Iki minangka game sing bakal kalebu Google Stadia nalika diluncurake

Google Stadia wis cedhak, perusahaan kasebut Aja jahat pengin nggawe revolusi ing jagad video game lan layanan streaming kanthi nggabungake loro-lorone sekaligus, lan sing paling penting langsung njupuk lan langsung ndeleng televisi lan piranti seluler. Kita ngadhepi sing wis katalog dening akeh minangka Netflix saka video game, Nanging ... Apa platform game video tanpa katalog sing apik? Iki minangka game video sing bakal disedhiyakake Google Stadia nalika diluncurake.

Tandhani sing pertama, yen kita ora cetha, Google Stadia bakal duwe peluncuran resmi 19 November ngarep, sampeyan siyap?

Game sing kasedhiya ing Google Stadia

  • Odyssey Creed Assasin
  • Takdir 2: Koleksi
  • GYLT
  • Just Dance 2020
  • Kine
  • Mortal Kombat 11
  • Red Mati roso aman 2
  • Munggah saka Raider Makam
  • SAMURAI SHODOWN
  • Shadow saka Makam Raider: Edition Mesthi
  • gebukan
  • Tomb Raider: Edhisi Pasti

Sejatine kita ndeleng rilis sing luar biasa kaya Pangentasan Mati Abang 2, Takdir 2 lan Akidah Assassin: Odysey sing bisa dadi wiwitan sing apik kanggo platform lan daya tarik kanggo pangguna potensial, nanging tekane Final Fantasy XV sing meh dikonfirmasi, sanajan kita ora ragu manawa katalog kasebut bakal tuwuh kanthi cepet lan terus-terusan. Saga Tomb Raider uga duwe peran khusus ing peluncuran Google Stadia iki, sawijining formula sing bisa sukses banget amarga ora bisa ndeleng kepiye tumindak streaming, sanajan kita ngerti, umpamane kanggo main FPS Online, kita meh bisa ngilangi amarga pengalaman sing bakal ditawakake, nanging luwih saka cukup, utamane kanggo game video sing dirancang kanggo pamuter siji utawa kanthi crita sing luwih rumit, apa sampeyan mikir? Netflix video game kasedhiya ing kene.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)