Iki minangka Panasonic LUMIX FT7 anyar, kamera kanggo petualang

Perusahaan Jepang Panasonic, mlebu jagad fotografi, sawetara taun kepungkur kanthi sukses cukup, yaiku kisaran LUMIX minangka salah sawijining eksponen paling gedhe. Ing sawetara LUMIX, kita bisa nemokake akeh model, kabeh duwe fitur sing cukup kanggo nutupi kabeh kabutuhan, kalebu sing paling profesional.

Panasonic nembe ngenalake kamera kompak anyar dirancang kanggo tukang foto petualang sing ora pengin metu kanthi peralatan petualangan larang lan bisa entuk foto lan video sing hebat, amarga LUMIX FT7 uga ngidini kita ngrekam video kanthi kualitas 4k. FT7 anti banyu (nganti 31 meter) lan tahan nganti irungnya nganti 2 meter.

Model iki nggawe pamirsa Live View Finder anyar, diiringi a Sensor 20.4 megapiksel, zoom 4,6 x lan amba 28 mm, karakteristik sing bisa nggawe kita abadi ing kahanan ekstrem sing bisa ditemokake. Suhu minangka salah sawijining aspek sing bisa mengaruhi kesehatan piranti elektronik lan Panasonic ngerti, mula model iki tahan suhu nganti 10 derajat Celcius ing sangisore nol saliyane tekanan nganti 100 kg.

Thanks kanggo viewfinder sing terintegrasi, kita ora bakal nemoni masalah nalika njupuk foto nalika sunar srengenge utawa subjek foto sing padhang banget. Layar mburi, kanggo ndeleng asil sing dijupuk, 3 inci lan menehi résolusi 1.040 poin. Thanks kanggo sistem autofokus sing cepet banget, kita bisa dijupuk ing 10 fps, uga ngrekam video spektakuler kanthi resolusi 4k.

Thanks kanggo Konektivitas WiFi, kita bisa enggo bareng nyekel paling cepet liwat jaringan sosial, aplikasi olahpesen utawa ngirim liwat email, tanpa kudu diowahi ing smartphone amarga nggabungake 22 filter kreatif uga mode kanggo njupuk tampilan panorama lan video wektu sing kliwat. Pananosic LUMIX Ft7 bakal tekan pasar musim panas iki kanthi telung warna: biru, ireng lan oranye kanthi rega udakara 400 euro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.