Iki minangka gambar pers pertama sing bocor saka Huawei P10

Huawei

Ing sawetara dina, Kongres Dunia Seluler bakal diwiwiti ing Barcelona lan Huawei bakal resmi nampilake unggulan anyar utawa sing padha, sing anyar. Huawei P10, sing saiki wis katon ing gambar pers pertama sing bocor lan sing nerangake kabeh rincian desain terminal anyar pabrikan Cina.

Sawetara dina kepungkur, kita bisa ndeleng nggodha piranti seluler anyar udakara 20 detik, nanging iki ora menehi akeh petunjuk babagan kapal penggedhe Huawei anyar. Nanging, gambar sing wis wiwit nyebar sawetara menit kepungkur ing jaringan jaringan wis ngonfirmasi akeh rincian lan sawetara desas-desus lan spekulasi.

Ing gambar kita bisa ndeleng Huawei P10 anyar ing telung warna sing dikonfirmasi sawetara dina kepungkur, biru, ijo lan emas. Kayane aneh yen piranti seluler anyar iki ora bakal tekan pasar kanthi warna ireng sing populer, sanajan Huawei bisa uga ora nggunakake salah sawijining warna sing paling populer lan bola-bali ing antarane pabrikan ing pasar ponsel.

Huawei

Babagan desain, Huawei P10 anyar iki katon mirip karo Huawei P9, sanajan manawa nalika ditampilake kanthi resmi, kita bakal bisa ndeleng prabédan ganjil sing bakal narik kawigaten kita. Yen ora duwe kabaruan sing apik babagan desain, kita bakal duwe rong terminal sing padha, sanajan mbayangno kanthi sawetara fitur lan kamera sing ditandatangani Leica, ana sing luwih apik tinimbang sing katon ing piranti taun kepungkur.

Apa pendapat sampeyan babagan desain Huawei P10 anyar sing bakal kita kenal kanthi resmi ing MWC sabanjure sing bakal dianakake ing Barcelona?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)