Idphoto4you nyuda ukuran foto kanggo Passport kanthi online

Tanpa mbuwang dhuwit, sampeyan bisa kanthi gampang motong foto ukuran paspor miturut negara lan dhaptar foto nalika foto lagi diowahi. Sampeyan uga bisa motong gambar dadi foto ukuran paspor kanggo visa utawa formalitas liyane lan nyithak foto ukuran paspor ing omah. Kabeh iki amarga nggawe foto ukuran paspor kanthi online IDphoto4You.com sing nggampangake gaweyane wong akeh.

Idphoto4 sampeyan, minangka aplikasi web online sederhana sing ngidini sampeyan nggawe foto paspor kanthi wates ukuran sing pas lan online tanpa mbuwang dhuwit. Sampeyan mung butuh kamera digital, sampeyan motret, upload banjur tindakake langkah layanan Idphoto4 sampeyan kanggo njupuk foto jinis paspor.

Cara njupuk foto ukuran paspor saka kamera digital

Mangkene tip sederhana, sampeyan kudu duwe latar mburi putih lan cukupake ruangan ing endhas kanggo motong gambar. Uga priksa manawa sampeyan ora duwe bayangan ing pasuryan utawa latar mburi, uga gunakake kamera kanthi dhuwur sing padha karo endhas.

Priksa manawa ndownload aplikasi iki sing bakal mbantu nduwe dhaptar foto sampeyan kanggo paspor, kanthi ukuran sing pas kanggo proses hukum iki.

Ukuran foto paspor ing Spanyol

Foto paspor

Foto kanggo paspor ing Spanyol mesthi kudu memenuhi macem-macem persyaratan, sing bakal dibahas ing ngisor iki. Sanajan salah siji sing paling penting yaiku ukuran foto kasebut. Kaya sing wis sampeyan ngerteni, nalika menyang panggonan kanggo njupuk foto, yaiku mesin utawa fotografer, mesthine kudu ditemtokake manawa foto kasebut kanggo paspor. Amarga padha duwe ukuran tartamtu.

Ing kasus Spanyol, kaya sing dituduhake dening pamrentah dhewe, ukuran foto kasebut kudu antarané 35 nganti 40mm lan proporsional dhuwur, yaiku, ing antarane 40 lan 53 mm dhuwure. Ora ditampa kapan wae potret luwih cilik tinimbang iki. Kajaba iku, ing endhas lan sisih ndhuwur awak kudu ngenggoni antara 70 lan 80% foto kasebut.

Apa foto DNI lan paspor padha?

Paspor ID

Akeh kasus, ana wong sing dheweke wis nggunakake foto sing padha ing rong dokumen kasebut. Sampeyan bisa uga duwe foto sing padha ing ID lan ing paspor, dadi miturut prinsip bisa uga. Kasunyatane gumantung banget ing saben kasus, amarga nalika nganyari DNI, foto anyar mesthi dijaluk, sing beda karo sing sadurunge. Yen sampeyan wis nganyari DNI lan banjur bakal nganyari paspor, mesthine bakal ngidini sampeyan nggunakake foto DNI. Nanging dudu kedadeyan sing kedadeyan.

Ing foto foto ID, umume ukurane ukurane kudu duwe 32 nganti 26 milimeter. Iki sing ditampilake ing situs web resmi Kementerian. Mula biasane umume luwih cilik tinimbang paspor. Nanging ana kalane nalika nganggo foto sing digunakake kanggo DNI, kita ngidini nganyari paspor.

Syarat foto paspor ing Spanyol

Kaya sing wis kasebut sadurunge, foto paspor biasane duwe sawetara persyaratan ing kasus Spanyol. Yen syarat kasebut ora bisa dipenuhi, foto kasebut ora bakal bisa digunakake lan ora bakal ditampa. Iki minangka aspek dhasar, nanging kudu tundhuk ing kasus apa wae, supaya ora ana masalah ing foto kasebut. Apa sing kudu sampeyan lakoni?

  • Foto Anyar: Ora bisa umure luwih saka 6 wulan
  • Kepala lan sisih ndhuwur awak kudu ngenggoni antara 70 lan 80% foto kasebut
  • Latar mburi kudu putih lan seragam
  • Foto kasebut kudu ana ing warna lan tengah
  • Kudu dicithak ing kertas kualitas foto
  • Wong kasebut kudu lunga langsung ndeleng kamera
  • Mripat kudu mbukak lan yen digunakake kacamata kudu digawe saka kaca bening
  • Foto nganggo topi, tutup, syal utawa visor ora ditampa
  • Yen nganggo jilbab, sampeyan kudu bisa ndeleng rai kanthi cetha
  • Kanggo foto bayi sing kudu dicekel ing sirahe, ora ana tangan sing bisa nyekeli sirahe

Cara ngowahi foto dadi ukuran paspor kanthi online (sampeyan bisa ngomong babagan aplikasi utawa situs web)

Visaphoto

Yen sampeyan wis duwe foto, nanging ora ana ing format sing dibutuhake, kita bisa milih yen bisa milih. Supaya kita wis duwe foto sing salaras karo apa sing dijaluk ing paspor. Kanggo iki, kita bisa nggunakake kaca web utawa aplikasi, sing mbantu kita ngowahi ukuran. Ana akeh pilihan, amarga panggunaan alat kaya Paint bisa mbantu, yen kita wis ngerti pangukuran sing bakal digunakake ing foto kasebut.

Salah siji opsi sing paling lengkap yaiku Visafoto, sing bisa dibukak ing link iki. Ing situs web iki, sampeyan bisa nggawe foto kanggo paspor, ID utawa visa ing pirang-pirang negara. Dadi gampang adaptasi karo kabeh sing digoleki ing pangertene. Kita mung kudu ngunggah foto, sing bisa uga duwe latar mburi. Thanks kanggo situs web iki, kita bisa ngowahi foto dadi foto paspor sing sampurna.

Yen sing sampeyan goleki yaiku aplikasi kanggo Android, uga ana pilihan sing kasedhiya. Kita duwe aplikasi sing diarani Passport ID Photo Editor, supaya bisa nggawe foto kanggo ID utawa paspor kanthi cara sing gampang. Aplikasi kasebut gampang digunakake, sampeyan mung kudu ngunggah foto lan nyunting. Sampeyan bisa ndownload kanthi gratis ing Android ing ngisor iki:

Editor foto ID paspor lan visa
Editor foto ID paspor lan visa
Pangembang: Andronepal
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Nathan Saavedra ngandika

    Matur nuwun kanggo artikel kasebut. Aku nggoleki ing endi njupuk foto ing dokumen sajrone jarak sosial. Kanggo menehi saran, dheweke nggunakake foto Visa. Wiwit saiki, aku bakal terus njupuk foto kasebut kanthi online, pancen gampang banget!