HyperX Pulsefire Haste, kita mriksa mouse game ultralight iki

Periferal dadi penting banget kaya PC nalika seneng main video jam suwene, iki sejatine sing kedadeyan HyperX, merek sing diakoni kanggo nyukupi kabutuhan para pemain game paling akeh babagan iki. Wektu iki, kita uga pengin nggawa tes paling anyar babagan produk sing ana gandhengane karo game.

Kita ndeleng kanthi jero ing HyperX Pulsefire Haste sing anyar, mouse game ultralight sing bakal ngidini sampeyan entuk asil sing paling apik. Tikus jinis iki wis modis banget ing kalangan spesialis, apa bener dheweke menehi asil sing apik?

Desain lan bahan

HyperX ngasilake aksesoris jinis iki kanthi kontinuitas, ing kasus iki kita duwe desain sing cukup tradisional, sanajan nggumunake yen duwe puluhan perforasi supaya bisa ngirangi bobot sabisa-bisa.Asile, kita duwe bobot tanpa kabel 59 gram lan total kabel 80 gram. Kanthi desain sing bunder lan khas, tombol ing sisih ndhuwur kanggo nyetel kacepetan gerakan, rong tombol tradisional, roda sing kompatibel lan rong tombol ing area jempol. Sampeyan bisa milih:

  • Kabel USB Nylon HyperFlex
  • Microtec Tahan Emas TTC
  • PTFE bali
  • Tali genggeman tambahan kalebu
  • Tombol total: Nem

Iki digawe saka plastik ireng, kanthi ukuran Total 124.2 x 32.2 x 66.8 mm. Sampeyan kudu nyathet yen kepiye cara liya, kita duwe LED RGB sing digabungake ing roda mouse iki, lan dadi entheng, jinis detail iki diwatesi maksimal kanggo kenyamanan piranti sing luwih gedhe.

Karakteristik teknis

Minangka kanggo sensor, kita duwe sensor a Pixart PAW3335 kanthi résolusi nganti 16.000 DPI, sing bisa kita atur kanthi nggunakake tombol saka 400/800/1600 nganti 3200 DPI. Iki nawakake kacepetan total 450ips kanthi akselerasi maksimal 40G. Iki diiringi tombol mikro sing tahan debu TTC Golden sing ndhukung udakara 60 yuta klik.

Minangka memori terintegrasi, mung ana siji profil, bisa diatur liwat aplikasi HyperX sing bisa didownload INGKAH INGKANG. Kacepetan poling yaiku 1.000 Hz liwat kabel USB HyperFlex kanthi teknologi USB 2.0 tradisional.

Pendapat editor

Ing prekara iki, kita menehi mouse sing cukup minimalis, sing nuduhake entheng lan kasunyatane pancen kaya ngono. Wis cukup nyaman lan cocog karo ciri-ciri teknis sing dijanjeni, kanthi tepat disesuaikan karo regane dhuwit. Elinga yen kita nemokake rega 59,99 euro ing macem-macem titik penjualan kayata Amazon.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.