Huawei P40 Pro - Unboxing lan tes pisanan

Kita wis ngalami salah sawijining presentasi Huawei sing paling aneh ing sejarah, lan wektu sing kepengin weruh amarga pandemi saiki nggawe kita seneng presentasi wektu iki saka omah. Pirembagan karo tim Huawei lan kanca-kanca teknologi wis ora kejawab. Mesthi wae, amarga perusahaan Asia ora pengin sampeyan ora kejawab apa wae sing wis ditampilake, dheweke wis bisa ngatasi Huawei P40 Pro anyar sawetara menit sawise presentasi. Temokake karo kita unboxing high-end anyar Huawei, P40 Pro, kanthi kabeh fitur lan apa sing sampeyan kudu ngerti babagan kabaruan.

Kaping pisanan kita pengin nyebutake Kita lagi nindakake review iki kanthi kolaborasi karo kanca-kanca Androidsis, mula, kita bakal ndeleng unboxing lan kesan pisanan ing Actualidad Gadget, nanging minggu ngarep sampeyan bakal bisa nikmati review lengkap nganggo tes kamera lan kinerja ing Androidsis, ing situs web kasebut uga ing saluran YouTube. Lan tanpa mikir maneh, ayo goleki rincian babagan Huawei P40 Pro iki.

Karakteristik teknis

Kaya sing sampeyan ngerteni, P40 Pro anyar iki ora duwe prakteke apa-apa, ing level kekuwatan teknis sing unggul prosesor Kirin 990 saka perusahaan Asia dhewe diiringi RAM 8GB lan unit pamroses grafis Mali G76.

Brand HUAWEI
Model P40 Pro
Prosesor Kirin 990
Layar OLED 6.58 inci - 2640 x 1200 FullHD + ing 90Hz
Kamera foto mburi 50MP RYYB + Sudut Ultra Wide 40MP + 8MP 5x Telephoto + 3D ToF
Kamera ngarep 32MP + IR
Memori RAM 8 GB
Panyimpenan 256 GB sing bisa diupgrade nganggo kertu tertutup
Pamaca sidik jari Ya - Ing layar
Baterei 4.200 mAh kanthi daya cepet 40W USB-C - Ngisi daya Qi 15W
Sistem operasi Android 10 - EMUI 10.1
Konektivitas lan liya-liyane WiFi 6 - BT 5.0 - 5G - NFC - GPS
Bobot 203 gram
Dimensi X x 58.2 72.6 8.95 mm
Rega 999 €

Saka sudut pandang teknis Kita uga kudu nyorot kasunyatan manawa kita duwe teknologi telekomunikasi 5G, Lan ing aspek iki Huawei minangka pelopor, salah sawijining perusahaan sing nggunakake jinis konektivitas ing saindenging jagad. Kaya sing diarepake, kita uga duwe konektivitas WiFi 6, Bluetooth 5.0, lan NFC generasi paling anyar supaya bisa mbayar nganggo piranti utawa nyinkronake.

Kamera: Titik Nguripake

Kita duwe modul papat sensor sing cukup misuwur sing nggawe prabédan ing level desain, iki sepisan maneh cocog karo selera konsumen. Secara pribadi aku seneng karo pengaturan kamera sadurunge sing ora kalebu sensor sithik, nanging aku ngerti manawa kudu nganyari maneh saka aspek wektu kanggo mbedakake model anyar saka model "lawas". Asil pertama sing dipikolehi pancen apik banget kaya sing sampeyan bisa ndeleng ing tes sing bakal ditinggalake ing ngisor iki kanggo mbukak cangkeme.

  • Sensor 50MP f / 1.9 RYYB
  • 40MP f / 1.8 Sudut Ultra Wide
  • Telephoto 8MP kanthi zoom 5x
  • Sensor 3D ToF

Kanthi cara sing padha, kita duwe rekaman video kanthi stabilisasi spektakuler lan transisi sing cukup apik ing antarane kamera, mula EMUI 10.1 nggawe aplikasi kamera dadi pengalaman sing apik banget sing bisa nggawe cangkeme ing tes pisanan lan kita yakin bakal menehi asil sing apik banget kanggo tes pungkasan. Kita nemokake pangolahan incipient ing gambar, ana bedane antarane tembakan sing dijupuk lan asil pungkasan, lan kita ora ngerti apa iki apik utawa ora apik, luwih-luwih liwat Intelijen Ponggawa.

Multimedia lan kemampuan liyane

Kita miwiti karo layar sing luar biasa sing meh 6,6 inci OLED kanthi kabeh teknologi HDR sing bisa dibayangake lan kaya biasane ing merek nawakake pangaturan warna sing optimal. Kita bisa ngakses resolusi FullHD + kanthi laju refresh 90Hz Lan nyatane minangka salah sawijining aspek sing paling nggawe aku kaget, layar apik banget lan konsumsi video apik kaya pengalaman nalika motret. Nyatane, aku bisa ujar manawa layar minangka salah sawijining aspek sing paling disenengi babagan Huawei P40 Pro iki.

Batere Huawei P40 Pro iki 4.200 mAh lan sejatine kita durung bisa nyoba, sanajan sensasine apik nalika kontak pertama. Nawakake biaya 40W kanthi cepet diiringi ngisi daya nirkabel sing bisa dibalekake nganti 27W, sing dadi gila nyata, nyatane pancen angel golek pangisi daya nirkabel kanthi kompatibilitas Qi sing ngetokake kekuwatan. Mesthine, sanajan batere ora pati gedhe, Huawei duwe pengalaman sing wis kabukten nalika njaga uripe.

Bentenipun model beda

Bedane utama yaiku ing kamera, saben sensor duwe sensor liyane, saka 3 ing P40 nganti 5 ing P40 Pro +. Perlu dielingake yen P40 Pro + bakal dibangun ing keramik lan mung bakal duwe rong warna dhasar, putih lan ireng, sing eksklusif, uga kasunyatan manawa duwe 12GB RAM sing 4GB luwih saka model sadurunge kasebut. Kita bakal menehi informasi lan bakal enggal nggawa review.

Sing kudu ora kita sebutake yaiku sing kita duwe kemungkinan milih antarane papat warna: Grey, Breathing White, Black lan Gold minangka tambahan keramik sing bakal eksklusif kanggo model paling dhuwur ing kisaran, Huawei P40 Pro + sing bakal diuji mengko.

Kaya sing wis diandharake, muga-muga video sing nyebabake kothak mlebu iki kanthi kesan pisanan bakal nyenengake sampeyan lan ngelingake sampeyan yen minggu ngarep sampeyan bisa ndeleng review lengkap minggu ngarep ing saluran Androidsis YouTube lan uga ing situs web kasebut, www.androidsis.com ing ngendi ana akeh total lan review babagan produk Android sing kasedhiya ing pasar, Apa sampeyan bakal kelangan?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)