Iki minangka game PlayStation Plus lan Live With Gold gratis ing wulan Juni 2018

Saben wulan, platform online saka Sony lan Microsoft, kasedhiya kanggo kita, anggere dadi pelanggan, seri game sing kita bisa ndownload kanthi gratis kanggo wektu winates, lan bisa main bareng suwene sing dikarepake.

Saiki musim panas bakal teka, lan bocah cilik ing omah bakal duwe akeh wektu luang, kaloro platform nawakake game kanggo kabeh umur lan selera lan ing antarane ditemokake Xcom 2, Trials Fusion, Zombie Driver HD, Ghost Recon , Assassin's Creed Chronicles Rusia. Sawise mlumpat, kita ngandhani babagan endi sing game gratis kanggo wulan iki sing ditawakake Game karo Gold lan PlayStation Plus

Game gratis ing wulan Juni 2018 ing Xbox Live Gold

Kanggo Xbox 360

  • Sonic & Kabeh Bintang Balap Diowahi. Kasedhiya 1-15 Juni. Regane biasane yaiku 29,99 euro. Minangka jeneng sing digambarake kanthi apik, yaiku game balap kart lan trafo sing bakal saingan kanggo ndeleng sing paling cepet nalika ndandani nalika balapan.
  • lego indiana jones 2: Kasedhiya wiwit 16 nganti 30 Juni. Versi Lego saka Indiana Jones nyedhiyakake sepatu arkeologis favorit kanggo nyenengake para pecinta alam semesta. Regane biasane yaiku 9,99 euro.

Kanggo Xbox One

  • Assassin's Creed Chronicles Rusia. Kasedhiya 1 Juni nganti 30 Juni. Game iki regane 9,99 euro lan minangka versi Assassin's Creed sing kedadeyan ing Rusia ing taun 1918. Ing versi iki, kita nyelehake sepatu Nikolai Orelov sing kudu nylametake nyawane Putri Anastasia lan nyolong artefak.
  • Gods Pack kanggo Smite: Kasedhiya wiwit tanggal 16 Juni nganti 15 Juli 2018. Paket dewa iki, regane 100 euro, uga nawakake pilihan pangaturan dhewe kanggo kita, sing cocog kanggo kabeh wong sing main MOBA kanthi tampilan mripat manuk.

Game gratis ing wulan Juni 2018 ing PS Plus

Kanggo PS4

  • XCOM 2. Kanthi rega biasa 49,99 euro, Sony menehi Xcom 2 ing wulan iki. Ing game iki kita tanggung jawab nggawe proyek XCOM lan mbangun resistensi planet iki kanggo nglawan alien sing wis ngrebut bumi.
  • Pambrontakan Rascal. Shooter disetel ing taman tema ing kana kita kudu mateni dolanan sing nyolong permen kita. Kanthi rega biasa 19,99 euro, nganti 4 wong bisa main bareng.
  • Trial Fusion. Ing Trials Fusion sampeyan kudu nindakake tugas dadi pilot aerobatik sing paling apik, yen ukum fisika luwih realistis. Regane biasane yaiku 19,99 euro.

Kanggo PS3

  • Recon Ghots Tom Cancly: Prajurit mbesuk. Ing game iki, kita bakal gabung karo tim elit sing kalebu prajurit operasi khusus tanpa kendhat. Kita wis nggunakake teknologi tempur canggih lan barang-barang militer sing kudu lelungan liwat zona perang sing paling mbebayani kanggo mburu target. Regane biasane yaiku 9,99 euro.
  • Zombie Drive HD Edisi Lengkap. Zombi lan Drive minangka rong tembung sing jelas nggambarake apa game kasebut, yaiku game sing kudu digawe nganggo mobil liwat gerombolan nir supaya bisa ngrampungake misi sing beda. Nambah zombie sing kita tumpaki, luwih akeh poin sing bakal dipikolehi. Rega umume 14,99 euro.

Kanggo PS Vita

  • Kothak. Kothak minangka game puzzle ing endi kita kudu ngowahi kothak biru dadi abu-abu kanthi interaksi karo sing ana ing sekitare. Regane biasane yaiku 7,99 euro.
  • Ninjas Atom. Game platform ing ngendi kita kudu nyelehake sepatu siji saka 8 ninja atom kanggo nyingkirake pemain liyane. Regane biasane yaiku 9,99 euro.

Kabeh game kasebut kasedhiya kanggo wektu winates ing wektu sing dituduhake, dadi yen sampeyan kepengin entuk salah sawijine, mula aja suwe-suwe, aja nganti lali karo kesempatan sing apik iki supaya loro sing hebat ing pasar game video kasedhiya kanggo kita kanthi idin saka Nintendo.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)