Iki minangka game ing wulan kasebut kanggo PlayStation Plus lan Xbox Gold ing wulan November

psplus-xbox-urip

November teka, adhem lan kastanye. Waktune apik banget kanggo kontrol ing PlayStation 4 lan nikmati rong judhul gratis sing dianggep bisa diwenehake wulan Jepang wulan iki kanthi langganan layanan pembayaran online PlayStation Plus. Kabeh Wong Wis Mundhak wis salah siji sing dipilih, game indie sing menang bakal dimainake dening pangguna apa wae kanthi lengganan PS +. Nanging ora kabeh ana, kita ngelingake sampeyan yen game uga diluncurake kanggo PSVita lan kanggo PlayStation 3, kita bakal menehi warta babagan wulan November.

Nanging, kita wis ngerti yen kita mesthi ngobrol babagan game ing platform Sony, nanging ora tau babagan sing ana ing platform Microsoft, mula wiwit saiki kita bakal menehi informasi babagan kalorone produk kasebut. Tetep yen sampeyan pengin ngerti uga game Xbox Gold gratis ing wulan November.

PlayStation Plus - Sony

Kita fokus ing konsol pungkasan, lan Plus wulan iki bakal nggawa kita Kabeh Wong Wis Nggayuh Pengangkatan, game sing duwe skor 78 poin ing Metacritic, sawijining karya indie sing cukup populer ing lingkungan Sony, sing udakara udakara € 19,99 lan saiki wis bebas. Game liyane kanggo PlayStation 4 yaiku Menara Memateni Monster, Indie liyane sing duwe tema arcade, cukup njupuk sawetara alien supaya bisa maju liwat crita kasebut.

Kanggo PlayStation 3, PSPlus nggawa edisi iki ing Dirt 3 (19,99 €), simulator rally sing disenengi akeh wong, kanthi grafis lan fisika sing nggumunake. Saliyane, uga kalebu Quest Kostum 2 (€ 14,99), game bertema Halloween sing dadi misi kita yaiku nylametake pesta kasebut saka Dokter Orel White sing jahat lan kanthi akeh teka-teki supaya kita seneng banget.

Pungkasan, kanggo PS Vita bakal duwe Letter Quest Remastered (€ 9,99) lan BMX Dipompa + (9,99 €)

Xbox Live Gold - Microsoft

Platform Redmond bakal menehi kita Super Dungeon Bross lan Rajapati: Suspect Jiwa (€ 19,99 x2), game kanthi tema novel, kanthi rega suda, sing bakal kudu nyelidiki rajapati Xbox One.

Kanggo Xbox 360º samubarang luwih animasi, klasik Pulau Monyet: Edisi Khusus (€ 9,99), lan ora kurang saka kabèh Far Cry 3 Naga Getih (14,99 €) Kita ora bisa ngomong utawa ora ngomong babagan iki, 360 game hebat ing wulan iki ing Gold.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.