IKEA Vappeby, lampu lan speaker kanggo nggawe atmosfer

IKEA Iku kanthi progresif ngluncurake dhewe kanggo nggawe produk sing luwih sregep tinimbang furnitur, mula dheweke kerja sama tanpa henti karo Sonos, sing nggawe produk sing menarik kayata speaker Symfonisk. Nanging, saiki wis diluncurake kanthi produk pungkasan sing bakal dianalisis.

Temokake karo kita Vappeby, lampu LED kanthi speaker terintegrasi lan sing paling penting, portabel kanggo nikmati teras, balkon utawa kolam renang tanpa watesan. Ayo goleki apa produk "nyambung" anyar saka IKEA iki lan yen bisa nggawe urip luwih gampang.

Bahan lan desain

Lampu iki IKEA banget, sing bisa diarepake saka perusahaan Swedia ... Apa ora? Ora perlu dikandhakake, kita ora nggawa omah sing dipasang, yen ora, produk kasebut uga ora dadi produk IKEA. Nyawang, gagange mung siji-sijine sing durung dipasang nalika tuku, iki bakal ngaco kanggo Utas nduweni dumunung gampang banget lan mung papat ngawut-awut lan alat sing klebu ing paket ing envelope cilik.

Ing asas, sampeyan bisa tuku lampu iki ing rong warna, biru ijo lan abu-abu. Nalika sampeyan bisa ndeleng, iku werna abu-abu sing kita analisa saiki.

 

Lampu Vappeby ora cilik, uga ora entheng. Kita duwe dhuwur 25 sentimeter kanthi diameter 27 sentimeter. Bobot 1,82 Kg, sing langsung ana hubungane karo speaker sing ana ing sisih tengah, adoh saka sistem lampu LED sing disusun.

Meh kabeh digawe saka plastik polikarbonat, iki menehi resistensi lampu, permeabilitas lan luwih entheng. Kanggo bagean kasebut, kita duwe basis karet silikon kanggo nyegah slip. Ing tingkat desain, kaya sing asring kedadeyan karo kabeh produk IKEA, kita duwe minimalisme ing kabeh papat sisih.

Dirancang kanggo ngancani sampeyan menyang dalan

Lampu kasebut duwe resistensi banyu IP65, supaya ing asas bisa njaluk udan tanpa masalah, lan kinerja ora bakal kena pengaruh dening kapapar, contone, kanggo bledug.

Kita kudu eling yen iki dudu lampu kanthi speaker terintegrasi, nanging speaker kanthi sawetara cahya kanggo nggawe atmosfer. Daya cahya, sanajan duwe sistem LED telung intensitas, ora cukup kanggo madhangi kabeh jinis ruangan. Ing titik iki kita kudu ngomong sing cukup boroske, Kita mbayangno yen kanthi tujuan njaga otonomi, nanging kaget yen dheweke mung milih nada sing anget lan ora kalebu LED sing bisa RGB.

Iki, Nanging, ora detract saka prodhuk anggere kita cetha banget babagan tujuane utawa apa wis dirancang kanggo. Gampang kanggo transportasi, ora narik kawigaten lan nggawe lingkungan sing kurang menarik. iya, wektu iki IKEA wis diprodhuksi luwih saka aksesoris, ora "alat".

Konektivitas lan karakteristik teknis

Kanggo menehi urip kanggo Vappeby IKEA iki, merek wis kalebu baterei 3.200 mAh, asil antarane 11 lan 13 jam otonomi gumantung saka volume sing dipilih lan daya cahya sing wis disetel. Kanggo ngisi daya, sampeyan bakal nggunakake sambungan USB-C, sing kalebu kabel. Ora dadi karo adaptor daya, fashion sing liyane lan liyane perusahaan sing gabung lan sing ora cukup gawe uwong yakin kula, Nanging ... Sapa sing ora duwe adaptor kanggo ngisi daya piranti iki? Kanggo nggampangake kita, paling ora kalebu kabel USB-C kanthi kualitas lan dawa luwih saka cukup.

Kita duwe telung tombol ing ngarep, ing sisih kiwa tombol on lan mateni, kang siji bakal nggawe SpotifyTap, ing tengah rodha karo meksa mechanical kanggo volume lan mesthi, tombol sinkronisasi Bluetooth. Ing mburi kita bakal duwe pangaturan cahya, Ayo ndeleng carane saben wong digunakake:

  • Tombol cahya: 1 tutul = 100% cahya; 2 tutul = 50% cahya; 3 tekan = mati
  • Tombol Bluetooth: Siji pencet bakal nyelehake piranti ing mode telusuran
  • Volume roda:
    • Puter: Nyetel volume luwih utawa kurang
    • Pencet: Play / Pause

Prasaja nanging efektif, kaya sing asring ana ing piranti lan perabot IKEA, ora pretentious, nanging ora rumit. Kayane dheweke wis sinau babagan akeh kolaborasi karo Sonos.

Karakteristik teknis lan kualitas swara

Speaker iki diarani 360º, Nduweni kerucut ing sisih ngisor sing bakal nyetel swara ing kabeh arah, supaya gampang diselehake ing meh kabeh lokasi. Ing pangertèn iki, speaker nduweni ukuran lan swara sing cukup prayoga, volume ndhuwur cukup dhuwur kanthi meh ora ana reverberations, utamane ngelingi rega piranti sing ditawakake.

Iki disetel kanggo nambah frekuensi rendah lan dhuwur, sing cocog kanggo musik mainstream saiki. Temenan kita duwe swara sing rata, nanging luwih saka cukup kanggo saben dina utawa kahanan ruangan. Ora nggawe pretenses babagan iki lan mung nyukupi pangarepan kekuwatan lan kajelasan, tanpa tandha banyu. Temenan nggunakake Bluetooth, mula kita uga ora bisa nuntut luwih akeh.

Ing tangan liyane, sanajan wis Digawe kanggo sertifikasi iPhone, sing ndadekake kita nganggep yen nduweni codec AAC, Kita ora duwe dhaptar lengkap codec sing digunakake ing speaker. kabeh iku diiringi Spotify Tap sing ngidini kita muter musik kanthi cepet mung kanthi mencet tombol tanpa kudu menyang piranti seluler.

Pendapat editor

Kita duwe speaker ruangan kanthi daya sing cukup, kanthi resistensi IP65, desain sing mbedakake lan lampu LED cilik kanggo nggawe sawetara swasana. kanthi rega 69 euro, Piranti liyane bisa dibutuhake yen kita nganggep manawa pamicara perusahaan liyane sing nawakake kinerja sing padha, pindhah saka konsep produk iki, duwe rega sing luwih dhuwur ing meh kabeh kasus.

Vappeby iki saka IKEA wis ketemu pangarepan kita, lan wis dadi pilihan menarik banget saben kita looking for produk kuwi.

Pros lan cons

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->