Iki minangka game PlayStation Plus lan Live With Gold kanggo Juli 2018

Musim panas wis teka, minangka periode taun yen kita begja, kita bakal nikmati preinan seminggu, lan kajaba ngaso, kita bakal bisa nikmati game favorit. Nanging saliyane iku, kita uga bakal bisa nikmati game anyar kasebut Sony lan Nintendo kasedhiya kanggo kita kanthi gratis sajrone wulan iki.

Kabeh game kasebut kasedhiya kanggo wektu winates ing wektu sing wis ditemtokakeDadi, yen sampeyan kepengin ngrasakake, aja suwe-suwe, supaya sampeyan ora entuk kesempatan sing apik supaya loro pemain gedhe ing pasar game video kasebut diwenehake kanthi idin saka Nintendo.

Game gratis ing wulan Juli 2018 ing Xbox Live Gold

Microsoft nawakake pangguna Xbox game strategi Assault Android Cactus, game puzzle Deatch Squared, game gelut Virtual Fighter 5 lan klasik liyane saka Cell splinter, ing endi maneh kita kudu melu peran Sam Fisher, agen opsional ireng NSA.

Kanggo Xbox 360

  • Virtua Fighter 5 Final Showdown. Wiwit tanggal 1 nganti 15 Juli.
  • Keyakinan Sel Splinter Tom Clancy. Wiwit tanggal 16 nganti 31 Juli.

Kanggo Xbox One

  • Kaktus Android Assault. Wiwit tanggal 1 nganti 31 Juli.
  • pati adoh. Wiwit tanggal 16 Juli nganti 15 Agustus.

Game gratis ing wulan Juli ing PS Plus

Kanggo bagean kasebut, Sony uga nawakake game gelut: Absolver, Heavey Rain, game petualangan lan misteri ing endi agen FBI kudu nemokake pembunuh Origami. Iki uga kasedhiya kanggo pangguna PS3 Rayman 3 HD, babagan sing ora bakal dikandhani manawa sampeyan durung ngerti lan Penipuan IV, bagean kaping papat saka kisah sukses iki kanthi anyar Kampanye 100 tingkat.

Kanggo PS4

  • absolver
  • Udan deres

Kanggo PS3

  • Rayman 3 HD
  • Deception IV: The Nightmare Princess

Kanggo PS Vita

  • Space Overlords
  • Zero Uwal: Zero Wektu bingung

Sampeyan kudu eling yen kabeh game sing kompatibel karo Xbox 360 uga kompatibel karo Xbox One, mula para pangguna versi sing luwih modern iki bisa digunakake 4 game gratis ing wulan iki tinimbang dadi loro.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.