Ikea nganyari macem-macem lampu cerdas Symfonisk nganggo speaker

Perusahaan Swedia kanthi kolaborasi ekstensif karo Sonos terus nawakake produk sing fokus ing audio lan omah, kaya bubar kita bisa ndeleng speaker berbentuk kothak sing ditinjau ing kene, saiki ana ing dalan nganyari maneh saka kisaran Symfonisk kanthi salah sawijining kasuksesan utamane, lampu meja sisih amben.

Saiki Sonos lan IKEA totoan nganyari lampu Symfonisk sing bakal nambah kualitas swara lan nambah sistem Campuran lan Cocokake. Ayo goleki kebaharuan sing wis ditampilake IKEA ing kolaborasi karo Sonos lan bakal dianalisis kanthi cepet.

Saiki sampeyan bisa milih sawetara jinis desain "cangkang" sing nutupi bohlam, sing bakal ditawakake kanthi warna sing beda-beda saka kaca lan bahan tekstil.

  • Swara sing luwih jembar sing ngisi ruangan: arsitektur akustik sing anyar banget, nggunakake pandhuan gelombang khusus, nggawe pengalaman swara sing apik, ora preduli ing endi wae diselehake.
  • Nyampur lan cocog- Pelanggan saiki bisa milih macem-macem basis lampu lan shade, uga bolam sing luwih akeh amarga soket E26 / E27 sing ditambahake.
  • Persiyapan gampang: Kaya kabeh produk SYMFONISK, lampu anyar minangka bagean saka sistem Sonos lan gampang nyambungake pamireng luwih saka 100 layanan streaming.

Wiwit diluncurake lampu meja speaker Symfonisk pisanan, kita wis akeh sinau babagan cara lan cara nggunakake. Contone, akeh wong nggunakake speaker ing meja bengi. Saiki, kita uga nawakake luwih akeh pilihan desain kanggo para pelanggan, supaya lampu speaker luwih pas ing omah - Stjepan Begic saka Ikea

Lampu speaker Symfonisk anyar bakal kasedhiya ing toko Ikea ing Amerika Serikat, situs web lan ing sawetara pasar ing Eropa wiwit tanggal 12 Oktober; sisa pasar bakal tekan taun 2022.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.