HyperX debut CES 2022 nganggo headphone lan periferal

Baris paling anyar saka produk HyperX nawakake tingkat anyar saka comfort, kinerja lan kontrol, lan dirancang kanggo nambah pengalaman game kanggo tukang game kabeh tingkat skill. CES 2022 minangka setelan sing cocog kanggo HyperX kanggo nuduhake kabeh warta kasebut.

Headphone Wireless HyperX Cloud Alpha: Cloud Alpha Wireless nawakake umur baterei paling dawa ing headset game nirkabel2 kanthi umur baterei nganti 300 jam1 kanthi siji pangisian daya. Headphone nyedhiyakake pengalaman audio sing immersive karo DTS, lan nggunakake teknologi dual chamber anyar lan luwih apik lan driver HyperX 50mm, sing nduweni desain sing luwih ramping lan luwih entheng nalika njaga swara lan kinerja versi asli nganggo kabel.

Kontrol Nirkabel HyperX Clutch: Kanggo nambah kontrol game seluler, HyperX Clutch Wireless Controller nawakake desain pengontrol sing akrab lan genggeman tekstur sing nyaman kanggo nambah kinerja game. Pengontrol Nirkabel Clutch kalebu klip ponsel sing bisa dicopot lan bisa diatur kanthi ukuran saka 41mm dadi 86mm lan dilengkapi baterei sing bisa diisi ulang sing bisa diisi ulang nganti 19 jam kanthi baterei siji.

HyperX Pulsefire Haste Wireless Mouse: Mouse Nirkabel Pulsefire Haste nggunakake desain cangkang heksagonal honeycomb ultra-ringan sing menehi gerakan sing luwih cepet lan ventilasi sing luwih gedhe. Mouse nawakake teknologi game nirkabel kanthi sambungan nirkabel latensi sithik sing beroperasi kanthi frekuensi 2,4 GHz sing dipercaya lan umur baterei nganti 100 jam kanthi siji pangisian daya.

Kajaba iku, HyperX wis ngluncurake sawetara headphone, keyboard lan tikus anyar sing wis kasedhiya ing situs web.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.