngarep 32 MP kanthi aperture f / 2.0
Conectividad Dolby Atmos Bluetooth 5.0 USB-C WiFi 802.11 a / c GPS GLONASS IP68
Fitur liyane Sensor sidik jari dibangun ing kunci layar NFC Face
Baterei 4.200 mAh kanthi SuperCharge 40W
Dimensi X x 158 73 8.4 mm
Bobot 139 gram
Rega saka 949 euro

Desain: Tanpa kakehan pangowahan, muter kanthi aman

Kita duwe ngarep sing katon mirip karo Huawei Mate 20 "gulung" ing tengah ngganti "kedudukan" sing kayane bakal tetep. Kita duwe layar 6,47 inci sing cukup gedhe kanthi rasio aneh 19,5: 9, iki bisa uga katon gedhe banget, nanging amarga Huawei iki mutusake milih layar sing mlengkung, amarga wis kedadeyan ing Huawei Mate 20 Pro, yaiku loro-lorone (nengen lan kiwa) Dheweke duwe kelengkungan sing jelas sing nambah gelas nganti ekstrim lan nggawe kita rumangsa ora duwe jinis bingkai ing sisih pinggir. Iki ora kedadeyan ing sisih ngisor, ing endi kita duwe bingkai cilik, luwih apik tinimbang sing ana ing sisih ndhuwur layar, kanthi ringkes ngelingake kita babagan Huawei Mate 20 Pro.

  • Ukuran: X x 158 73 8,4 mm
  • Bobot:192 gram

Bobot kasebut luar biasa, nanging ora dimensi sing amarga gelas ing sisih mburi lan sudhut sing dibunderaké cukup kepenak. Kaya sing wis diandharake, sisih mburi digawe saka kaca ing papat warna: Ireng; Abang, surup lan es putih. Nanging, Huawei wis ngilangi desain "kothak" kamera mburi saka kisaran Mate lan milih pengaturan vertikal kanggo kamera Huawei P30 Pro. Disetujoni dening Leica kaya acara-acara sadurunge lan diiringi ing jejere sensor ToF lan lampu kilat LED.

Perlu dielingake yen mburi iki uga sudhut mlengkung ing sisihe kanggo nggampangake genggeman, sing katon katon luwih tipis tinimbang 8,4 milimeter sing kasebut ing spesifikasi.

Tampilan lan batere: totoan ing asuransi

Ing kesempatan iki Huawei taruhan panel OLED 6.47 inci kanthi resolusi Full HD + 2.340 x 1.080 piksel lan rasio 19.5: 9, Kualitas sing kontras sing menehi kesan pertama babagan kontras lan warna, sanajan kanggo ndeleng keputusan sampeyan, sampeyan kudu ngenteni sawetara dina kanggo dianalisis. Sing jelas yaiku kita bakal nemokake panel ing ndhuwur piranti tengah, uga kasunyatan manawa Huawei durung mutusake nggawe resolusi 4K kanthi alesan sing jelas, otonomi Seri P lan Mate Series wis ditinjau dening kabeh pers khusus lan wis dadi tuntutan penting kanggo pangguna mbesuk, amarga iki kudu njaga level resolusi sing dhuwur nanging ora ngrusak otonomi.

Kanggo bagean kasebut, kita nemokake baterei ora kurang saka 4.200 mAh, nang maneh kanthi ngisi daya cepet uga ngisi daya nirkabel sing bisa dibalekake, Ya, sampeyan ora mung bakal bisa ngisi daya Huawei P30 Pro liwat pangisi daya kanthi standar Qi, nanging sampeyan uga bakal bisa ngisi daya piranti liyane (apa smartphone, headphone, aksesoris ... lsp) sing kompatibel karo nirkabel ngisi daya. mung nyedhaki piranti kasebut, teknologi sing wis digawe debut Huawei karo Huawei Mate 20 Pro kanthi asil sing apik.

Kamera sing apik lan tenaga mentah kanggo Huawei P30 Pro iki

Kamera bakal dadi sorotan maneh ing terminal iki sing pengin nggawe zoom ora kurang saka sepuluh undhak-undhakan, sawijining prekara sing wis rada katon ing piranti liyane, nanging tanpa mangu-mangu, dheweke ora bakal bisa tekan lingkup internasional sing Huawei ana ing tangan sampeyan. Ngelingi manawa diiringi sistem fokus laser lan stabilisasi OIS, meh saiki bisa mlebu manawa Huawei P30 Pro bakal nggawe dhewe minangka salah sawijining kamera paling apik kanggo piranti seluler ing taun iki 2019. Nanging sensor mburi ora teka dhewe, kita bakal duwe ora kurang saka kamera ngarep 32 MP kanthi aperture f / 2.0 sing bakal menehi ciri meh padha karo sing ana ing mburi, nanging kanthi luwih dhukungan liwat piranti lunak.

  • Sudut amba, 20 MP lan f / 2,2
  • Kamera utama, 40 MP lan f / 1,6
  • Zoom hibrida 5x + 5x digital, 8 MP lan f / 3,4
  • ToF-sensor

Supaya Huawei P30 Pro iki pindhah Android 9 Pie lan lapisan EMUI 9 perusahaan Asia wis mutusake taruhan maneh ing produk «omah», prosesor kasebut HiSilicon Kirin 980, sing digunakake dening perusahaan Tionghoa ing Huawei Mate 20 lan kekuwatan sing wis kabukten. Kabeh iki tanpa lali fitur sing menarik kayata sertifikasi IP68 sing tahan banyu lan bledug, Port USB C 3.1 lan 3,5mm Jack kanggo terus nggunakake headphone tradisional. Kita ngandhani supaya mikir yen kita bakal kejawab babagan Huawei P30 Pro iki, wis jelas, mula saiki kita kudu nyoba kinerja sing bisa menehi kita kesan pungkasan ing video lan postingan sampeyan bakal duwe berita Gadget ing kene - cepet banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.