Huawei Watch 3 lan FreeBuds 4, totoan ing dhuwur sing bisa digunakake

Perusahaan Asia wis nggawe presentasi internasional sing ngidini kita ndeleng awal kabar sing bakal teka ing kuartal sabanjure. Ora suwe, kita duwe kamungkinan kanggo nggawa analisis jero kabeh piranti kasebut, sauntara kuwi bakal dikandhani apa kabar kasebut.

Huawei terbalik pasar karo Huawei Watch 3 lan Watch 3 Pro anyar sing diiringi swara paling apik kanthi headset TWS FreeBuds 4. Ayo ndeleng apa kabeh perbaikan sing dijanjeni Huawei karo piranti anyar kalebu lan apa pancen cocog karo kabar kasebut.

Huawei Watch 3 lan Watch 3 Pro

Kita miwiti karo jam tangan anyar saka perusahaan Asia, nggunakake desain bunder kanthi konstruksi sing luwih apik. Bakal terus diiringi tombol mekanik, sanajan wektu iki dheweke kalebu "makutha" bunder sing bakal ngidini kita sesambungan HarmonyOS 2 minangka Sistem Operasi. Loro-lorone bakal masang panel 1,43 ″ AMOLED kanthi 1000 nits, dene versi "Pro" bakal ana kristal safir.

Hi6262 bakal dadi prosesor sing ngurus gaweyan kasebut bebarengan karo 2 GB RAM lan 16 GB total panyimpenan. Kita bakal duwe konektivitas 4G liwat eSIM, monitor detak jantung, sensor oksigen getih, WiFi, Bluetooth 5.2 lan mesthine NFC. Iki bakal ngidini kita mriksa maneh paramèter, uga ngetutake latihan liwat GPS, sing bakal dadi saluran dobel ing versi Pro. Kita isih durung duwe tanggal peluncuran resmi utawa rega kira-kira.

Huawei FreeBuds 4

Generasi kaping papat saka headphone merek paling populer teka kanthi warna sing menarik lan kasus pengisian daya sing bisa dingerteni. Huawei saiki nggawe dheweke luwih kompak, luwih entheng lan miturut teori luwih kuat. Dheweke bakal nawakake konektivitas Bluetooth 5.2 lan batere 30 mAh kanggo saben earbud kanthi 410 mAh ing kasus pengisian daya.

Kanthi cara iki kita bakal duwe 4 jam otonomi ing headphone lan 20 jam maneh. Kita bisa nyambung menyang rong piranti sekaligus amarga sambungan dobel kanthi latensi 90 ms. Sampeyan saiki duwe Pembatalan Noise Aktif luwih kuat nganti 25 dB sanajan ora duwe piranti isolasi. Iki uga nduweni fungsi FreeBuds 3 lan konektivitas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.