Huawei Watch GT2 Pro: Jam paling lengkap nganti saiki

Perusahaan Asia tetep njaga kalender piranti. Bubar, acara khusus Huawei wis nate weruh warta kayata Huawei Watch Fit lan FreeBuds Pro anyar kanthi pambatine swara aktif kanthi kualitas dhuwur. Sampeyan bisa ndeleng kabeh warta sing wis dites ing Androidsis.

Kangge, kita wis nyoba sawetara produk kasebut sing diluncurake Huawei sajrone minggu. Kita isih duwe Huawei Watch GT2 Pro anyar, jam tangan sing paling lengkap nganti saiki. Temokake kabeh kemampuan ing analisis jero iki.

Desain: Betting ing kisaran premium

Kita wiwiti karo desain, ing endi Huawei luwih seneng njaga desain berkualitas tinggi lan nggawe luwih penting. Tetep totoan ing kothak bunder kanthi gaya jam tangan tradisional sing murni, nanging ing kasus iki kejutan sing tepat kanggo bahan kasebut.

Kita duwe kasus digawe saka titanium, lan sisih ngarep digawe saka kristal safir, sing njamin resistensi luwih akeh kanggo dampak, sanajan umume cenderung ngeruk liyane. Kita bisa ngatasi kanthi gampang karo film proteksi sing biasane ditemokake.

  • Ukuran: 46,7 mm x 46,7 mm x 11,4 mm
  • Bobot: 52 gram

Jam tangan gedhe, bobote 52 gram tanpa tali, mula kesan pertama cukup apik. Bakal didol nganggo rong tali, siji saka fluoroelastomer cukup tahan lan nyenengake yen disentuh (sing wis kita coba) lan liyane digawe saka kulit. Bobot sing mung diwenehake yaiku tanpa tali.

Tombol mburi keramik dadi kita duwe set sing cukup lengkap. Sedhela maneh kanggo nambah desain. Minangka kanggo unboxing, kita duwe basis pangisian daya nirkabel Qi, nalika kita kurang adaptor jaringan USB.

Karakteristik teknis

Miturut hood, kaya sing dikandhakake, Huawei milih kalebu prosesor sing dingerteni ing kulawarga, yaiku Kirin A1 + STL49R, kanthi panyimpenan internal 4GB, kabeh iki bakal menehi seri kapasitas lan kinerja sing wis diverifikasi. Sistem operasi cairan lan layar nanggepi instruksi kanthi cepet.

Operasi sing bener iki, kompatibel karo iOS9 + utawa Android 4.4+ Iki nggawe dheweke misuwur lan sejatine jujur, kinerja kasebut pancen migunani. Pengalaman teknis umum wis apik banget lan aku ora bisa menehi miss apa-apa bab iki.

Layar minangka panel 454 x 454 AMOLED kanthi resolusi HD uga total 1,39 inci. Layar iki wis diatur kanthi apik ing warna, nalika AMOLED mbantu kita ing babagan konsumsi batere kanthi warna ireng murni (lengkap) lan padhange khusus cukup dhuwur kanggo nikmati kahanan sing ala.

Kanggo bagean, kita duwe resistensi banyu 5 ATM (50 meter), Bluetooth 5.1 kanggo sambungan cerdas, diiringi GPS dadi sampeyan bisa peta rute sing kita lakoni nalika ngrasakake latian adoh saka omah. GPS sing diiringi kompas iki menehi asil sing disenengi 100% lan wis cocok kanggo aku.

Sensor tanpa wates lan kapabilitas latihan

Kita duwe luwih saka 100 jinis latihan sing beda. Kita wis nyoba kanggo akeh wong lan kabeh sing nuduhake tliti pancen, ana gandhengane karo kasunyatan manawa dheweke bebarengan elemen kayata GPS lan kompas kanggo entuk asil sing bisa dipercaya. Kita wis ngobrol babagan aplikasi Huawei Health ing pirang-pirang kesempatan.

Aplikasi iki Kesehatan Iki sing bakal ngidini kita loro ngatur jam (deleng video ing ndhuwur), uga ngidini kita ngakses lan nggabungake «jam tangan» sing beda, fitur pangaturan dhewe liyane sing aku seneng banget.

  • Accelerometer
  • Gyroscope
  • Kuwasa
  • Detak jantung
  • Lampu sekitar
  • Tekanan udara
  • Oksigen getih

Sensor liyane sing bakal kita sebatake khusus yaiku oksigen getih, soko sing Apple bubar uga kalebu ing Apple Watch Series 6 lan Huawei mutusake kanggo maju. Ing tes kita wis akurat lan kita nganggep penting banget kanggo nggayuh latihan.

Otonomi lan pengalaman panganggo

Kita ora duwe data absolut saka «mAh» batere, Nanging, kita nemokake penurunan sing nyata saka luwih saka 20 dina otonomi versi sadurunge nganti 15 dina sing dijanjekake Watch GT2 Pro iki. Asile, kaya biasane ing produk Huawei kasebut, wis bisa dipercaya miturut data sing diwenehake. .

Kita wis gampang nggayuh otonomi 13 dina kanthi sesi latihan meh saben dinane, nggunakake kapabilitas GPS, sensor denyut jantung lan sensor oksigen getih ing sawetara kasus. Kayane ing level otonomi (kanthi layar mesthi urip ing sawetara kasus) Huawei isih dadi pimpinan.

Kanggo bagean, pengalaman saya disenengi. Aku wis nggunakake piranti karo Huawei P40 Pro sing sinkronisasi wis cepet lan absolut. Kita wis bisa ngakses data tanpa wates ing aplikasi Kesehatan, uga njupuk kesempatan kanggo ganti antarane macem-macem bidang.

Aku ora pengin kelingan kasunyatane manawa ana speaker (cukup kuat) lan kita bisa ngatur kabeh musik (kalorone sing terpadu ing jam tangan lan sing diputer ing streaming piranti) kanggo ngrungokake musik lan nglampahi pirang-pirang dina kanthi langsung tanpa njupuk ponsel supaya bisa dilatih, amarga banjur diselarasake tanpa masalah.

Kesimpulan editor

Aku seneng banget babagan Watch GT2 Pro, Pisanan yaiku amarga desain lan bahan kasebut minangka produk Premium sing bisa ngiringi latihan lan acara sing luwih istimewa, ngganti bidang luwih saka cukup. Aku uga seneng kasunyatan manawa meh ora nantang nalika latihan, dheweke wis siyap meh kabeh prekara.

Kanggo bagean kasebut, otonomi sanajan wis mudhun isih dhuwur banget, luwih-luwih yen kita mbandhingake karo kompetisi. Sampeyan bisa tuku ing pungkasan September nalika Huawei resmi didol ing Spanyol. udakara antarane 329 lan 349 euro gumantung karo titik adol.

nonton gt2 pro
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
329 a 349
  • 100%

  • nonton gt2 pro
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Layar
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 87%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Pros

  • Desain lan penyempitan sing bermutu
  • Kapabilitas teknis sing ora ana tandhingane, ora bisa nantang
  • Otonomi sing apik banget
  • Rega sing disesuaikan yen kita nimbang kompetisi

Contra

  • Dheweke bisa menehi alternatif sing luwih cilik
  • Ora rumangsa yen nambah adaptor jaringan
  • Sedhot interaksi karo notifikasi
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   virgil ngandika

    Sampeyan ora bisa mbayar nganggo jam lan nggawe langkah penting ing ngisor jam liyane perusahaan sing percaya dewa. Lan duwe pilihan sing padha karo IOS kaya Android, dudu sing asli, yen ora kaya sing sampeyan lakoni ing Android, coba lakoni nganggo IOS. Lan jam liyane bakal dadi sejarah