Iki kabeh sing kita ngerteni babagan LG G6 sing anyar lan diantisipasi

 

LG G6

Kongres Dunia Seluler sabanjure sing bakal diwiwiti ing Barcelona ing dina-dina mbesuk bakal dadi sing pertama sajrone pirang-pirang taun, kita ora bakal ndeleng presentasi unggulan Samsung anyar, nanging ing endi kita bakal ndeleng kepiye LG, Sony utawa malah Nokia nyedhiyakake smartphone anyar kanggo taun iki. LG wis negesake manawa bakal resmi nampilake LG G6 anyar, sing diarep-arep bakal suwe sawise "kegagalan" LG G5.

Sajrone dina pungkasan, kita wis sinau akeh rincian babagan terminal anyar iki, sawetara sing diwenehake dening LG dhewe lan akeh liyane sing wis dadi akibat saka sawetara bocor sing kedadeyan. Kanggo nyetel supaya kabeh informasi babagan LG G6 Dina iki kita bakal nuduhake sampeyan ing artikel iki nalika kita ngerteni apa sing bakal dadi unggulan anyar LG.

Desain

LG G5 ngusulake cara liyane kanggo ngerti smartphone, paling ora babagan desain, gumantung karo modul lan menehi pengalaman menarik sing, nanging ora bisa ditemokake karo pangguna. Saiki LG ngupayakake menehi corak marang desaine, dadi luwih tradisional, sanajan ora lali intine.

Kaya ing piranti sadurunge, kita bakal duwe tombol utama ing sisih mburi, persis ing sangisore kamera dobel.

Ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng saka desain rinci babagan LG G6 sing anyar lan diantisipasi; LG G6

Babagan macem-macem warna, kayane bakal ndeleng LG G6 ing ireng mengkilap sing wis katon debut ing iPhone 7 lan malah bubar kanggo Galaxy S7. Kajaba iku, kita uga bakal duwe versi liyane kanthi warna sing beda-beda lan uga katon apik ing versi lengkap.

Layar sing luwih gedhe

LG G6

LG pengin menehi penekanan khusus ing sawetara dina pungkasan, kanthi sawetara teaser lan informasi babagan ukuran layar, sing katon gedhe banget lan utamane kanthi sawetara pigura kanthi gaya sing diwiwiti karo Xiaomi Mi Mix.

Saiki durung dikonfirmasi inci sing bakal dimiliki ing layar iki, sanajan wis diumumake yen format kasebut duwe 18: 9, tinimbang 16: 9 tradisional sing digunakake piranti seluler paling akeh. Resolusi bakal QHD + kanthi rasio piksel sing ora bakal salaras karo normal.

Karakteristik lan spesifikasi teknis

LG G6

Kita bakal mriksa interior LG G6 iki lan mulane ngomong babagan ciri lan spesifikasi teknis.

Prosesor

Minangka kanggo prosesor, kita kabeh ngarep-arep bisa ndeleng Snapdragon 6 ing LG G835, nanging miturut desas-desus paling anyar, kita bakal negesake manawa ora bakal ndeleng prosesor Qualcomm paling anyar, sing bakal dilindhungi khusus kanggo Samsung Galaxy S8.

Jebul unggulan LG anyar kudu ngrampungake Snapdragon 821, prosesor sing kuat banget, nanging sampeyan mesthi bakal menehi kerugian nalika dibandhingake karo piranti Samsung anyar sing bakal ditampilake kanthi resmi tanggal 29 Maret.

Baterei

Ing jam pungkasan bocor wis dikonfirmasi batere LG G6 bakal duwe kapasitas 3.200 mAh. Iki dudu jumlah mAh sing gedhe banget, nanging bisa uga luwih saka cukup kanggo menehi otonomi sing gedhe. Kajaba iku, miturut komentar saka Lee Seok-jong, kepala komunikasi LG Electronics, terminal anyar wis apik banget ing babagan otonomi, lan uga kanggo keamanan lan kualitas, ana sing kudu dihargai.

Baterai utawa prosesor ora bakal ana maneh masalah sing ana gandhengane karo suhu terminal lan amarga saka gabungan tabung adhem, disipasi panas bakal luwih efisien. Iki mesthi bakal nyingkiri masalah saka jaman biyen utawa panas banget ing batere sing biasane bakal ngrusak lan sengaja menehi katentreman atine para pangguna sawise apa sing kita tingali karo Galaxy Note 7.

Scanner Iris

Fitur liyane sing bisa dideleng ing LG G6 yaiku scanner iris, sing wis suwe dibahas. Gosip ing dina-dina pungkasan iki negesake khusus babagan cara iki kanggo menehi luwih keamanan data lan umume piranti kasebut bakal nggawe perdana, kanthi tujuan nawakake hal-hal anyar sing nggawe kabeh pangguna lali karo kegagalan LG G5.

Mesthine scanner iris iki ora mung bakal nyedhiyakake keamanan kanggo piranti seluler, nanging uga kanggo konfirmasi pembayaran liwat layanan pembayaran LG utawa Android Pay.

Smartphone pisanan sing nggegirisi pasar kanthi pemindai iris yaiku Galaxy Note 7, lan LG G6 katon minangka sing nomer loro. Muga-muga bisa digunakake kanthi cara sing padha ing Galaxy Note 7, nanging sing paling penting ora bisa mbledhos lan ngobong geni kaya terminal Samsung.

Kasedhiyan lan rega

LG G6

Kaya sing wis dingerteni LG G6 bakal resmi ditampilake ing Mobile World Congress sing bakal dianakake ing Barcelona. Tanggal acara kasebut bakal diwiwiti tanggal 26 Februari jam 12 awan.

Saiki, ora ana tanggal tartamtu tekane ing pasar, bisa uga kita ngerti ing acara presentasi kasebut. Mesthine, kabeh desas desus ngandhakake manawa kapal penggedhe anyar bakal kasedhiya ing saindenging jagad tanggal 10 Maret.

Saiki, kita ora duwe warta babagan rega, ana sing cukup aneh, sanajan saiki ana sawetara desas desus bisa tekan pasar kanthi rega 699 euro. Rega iki bakal regane murah dibandhingake karo piranti sing diarani dhuwur ing pasar, bisa uga beda-beda ing sawetara cara.

Apa sampeyan mikir manawa LG bakal ngejutake presentasi LG G6?. Marang ing papan sing dicawisake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat salah sawijining jaringan sosial sing saiki kasedhiya, uga critakake fitur, spesifikasi, utawa fungsi apa sing pengin sampeyan tingali ing kapal penggedhe anyar perusahaan Korea Selatan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Bony Anagua Nina ngandika

    Minangka pangguna LG, kita kabeh seneng otonomi lan durasi batere, kayata njaluk batere 4500 milliamperes terus amarga ana sing lelungan lan kaya
    Utawa ora dicopot, kita kehabisan biaya, mesthine kudu ngganti jinis batere dadi polimer lithium kanthi wektu sing luwih dawa, prosesor ora masalah utawa jumlah memori kajaba otonomi luwih gedhe.