HyperX Quadcast S, mikropon paling dhuwur kanggo game lan podcasting [Review]

Mikropon bisa nggawe bedane, utamane yen kita ngomong babagan podcasting, game utawa streaming apa wae, utamane ing wektu iki Twitch dadi penting lan bedane antarane piranti sing luwih dhuwur utawa luwih murah. Mulane, duwe jinis mikropon khusus iki bisa nggawe tugas kita luwih gampang lan, sing paling penting, nambah asil sing dipikolehi karo karya kita.

Ing kasus iki kita nguji HyperX Quadcast S sing diowahi, mikropon premium kanggo kabeh jinis konten. Temokake ing analisis jero sing bakal dituduhake yen produk kanthi ciri kasebut pancen pantes.

Bahan lan desain

Piranti iki, kaya akeh liyane sing kondhang saka perusahaan lan miturut rega sing diwenehake, nduweni konstruksi sing apik banget. Nerangake langsung dipasang ing paket, soko sing ngormati lan, ing tangan liyane, iku pisanan aku wis katon ing mikropon karo ciri iki.

Bener, apa sing ndhukung mikropon dudu dhasar dhewe, nanging duwe jinis cincin kanthi jangkar karet elastis. Pita karet iki pas karo sasis eksternal sing disekrup menyang mikropon lan kanthi mangkono mikropon dhewe ngambang ing pita elastis kanthi tujuan nyilikake impact saka geter saka meja ing kinerja final saka mikropon.

Sisih ndhuwur iku kanggo tombol tutul bisu, diakses lan banget uga dumunung kanggo kahanan darurat sing bisa kelakon sak nggunakake. Ing sisih mburi ana port jack 3,5 milimeter kanggo headphone lan port USB-C kanggo nyambungake mikropon menyang PC utawa Mac sing bakal digunakake. Ing sisih mburi sing padha, kita uga bakal nemokake pilihan pickup swara sing bakal kita ucapake mengko.

Pungkasan, Kita duwe pamilih gain ing sisih ngisor, kanggo modulasi gumantung ing lokasi mikropon utawa nada swara kita. Kita duwe rong varian, mikropon ireng lan putih. Kaya sing sampeyan ngerteni, kita nganalisa versi putih matte, sing katon tahan, utamane digawe saka logam lan plastik.

Bobot mikropon yaiku 254 gram, sing kudu ditambahake 360 ​​gram dhukungan lan akeh gram kabel. Mesthine dudu piranti sing entheng, nanging ora ana piranti audio sing ngurmati awake dhewe sing entheng.

lampu lan tumindak

Kepiye carane, mikropon duwe rong zona cahya LED ing sadawane sistem pickup dhewe. Cahya iki bakal ganti kanthi acak, lan kita uga bisa ngganti kanthi nutul tombol bisu dununge ing sisih ndhuwur.

Jumlah lan kualitas cahya bakal bisa kita atur liwat app HyperX Ngeunity, ora liyane saka paramèter mikropon. Aplikasi iki bisa didownload ing situs web HyperX kanthi lengkap gratis. Siji tambahan liyane sing bisa nambah pengalaman kita gumantung saka konten nanging adoh saka bagean sing paling penting saka Quadcast S kita.

Karakteristik teknis

Mikropon iki duwe telung kondenser 14-milimeter independen, sing bakal ngidini entuk audio kanthi cara sing pribadi lan, sing paling penting, kanthi kualitas sing akeh. Tanggepan frekuensi bakal ana ing antarane 20Hz lan 20kHz, lan sensitivitas mikropon yaiku 36dB (1V/Pa ing 1kHz).

Yen ngandika, kita duwe piranti sing dianggo praktis plug-&-play, sing, kita ora perlu kanggo nggawe sambungan sembarang. Nalika nyambungake menyang port USB saka PC utawa Mac kita, iku bakal ngenali minangka mikropon sawijining, iki tegese kita ora mandheg ngrungokake isi piranti kita, nanging kita bakal bisa ngomong langsung menyang mikropon.

Nyatane, yen kita nyambungake headset menyang PC utawa Mac, kita bakal ngrungokake swara kita dhewe sing dijupuk liwat mikropon, sing bakal mbantu kita akeh lan bakal ngidini kita nggawe pangaturan audio sing dianggep trep, tanpa kelangan. iota saka personalisasi.

Pendapat editor

Mic iki wis dipuji dening akeh panemu minangka salah sawijining mikrofon paling apik (yen ora paling apik) kanggo panyipta konten, lan aku ora bakal teka ing kene. menehi cathetan. Ora ana sing ngluwihi kasunyatan, Apik banget asil visual lan fungsional saka HyperX Quadcast S iki sing wis dadi bagian saka tim rekaman kita.

Iki tegese loro ing Podcast sing ditindakake saben minggu kanthi kolaborasi karo Actualidad iPhone lan Soy de Mac, uga ing video kita, sampeyan bakal bisa ndeleng lan mriksa asile.

Yen sampeyan pengin ndeleng cara kerjane, bukak saluran kita lan sampeyan bakal weruh manawa kita ora nggedhekake. Sampeyan bisa tuku HyperX Quadcast S saka €109,65 ing loro situs web resmi saka HyperX minangka

Quadcast S
  • Rating editor
  • Rating bintang 5
109 a 159
  • 100%

  • Quadcast S
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: 30 August 2022
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Kualitas
    Penerbit: 99%
  • Kinerja
    Penerbit: 95%
  • Persiyapan
    Penerbit: 99%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 95%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan lan desain sing berkualitas tinggi
  • Pickup audio sing spektakuler
  • Kompatibilitas lan gampang panggunaan

Contra

  • Kabel sing kalebu yaiku USB-A nganti USB-C

Pros

  • Bahan lan desain sing berkualitas tinggi
  • Pickup audio sing spektakuler
  • Kompatibilitas lan gampang panggunaan

Contra

  • Kabel sing kalebu yaiku USB-A nganti USB-C

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->