Iki kaya Meizu M6, telpon sing apik, apik lan murah

Akhir-akhir iki kita lamur karo ngluncurake smartphone canggih, Galaxy S8 didhisiki karo Note 8, ing antarane LG G6 lan V3, nalika Note 8 pengin dinobatkan dadi pemenang sadurunge katon hebat iPhone X nanging ... Ora kabeh wong kepincut karo telephony mewah, low-end performa wis suwe banget.

Tuladha sing jelas yaiku Meizu M6, perusahaan China nyedhiyakake piranti sing mampu lan terjangkau iki kanggo sebagian besar kanthong. Kita bakal ngerti luwih jero babagan smartphone sing kalebu.

Lan iku wis dadi pilihan sing paling angel lan angel banget kanggo perang, sanajan kasunyatane terus karo desain sing wis digawe pirang-pirang taun, sanajan wektu iki wis ngowahi logam kanggo polikarbonat, nyuda biaya. Kejutan pisanan yaiku bakal dipasang ing MediaTek Helio P10 kanthi RAM 2 utawa 3 GB gumantung karo apa sing kita pilih. Panyimpenan internal bakal beda-beda 16 GB lan 32 GB, bisa digunakake nganggo kertu SD mikro. Iki utamane data sing ditangani babagan Meizu M6, antara liya, bakal didol kanthi warna biru sing hebat sing durung dingerteni, kanthi simulasi logam sing cukup apik.

  • Fitur Meizu M6
    • Kamera mburi 13MP
    • Kamera ngarep 8MP
    • Batere 2,070 mAh
    • Android Nougat 7.0
    • Layar HD 5,0 ​​inci

Sing penting tenan yaiku versi 2GB bakal nari udakara € 85, nalika saka 3 GB lan cocog 32 GB panyimpenan internal bakal kasedhiya saka mung 114 €, telpon sing bakal didol ing Amazon kayata lan bakal angel ditolak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.