iFixit negesake manawa batere Apple Watch anyar nduweni kapasitas luwih gedhe

ifixit-apple-watch-seri-2

Ing tanggal 7 September, perusahaan sing berbasis ing Cupertino nampilake model iPhone anyar, headphone nirkabel AirPods lan Apple Watch generasi kaping loro, generasi kapindho sing nggawe kita dadi novel anyar resistensi banyu lan GPS sing dipasang ing piranti kasebut. Supaya piranti kasebut bisa nggunakake GPS tanpa batere banget kena pengaruh, Apple wis nggunakake kesempatan nganyari maneh iki kanggo nggedhekake ukuran batere, kaya sing resmi dikonfirmasi dening wong-wong iFixit, sawise Apple Watch generasi kaping loro iki saka Manzana.

ifixit-apple-watch-seri-2-1

Nanging kajaba GPS, sing nuduhake bagean penting ing panggunaan batere piranti, padhange layar OLED uga wis ditambah ing piranti generasi kaping pindho iki. Kaya sing bisa dideleng ing gambar sing ditampilake iFixit, model 38-millimeter, mung siji sing bisa dianalisis nganti saiki, nawakake batere 273 mAh, dibandhingake karo 205 mAh model generasi pertama.

Saliyane batere kapasitas sing luwih gedhe, jumlah lem kanggo nutup layar OLED menyang sasis piranti uga wis ditambah kanggo nawakake resistensi banyu sing wis diterapake Apple ing piranti kasebut. Anyar anyar sing diwenehake generasi anyar iki yaiku pamicara anyar, sing dirancang supaya bisa ngusir banyu saben digunakake nalika nglangi.

Nalika diluncurake generasi kaping pindho iki, dudu owah-owahan radikal tumrap fungsi lan akeh pangguna sing seneng generasi kaping pisanan, sing aja ngrencanakake nganyari piranti dadi model generasi kaping loro luwih-luwih yen ora duwe rencana nggunakake GPS lan resistensi banyu (nyilem nganti 50 meter).


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)