Iki bisa dadi kontroler Nintendo NX

Paten Nintendo NX

Nintendo Dheweke wis suwe nyiyapake konsol anyar, taruhan sing isih dadi misteri nganti saiki: wong Jepang bisu - aku wedi yen kompetisi bakal nyolong ide - nalika dheweke Wii U durung rampung, kanthi adol mesin 10.73 yuta, sing dadi desktop paling ora gedhe N.

Kangge, ing Kyoto, dheweke terus ngrencanakake sistem video game anyar, sing diarani kondhang Nintendo NX, lan babagan sing bakal menehi kabar angin paling anyar, sing bakal langsung nuduhake kontrol hibrida kanthi layar terintegrasi, kaya sing kacetha ing paten sing didaftar dening Jepang.

Sanajan, nindakake sawetara memori sejarah, ayo padha elinga Nintendo tombol kontrol sing diowahi kanthi inovasi ing salib-salib klebu ing Game & Watch, sing banjur disampurnakake ing sih Samsen utawa ing mesin Super Nintendo, lan sabenere pad saka Otak Beast ngenalake standar kayata tombol pundhak utawa watak saka keypad utama sing bentuke inten, kita ora kudu lali dhawuhe Nintendo 64 con tongkat analog minangka standar, uga ora bakal nglirwakake kontroversial kasebut Wiimote nganggo sensor gerak - duweke Sony bakal kalebu fitur iki ing DualShock 3 sadurunge pengaruh media-, lan pungkasane, tanpa sukses, kita duwe kontrol tablet Wii U, samar dieksploitasi.

Wah ketoke gedhe N Bakal gelem dilakoni tanpa keypad utama, mung kari rong jinis tongkat lan sawetara pemicu, dene tombol liyane bakal dilebokake ing layar tutul dhewe ing endi kabeh bakal terintegrasi, uga beda-beda, miturut kabutuhan saben game, susunan tombol virtual. Saliyane, kayane teknologi bentuk bebas Sharp uga diarani, diterjemahake menyang layar kanthi bentuk sudhut mlengkung lan malah fleksibel.

Paten Nintendo NX

 

Kualitas piranti iki bakal cocog karo hibrida konsol portabel lan desktop sing dikabarake sing wis suwene wis pirang-pirang wulan ing jagad iki. Bisa uga ngono Nintendo NX Iki digawe saka bantalan iki kanthi kontrol tutul minangka konsol portebel lan unit sing luwih gedhe, sing bisa dirungokake, sanajan iki bisa nggrundel, nanging bakal duwe kinerja teknis ing dhuwur sing saiki PlayStation 4 y Xbox One, amarga Nintendo mesthi ngubungi pimpinan industri kanggo nggawe GPU lan CPU kanggo konsol sabanjure, mula adoh saka tren sing ditemtokake Wii y Wii U.

Lan kita kudu terus ngomong babagan paten liyane. Sawetara minggu kepungkur, seri dokumen liyane wis didaftar sing nuduhake manawa Nintendo NX bisa nggunakake teknologi modular, saengga kinerja lan kapabilitas bisa ditambah kanthi hardware tambahan, gumantung karo panjaluk para pemain: kanthi tembung liyane, kita bakal duwe unit basis seri kanggo nambah komponen, lan nimbang pinten sing disenengi Nintendo adol hardware utawa periferal kanthi kapisah, ora wajar yen mikir yen iki bakal dadi salah sawijining pilar bisnis NX.

Paten Nintendo NX

Saiki kita kudu bali menyang wulan Februari, ing endi paten liyane uga wis didaftar lan bisa ana gandhengane karo konsol anyar saka omah Mario. Piranti kasebut ora duwe pembaca disk optik, nanging bakal nyedhiyakake hard drive internal, unit komunikasi, lan prosesor. Bakal dadi Nintendo Mikir nggawe kabisat menyang méga? Sejatine iku bakal dadi pamindhahan sing ora umum kanggo perusahaan sing mesthi dipuntudhuh kanthi tradhisional lan ora obah.

Yen kita pasang potongan-potongan teka-teki Nintendo NX digawe dening paten kasebut, bisa uga kita duwe ide kasar babagan tembakan sing bakal ana ing desktop anyar gedhe N, utawa bisa uga ide utawa prototipe pangguna sing asring ora bisa dilalekake. Kita kudu nggatekake kabar manawa Nintendo wenehi kita ing wulan ngarep, amarga kayane bakal teka ing taun 2016 iki bakal ditemtokake kanggo mbesuke, sing kudu nyaingi pasar ing merek PlayStation sepisan maneh sinonim karo game video lan gelut kanggo entuk kapercayan konsumen sawise kuciwane Wii U.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.