HUAWEI Watch 3, kanthi HarmonyOS minangka jam tangan referensi

Wis sawetara wektu ora nggawa jam tangan cerdas menyang situs web, mula dina iki minangka dina sing apik kanggo ngiringi sampeyan karo analisis smartwatch paling anyar lan paling inovatif ing pasar, Huawei Watch 3, sing nggawa luwih saka hardware lan desain High-end, diiringi Harmony OS 2.0, sistem operasi sing pengin dikepengini Huawei saka Google.

Aku pancen ora yakin, mula gabung karo review iki.

Kaping pisanan lan meh meh, kita ngelingake sampeyan yen kasedhiya analisis video ing saluran YouTube, mula aja nganti kliwat kesempatan kanggo langganan lan priksa review iki meh setengah jam, sampeyan ora bakal kliwat rinciane.

Yen sampeyan seneng, tuku kanthi rega sing paling apik> Tuku

Desain: Luwih premium, luwih akeh Huawei

Piranti kasebut wis duwe alternatif desain babak sing khas karo sing ditawakake Apple. Jam tangan Huawei iku wujude bunder lan Ukurane 46,2 x 46,2 x 12 milimeter sing kaget kanthi ukuran gedhe, ana sing ora biasa ing jinis jam tangan iki. Iki narik kawigaten, nanging bisa uga ujar manawa ora nggawe kita "gedhe banget" uga gedhe.

Kanggo bagean kasebut, jam tangan kasebut nduweni sasis metalik ireng ing edhisi sing wis dites lan tali silikon. Kita ngelingi manawa Huawei uga bakal ngluncurake versi sing dibangun ing titanium, kanthi tali kanthi istilah sing padha lan kita bisa tuku tali liyane kanthi sistem penutupan sederhana ing titik penjualan sing biasane. Ing babagan bobot, mung 52 gram, Huawei Watch 3 kaget banget. Konstruksi apik banget, rasane premium padha karo pangkalan digawe saka plastik / bahan keramik sing nggilap. Ora butuh perawatan kanggo ngerteni manawa produk kasebut kalebu produk mewah.

Hardware lan piranti lunak, HarmonyOS minangka lapisan kue

Kanggo nindakake tugas biasane, perusahaan Asia wis mutusake nggawe prosesor dhewe, HiSilicon Hi6262, dadi ing versi iki ora dipasang pemroses saka kisaran Kirin, sing kanggo piranti sing mbutuhake daya sing luwih dhuwur. Kita duwe 2 GB RAM kanggo ngiringi prosesor lan malah Simpenan 16 GB total kanggo aplikasi lan konten audiovisual sing kompatibel.

  • Fungsi senter
  • Fungsi kanggo ngevakuasi banyu
  • Resistansi nganti 5 ATM

Sistem Operasi permata iki kanggo pergelangan tangan yaiku Harmoni OS 2.0, piranti Huawei pisanan kanthi sistem iki sing tekan masarakat umum. Raos kita padhang HarmonyOS obah kanthi lancar lan ora nemoni kesalahan - nyatane, saingan langsung karo kompetisi, kanthi kecepatan luwih dhuwur tinimbang Wear OS lan alternatif Samsung. Nduwe Galeri Aplikasi Huawei dhewe kanggo Watch, sayangé kita durung nemokake aplikasi sing cukup apik kanggo njupuk keuntungan saka fungsi iki. Nanging, aplikasi sing diinstal kanthi asli katon luwih saka cukup, uga integrasi karo aplikasi Huawei Health sing disaranake nginstal saka Galeri Aplikasi.

Layar lan konektivitas, ora ana sing ilang

Kita duwe panel sing misuwur AMOLED 1,43 inci sing nawakake total 466 x 466 piksel, asile duwe 326 piksel saben inci. Ditampa kanthi tarif minuman ringan saka 60Hz, sing luwih saka cukup kanggo layar smartwatch. Utamane nyorot kasunyatan manawa kita duwe maksimum 1.000 nits padhang, soko sing paling apik ing njobo, supaya kita bisa nggunakake paling maksimal amarga panggunaan ing wayah awan iku total lan luhur, tanpa nggambarake utawa jinis masalah sing ditemokake.

Babagan panyambungan, kita duwe panyambungan 4G liwat eSIM, sing saiki mung kompatibel karo versi Movistar lan O2, nambah sawetara masalah karo Orange, Vodafone lan turunan liyane. Kita uga duwe NFC Sanajan kita isih ora bisa mbayar, amarga Huawei isih nindakake perjanjian karo gateway pembayaran. Duwe Bluetooth 5.2 lan WiFi 802.11n kanggo liyane sambungan, soko sing bakal ngidini kita kemewahan supaya ora ilang apa-apa.

 Sensor ing endi wae lan akeh latihan

Kita duwe akeh sensor, mula kita ora yakin manawa sampeyan bisa nindakake tugas sing ora bisa diukur Huawei Watch 3:

  • Accelerometer
  • Gyroscope
  • Sensor detak jantung
  • Barometer
  • Kompas digital
  • Sensor saturasi oksigen getih
  • Termometer

Saiki thermometer mung bisa ngukur suhu kulit, nanging sajrone wulan Juli kita bakal nampa update sing bakal ngidini kita ngukur suhu awak. Barometer akurat banget lan padha karo sensor liyane ing Huawei Wis kabukten efektifitas ing versi sadurunge jam tangan sing cerdas.

Minangka kanggo latihan, kita duwe luwih saka 100 versi sing beda, sing bakal menehi asil dipercaya kanggo aplikasi Huawei Health. Iki minangka jam tangan sing apik ing perusahaan sing duwe kemungkinan paling akeh babagan iki.

Otonomi piranti sing dijanjekake yaiku dina kanthi kabeh kapasitas sing diaktifake lan nganti 14 dina yen pindhah menyang mode hemat energi. Ing tes, kita wis entuk panggunaan maksimal 2 dina lan udakara 12 dina bakal nawakake level tabungan energi, Huawei janji yen ing pembaruan sabanjure, kita bakal entuk asil sing dijanjekake karo merek.

Pendapat editor

Huawei Watch 3 iki katon kaya tes litmus pertama HarmonyOS lan saiki wis ngluwihi, sejatine, pengalaman panganggo luwih unggul tinimbang versi Apple Watch sadurunge lan luwih unggul tinimbang Wear OS. Ora diraguhi, jam tangan 369 euro (kanthi FreeBuds 3 minangka hadiah) sing tetep ing level paling dhuwur dipanggonke minangka versi sing paling cerdas saka sudut pandang Android.

Watch 3
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
369
  • 100%

  • Watch 3
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Layar
    Penerbit: 95%
  • Kinerja
    Penerbit: 99%
  • Conectividad
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Desain premium lan bahan
  • HarmonyOS wis nuduhake kekuwatan lan fluiditas mewah
  • Ora ana sing ilang ing level hardware

Contra

  • Galeri Aplikasi mbutuhake investasi luwih akeh
  • Otonomi durung kaya sing dijanjekake

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.