Iki kabeh fitur anyar ing Fedora Linux 25

FedoraLinux 25

Yen nganti saiki, ana sawetara warta sing teka saka ekosistem Linux, saiki, kaya ing taun 2016 iki bakal rampung, kayane kabeh tim sing tanggung jawab kanggo distribusi sing beda kudu diumumake. Wektu iki aku pengin ngomong karo sampeyan Fedora 25, salah sawijining distribusi Linux sing paling apik sing wis digawe nganti saiki lan sing nembe dianyari karo macem-macem fitur anyar sing menarik.

Kaya kedadeyan ing versi sadurunge, distribusi kasedhiya maneh ing telung versi sing beda, masing-masing dimaksudake kanggo jinis pamirsa tartamtu. Thanks kanggo iki sing ditemokake, kayata, Fedora Workstation, bisa uga sing paling populer amarga tujuane kanggo pangguna dhasar, nanging ing mburine, versi isih ana Server Fedora y Atom Fedora, sing terakhir diluncurake minangka pengganti edisi Cloud.

Versi 25 distribusi Linux sing populer saiki kasedhiya.

Sawise sampeyan milih versi sing paling cocog karo kabutuhan sampeyan, gumantung saka apa sing bakal digunakake minangka lingkungan desktop utawa pengin masang sawetara jinis server, kandhani manawa kabeh kalebu fitur-fitur anyar tartamtu kayata kalebu Wayland, protokol server grafis sing secara harfiah ngganti cara sampeyan ngrasakake sistem windows Linux lan bisa digunakake kanthi lingkungan desktop GNOME 3.22.

Saliyane ing ndhuwur, bisa uga paling anyar, nyebutake kalebu kernel 4.8 Linux sing nggawa stabilitas lan efisiensi, codec swara mp3 anyar, piranti lunak kanggo nggawe USB bootable sing dikenal minangka Panulis Media Fedora utawa sistem piranti lunak Flatpak. Kaya sing dipratelakake dening pihak sing tanggung jawab kanggo Fedora, pangembangan kasebut ora makili istirahat lengkap karo operasi normal sistem operasi, sanajan bisa nambah pengalaman panganggo sing penting.

Informasi liyane: Fedora


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)