Huawei Y6P: Kita nganalisa «biaya murah» paling anyar saka Huawei

Huawei terus karo tanggalan resmi kanggo taun 2020, lan sanajan kita bubar ndeleng Huawei P40 Pro sing dianalisis ing situs web, saiki main karo terminal sing beda banget, lan Huawei minangka ponsel gedhe pabrikan sing nduweni macem-macem produk saka kabeh kategori saka kisaran paling dhuwur nganti kisaran entri. Rentang "biaya murah" iki nggawa kita ing kene, Kita bakal nganakake analisis jero babagan Huawei Y6P anyar, salah sawijining terminal paling murah sing kasedhiya ing katalog Huawei.

Minangka meh mesthi, kita melu analisis video iki kanthi unboxing, tes kamera lan akeh konten sing menarik, mula kita ngajak sampeyan ndeleng video luwih dhisik lan njupuk kauntungan saka iki kanggo ngerti operasine kanthi jero lan njupuk kesempatan kanggo langganan saluran YouTube.

Desain lan bahan konstruksi

Huawei Y6P iki digawe saka plastik, sanajan sisih mburi, sing efek kaca sing apik, digawe saka plastik lan kaya biasane, narik banget sidik jari. Nanging, Plastik iki uga bisa ngemot bobote, amarga duwe batere sing luwih gedhe tinimbang biasane. Minangka bagean, kita cukup ngemot langkah-langkah sing kudu dipikirake rega lan panel 6,3 inci.

  • Ukuran: 159,07 x 74,06 x 9,04 mm
  • Bobot: 185 gram

Kanggo tangan kasebut cocog banget, Kita duwe kedudukan jinis drop kanggo kamera ngarep lan bingkai ing sisih ngisor sing luwih jelas tinimbang liyane. Ing sisih mburi, kita duwe sensor bekas driji lan kabeh panel tombol ana ing sisih tengen piranti. Wis dirilis kanthi warna ungu, ireng lan ijo sing wis dites.

Karakteristik teknis

Kita miwiti saka basis sing iki Huawei Y6P Kab Iki minangka piranti input, iki tegese kita bakal duwe hardware sing cukup kanggo tugas saben dina, nanging bisa nyetel kanthi rega sing luwih murah. Mula, sanajan spesifikasi nari ing negara liya, Huawei ing Spanyol milih prosesor Mediatek, MT6762R daya rendah uga GPU IMG GE8320 650MHz, kabeh diiringi RAM 3GB lan 64GB panyimpenan kanggo kabeh model tanpa kemungkinan variasi.

Ing pengalaman lan njupuk akun manawa kita duwe versi kompatibel paling anyar EMUI 10.1 diiringi Android 10 ing versi AOSP kinerja wis disenengi kanggo media sosial klasik, olahpesen cepet, manajemen surat, lan tugas browsing. Temenan bakal kesusu yen nyoba main, kayata Aspal 9. Cekakipun, kita kedah cetha bilih kita adhep-adhepan karo terminal dhasar kanggo nindakake kegiyatan saben dinane, nanging saka ngendi aspek umum. Minangka kauntungan, kita duwe konsumsi batere sing cukup.

Bagean Multimedia lan panyambungan

Ing bagean multimedia kita duwe panel 6,3 inci IPS LCD sing ngemot persentase layar sing apik nanging duwe Resolusi HD + de 1600 x 720 piksel. Sanajan wis padhang lan padhang sing cukup kaya sing bisa dideleng ing video, kita bisa nemokake kapadhetan piksel sing kurang apik yen njupuk ukuran panel, lan iki minangka salah sawijining titik paling lemah ing terminal. Minangka swarane, sisih ngisor duwe speaker klasik ing jajaran input kanthi swara sing cukup dhuwur nanging ora duwe midrange lan bass.

Konektivitas ditinggalake karo tray DualSIM uga sambungan Bluetooth 5.0 lan NFC. Minangka kanggo WiFi mung duwe sambungan menyang jaringan 2,4 GHz soko sing durung rampung dingerteni, luwih-luwih amarga jaringan 5 GHz luwih cepet lan wis misuwur ing Spanyol. Temenan kita duwe kompatibilitas karo jaringan 4G LTE mulane, kita ora bakal kantun apa-apa ing bagean iki, tanpa nglalekake sambungan Huawei sing khas (Huawei Beam ... lsp) uga kasunyatan manawa microUSB ing sisih ngisor OTG, kita bisa nyambung panyimpenan eksternal menyang.

Tes kamera lan otonomi

Minangka kanggo kamera mburi, kita duwe telung sensor: 13 MP (f / 1.8) kanggo sensor tradisional, 5MP (f / 2.2) kanggo sensor Wide Angle lan sensor 2MP (f / 2.4) katelu dirancang kanggo nambah asil foto kanthi efek potret. Kanggo kamera ngarep, kita duwe 8MP (f / 2.0). Sing ora duweni yaiku stabilisator optik ing kamera, dadi video sing paling asring nandhang sangsara. Kita ora duwe "mode wengi" mula kamera saya sangsara nalika kondisi pencahayaan mudhun, nanging asil lan fleksibilitas narik kawigaten nalika rega kasebut.

Ing babagan otonomi, kita duwe sing gedhe Batere 5.000 mAh yen njupuk batasan hardware wis suwene rong dina suwene (lan luwih sethithik) ing tes. Kita duwe Pangisi daya 10W (nganti 2 jam dikenani biaya) kalebu ing paket lan kita bisa nggunakake microUSB minangka batere eksternal, yaiku kanggo ngisi daya piranti liyane. Temenan, kita ora ngisi daya nirkabel amarga piranti digawe saka plastik. Baterai kasebut mesthi dadi salah sawijining poin paling kuat ing Huawei Y6P iki lan nggawa kanthi gendéra ing edhisi sing mesthi.

Rega lan peluncuran

Huawei Y6P kasedhiya ing pasar wiwit dina esuk 25 kanggo Mei ing Toko Huawei lan poin-poin utama sing adol saka € 149ing sembarang warna sing kasedhiya. Ora suwe maneh uga bakal kasedhiya ing poin utama sing adol kayata Amazon, El Corte Inglés utawa toko fisik Huawei. Mesthine terminal entri kanthi rega sing ngemot lan poin negatif utamane yaiku ora bisa diitung ing Layanan Google kanthi asli, sayang banget amarga ana faktor eksternal kanggo Huawei, kita terus duwe watesan babagan piranti lunak.

Huawei Y6P Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 3
149
  • 60%

  • Huawei Y6P Kab
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Layar
    Penerbit: 65%
  • Kinerja
    Penerbit: 60%
  • Kamera
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%

Pros

  • Rega konten lan fitur menarik banget
  • Desaine apik banget lan batere gedhe banget
  • Kamera serbaguna nganggep kisaran rega

Contra

  • Kita ora duwe Layanan Google
  • Aku ora ngerti sebabe nggawe microUSB
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.