Tukaran Pokémon lan pertempuran wektu nyata bakal teka ing Pokémon Go

Pokémon Go

Pirang minggu wis kliwat warta pungkasan sing ditulis ing Gadget News babagan game Pokémon Go, kegirangan sing kita lakoni sawise diluncurake lan wulan-wulan sabanjure wis rampung sanajan tekan lan ngluwihi $ 1.000 milyar ing bathi, nanging pangembang Niantic ora mandheg ing usahane lan dheweke terus nganyari game supaya pangguna ora ninggalake Pokémon Go iki.

Kita ngadhepi kebaruan sing akeh sing njaluk nalika wiwitan diluncurake, nanging kabukten manawa disimpen nalika kasebut nalika game ora nambah minat karo masarakat dheweke isih ditinggalake akeh pemain sing pengin main Pokémon Go.

Ing kasus iki, ing pertempuran wektu nyata ing antarane pemain Lan kamungkinan kanggo ngganti Pokémon kita Iki minangka perkara sing ora bisa ditindakake nganti saiki lan pancen sejatine akeh pangguna sing wis suwe njaluk. Sampeyan uga bener manawa anyar sing diimplementasikake sadurunge wis menehi game rada suwe, nanging ing kasus iki kayane bisa nambah maneh. Ganti Pokémon kita kaya-kaya nggunakake kertu lan pertempuran antarane Pokémon pangguna kanthi nyata bakal dadi injeksi sing apik.

Tanggal nganyari anyar iki durung dikonfirmasi, nanging dikonfirmasi dening Niantic, dheweke bakal suwe. Kacarita kabar kasebut sadurunge durung teka amarga jumlah pemain sing ana lan dheweke bisa gawe game (luwih akeh). Cekakipun, kita bakal nggatekake peluncuran pembaruan iki amarga kita bakal luar biasa lan ewonan ewu pangguna sing terus main game bakal ngurmati.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.