Iki minangka ringkesan kabeh sing dituduhake dening Microsoft ing E3 2018

Microsoft ngrampungake sawetara jam kepungkur acara kasebut ing pameran game video paling penting ing saindenging jagad, E3 sing dianakake ing Los Angeles kanthi kehadiran utamane, utamane baline franchise sing dimanjakan Halo Infinite bakal dadi game video anyar ing saga iki sing disenengi para penyayang Xbox amarga eksklusivitase.

Nanging iku dudu siji-sijine, Microsoft pancen totoan ing produksi dhewe. Nanging, perdana gedhe kayata Sekiro: Shadows Die Twice, game anyar saka para pencipta saga Jiwa Gelap sing misuwur (Saka Piranti Lunak). Iki minangka ringkesan paling apik kanggo kabeh sing ditampilake dening Microsoft ing E3 2018.

Sekiro: Shadows Die Twice Bakal disetel ing Jepang abad pertengahan lan kita ora yakin bakal kalebu kabeh bahan sing nggawe Saka Piranti Lunak dadi khas. Penasaran liyane yaiku kita bisa ndeleng trailer liyane kanggo Kingdom Hearts 3. Nanging, kita terus main game franchise, ing kasus iki Forza Horizon 4, simulator balap Microsoft saiki dilebokake ing Kepulauan Inggris ing sawijining game kanthi cuaca sing saya beda lan liyane - dirilis tanggal 2 Oktober.

Saka tangan Ubisoft uga wis katon Divisi 2, sing bakal disetel ing Washington DC lan ing kesempatan iki nundha diluncurake nganti 19 Maret taun ngarep. Pangiriman sing kayane terus karo saga sadurunge ing level gameplay, nanging lingkungan lan tambahan kayane wis misuwur. Siji iki isih kudu isih adoh.

Tampilan spektakuler pungkasan ditinggalake dening Lara Croft kanthi tampilan anyar Shadow of the Tomb Raider, game saka Eidos Interactive sing bakal dirilis tanggal 18 September ing taun sing padha iki bakal duwe desain lan kinerja grafis sing durung katon sadurunge, kita bakal weruh manawa iki ora mengaruhi gameplay lan dheweke bakal menehi saga maneh.

Liyane presentasi digawe saka:

  • Crackdown 3: Februari 2019
  • Ori lan Karsane Wips: ing 2019
  • Sétan May mewek 5: Musim semi 2019
  • Cuphead: Ekspansi ing taun 2019
  • Gir Perang 5: ing 2019

Lan kue sing ana ing kue kasebut yaiku CD Projekt RED, game sing asale diumumake ing taun 2013, nanging katon apik banget, kita bakal bisa ngomong kepiye. cyberpunk 2077. Kita uga pengin ngerti tanggal rilis apa, nanging dheweke mung ngucapake madu ing lambe kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.