Iki minangka game Maret gratis ing PlayStation Plus

Playstation plus

Kita seneng menehi tandha babagan kabeh hiburan digital sing bisa ditindakake, wiwit Netflix nganti PlayStation Plus nganti Xbox Live Gold. Pramila dina iki kita nggawa sampeyan sing dadi game gratis sing teka ing PlayStation Plus sajrone wulan Maret. Elinga yen dadi pelanggan PlayStation Plus, sampeyan bisa seneng seri judhul gratis sing ditawakake Sony kanggo para pangguna, kanthi cara iki, sampeyan bakal nemokake cara anyar kanggo seneng-seneng. Dheweke ana ing kene lan sampeyan bisa ndownload dina Selasa ngarep, Iki minangka game PlayStation Plus kanggo Maret 2017, aja nganti lali lan tetep karo kita.

Overdosis tumindak karo Jam Disc lan Tearaway Unfolded, game kanggo PlayStation 4 sing bisa kita nikmati lan dadi gantine Little Big Planet 3, game sing disaranake sampeyan cepet-cepet ndownload sadurunge pungkasan download gratis dina Selasa ngarep. Ing Disc Jam, ngelingake manawa iku arcade lengkap, kanthi tujuan supaya bisa nglipur, Iki minangka campuran khas antara arcade AirHockey lan tenis, Mula, sanajan ora nduwe tampilan grafis sing spektakuler, bisa uga kita supaya terhibur nganti suwe, ide sing apik saka Sony nganggo game iki.

Saliyane kita duwe Tearaway binuka, versi lengkap game sing padha sing wis suwe kasedhiya kanggo PS Vita lan wis nglumpukake akeh penghargaan amarga setting lan jagad kertas artistik. Kepiye uga, kita uga duwe game kanggo PS Vita lan PlayStation 3 sing bakal ditinggalake ing ngisor iki:

  • Ing Wengi: Lair, PS3
  • Angkatan Pertahanan Bumi 2025, PS3
  • Lumo, PS Vita (tuku ing PS4)
  • Gerah, PS Vita

Dadi, kanggo seneng karo PlayStation Plus, Lan ati-ati amarga akhir minggu iki, kita bakal nggawa kabeh warta saka Netflix.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)