Huawei WiFi AX3, router sing kudu sampeyan tambahake

El WiFi 6 Piranti kasebut dadi populer, umume piranti mewah wis dipasang wiwit taun kepungkur lan saiki uga wis ana ing omah. Nanging, router lawas sing perusahaan "menehi" iku adoh saka nawakake pengalaman premium babagan iki.

Kita nganalisa Huawei WiFi AX3, panggantos sing sampurna kanggo router operator sampeyan kanthi WiFi 6 lan kinerja sing luar biasa. Ayo goleki carane njupuk WiFi omah sampeyan menyang level sabanjure lan nambah pengalaman internet kanthi produk Huawei sing murah iki.

Minangka meh mesthi, kita mutusake nggawe video sing bisa dideleng ing kothak mlebu Huawei WiFi 6 sing sampeyan bisa tuku saka 59,99 euro ing Amazon. Aja lali analisis ing saluran iki YouTube amarga kita uga nuduhake sampeyan carane nyiyapake kanthi cepet. Ninggalake pitakon apa wae ing kothak komentar, kita bakal seneng mbantu sampeyan lan ngidini sampeyan terus berkembang lan nganalisa paling apik.

Desain: Cahaya minimalis taun adoh saka operator

Kita miwiti karo desain, ayo diadhepi, iki Huawei WiFi AX3 Adohe sawetara taun adoh saka router operator, duwe bentuk sudhut paling minimalis. Papat antena mburi bisa ditarik lan kita bisa nyelehake ing router yen pengin.

Tipe tipis banget, sanajan duwe trik, nanging ing sisih mburi diangkat. Dibangun ing plastik matte putih, ngusir sidik driji lan ora nuduhake lebu, kemewahan. Kita duwe LED indikatif ing sisih ngarep lan tombol tengah kanggo sambungan karo Link Huawei. Kanggo mburi Kita ninggalake sambungan WAN sing bakal nyedhiyakake jaringan menyang router, port daya, tombol On / Off lan telung port LAN. Tanpa lali yen pojok sisih tengen ngarep router yaiku area NFC kanggo nyambungake piranti Huawei ing «plis».

Karakteristik teknis: WiFi lan jaringan "kelas paling dhuwur"

Kita wis ngerti manawa iku ayu, nanging saiki ana kedadeyan sing luwih penting tinimbang perkara sadurunge, apa sing didhelikake ing njero? Kita miwiti kanthi ngelingi yen Huawei WiFi AX3 iki didol ing rong jinis, dual-core lan quad-core. Amarga prabédan rega, aku sajujure nyaranake versi quad-core, sing saiki lagi dianalisis. Telung port mburi yaiku Gigabit Ethernet dadi bandwidth 1.000 Mbps wis dijamin.

Ing level keamanan, kita duwe dhukungan sandhi WPA3 dadi kita bisa milih sampeyan nganti level iki, yen pengin. Babagan WiFi, kita duwe standar WiFi 6 con 802.11ax / ac / n / a 2x2 lan 802.11ax / n / b / g 2x2 lan MU-MIMO, ora luwih lan ora kurang. Prosesor sing drive kabeh iki yaiku GigaHome Quad-Core 1,4 GHz sing bakal tanggung jawab kanggo nyebarake sinyal kanthi cerdas, uga ngidini kita nikmati fitur aplikasi AI Life Huawei sing bakal dibahas mengko. Siji-sijine sing bakal dikatutake, sanajan kita wis mbahas babagan iki, yaiku supaya NFC duwe dhasar.

Instalasi lan konfigurasi

Kanggo nginstal, kita duwe rong mekanisme sing ditinggalake ing ngisor iki:

  • Pateni jaringan WiFi router operator kita lan sambungake kabel Ethernet liwat port LAN 1 saka router operator lan port WAN ing AX3. Kanthi cara iki, kita bakal ngganti jaringan WiFi router operator karo router AX3 kita, nanging bobot jaringan bakal terus ditindakake operator.
  • Lebokake router operator kita ing "mode jembatan" lan sambungake saka LAN 1 router operator menyang WAN AX3. Kanthi cara iki, router operator "dilewati" lan mung dadi jembatan antarane kabel serat optik lan router AX3 kita, mula koneksi kasebut bakal gumantung kabeh karo AX3.

Kita wis milih pilihan nomer loro, sing luwih rumit nanging bisa njamin kamardikan total saka router lawas perusahaan, kanggo mesthekake, utawa paling ora nyoba, manawa komunikasi duwe wektu tundha paling ora, cocog kanggo main game.

Saiki kita mung nyambung menyang jaringan WiFi AX3 lan kita bakal ngetutake sawetara langkah sing bakal nuntun kita menehi sandhi, jeneng lan kabeh sing dikarepake. Huawei nggawe gampang banget nganti ora perlu diterangake. Apa gunane ndownload aplikasi AI Life Huawei (Android / iOS) Iki bakal ngidini kita:

  • Kontrol piranti sing disambungake lan pilih jeneng sing ngenali
  • Batesi download / upload saben piranti sing disambungake kanthi manual
  • Nggawe sistem kontrol wong tuwa sing maju
  • Gawe jaringan WiFi tamu
  • Setel wektu kanggo WiFi
  • Diagnosa jaringan kita
  • Nguripake / mateni indikator LED
  • Gunakake tuntunan optimalisasi jaringan WiFi otomatis
  • Nganyari lan atur AX3

Tanpa mangu-mangu ing aplicación iku langkah luwih adoh, kanca sing sampurna sing ngowahi pengalaman dadi sistem sing lengkap.

Tes lan pengalaman pangguna

Kita wis nyoba AX3 kanthi jaringan simetris 600/600 Mbps saka O2 (Telefónica) ing mode jembatan, kaya kasebut ing ndhuwur. Kanggo iki, kita nggunakake piranti sing kompatibel karo standar WiFi 6, kayata MacBook Pro lan Huawei P40 Pro. Bebarengan, kita duwe sekitar 30 piranti IoT sing nyambung ing antarane speaker, pembersih vakum, lampu cerdas lan otomasi omah umume.

  • Jaringan 2,4 GHz: Ing kasus iki, kacepetan durung bisa dandan, sawetara cukup diwatesi lan nawakake asil sing padha karo router operator, nanging ora kaya sing sadurunge, jaringan durung jenuh utawa mbajak kinerja piranti, AX3 iki saged ngatur luwih saka 150 sambungan simultan, lan ditampilake.
  • Jaringan 5 GHz: Ing prekara iki, kita wis ndeleng asil dandan sing apik banget saka segi jangkoan lan kacepetan, tekan rata-rata kacepetan 550/550 Mbps
AX3 Quad-Core
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
50
  • 80%

  • AX3 Quad-Core
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 5 de julio de 2021
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Persiyapan
    Penerbit: 90%
  • Ngrangkep
    Penerbit: 75%
  • Kacepetan
    Penerbit: 90%
  • LAG
    Penerbit: 99%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Umumé, pengalaman iki wis apik banget mung nggunakake router Huawei AX3 lan ninggalake operator ing mode jembatan, mula saranake, utamane yen kaya aku sampeyan duwe akeh IoT utawa piranti otomatisasi omah ing omah, sampeyan kudu njupuk langkah maju babagan iki. Regane udakara 50 euro, gumantung karo titik adol nalika ana penawaran, sing umume umume, mula aku ora bisa nemokake siji alesan kanggo terus njaga operator kasebut.

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Desain spektakuler lan bahan sing dipilih kanthi apik
  • Persiyapan sing gampang lan aplikasi AI Life
  • Rega sing ora bisa dikalahake kanthi harfiah

Contra

  • Aku kangen soko liyane saka orane katrangan
  • Paling ora kalebu kabel CAT 7, nanging CAT 5e

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.