IPhone ketinggalan jaman bisa disusupi liwat iMessage

iMessage

Kita wis biasa ndeleng kabeh jinis penjenayah cyber njelajah kabeh jinis sudut lan kemungkinan keamanan sing ana ing piranti lunak piranti sing paling wiyar ing pasar. Amarga ora bakal dadi liyane, lan sanajan kasunyatane pangsa pasar luwih cilik, peretas ora mung fokus ing serangan ing piranti Android, nanging uga duwe cara kanggo nyerang kabeh jinis produk sing dilengkapi sistem operasi. iOS.

Kaya sing dikomentari wiwit Whitefish, ketoke sampeyan bisa nemokake cara kanggo nyerang lan nyolong data pangguna lan pribadi sampeyan kanthi gampang iMessage. Kaya sing diarepake, masalah iki bakal mengaruhi meh kabeh produk Apple kayata iPhone, iPad, Mac, Apple TV utawa Apple Watch.

Ndandani masalah iMessage iki kanthi nganyari piranti sampeyan

Kaya sing dijlentrehake Tyler bohan, Peneliti Cisco, ketoke nganggo iMessage sing ngemot file gambar.TIFF kanthi kode angkoro, cukup kanggo nyolong sandhi saka terminal lan uga kabeh file lan foto sing ana ing memori panyimpenan piranti.

Kesalahan sing ditemokake amarga file sing ditampa liwat iMessage sing ndownload dhewe. Kanggo cara liya, kanggo iOS file .TIFF minangka gambar liyane, sing negesake manawa kode angkoro bisa uga kalebu nyolong informasi pribadhi sing sensitif kayata data akun bank utawa entuk data sing luwih akurat liwat teknik sosial.

Yen sampeyan wis nggayuh prekara iki, ngomong dhewe yen ana solusi sing gampang banget kanggo ngindhari masalah iki lan ora bakal mbebayani, mung sawetara menit wektu sampeyan. Solusine yaiku nganyari versi sistem operasi paling anyar. Yen sampeyan duwe iPhone, sampeyan kudu nganyari paling ora menyang versi 9.3.3, kanthi Mac, kita bakal ngomong babagan versi El Capitan 10.11.16, kanggo Apple Watch menyang WatchOS 2.2.2 lan, ing kasus Apple TV menyang tvOS 9.2.2.

Informasi liyane: TheGuardian


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)