Iki minangka Sony Xperia XA2, XA2 Ultra lan L2 sing anyar

Sony multinasional Jepang, wis nggunakke kerangka kerja CES kanggo ngluncurake tawaran perusahaan ing kisaran pertengahan kanggo taun iki, tawaran sing digawe saka model Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra lan Xperia L2, mula bisa uga ana kemungkinan perusahaan nggunakake framework MWC kanggo saiki paling dhuwur ing taun iki, nanging saiki isih luwih saka sewulan setengah.

Kaya sing dingerteni, umume gosip sing ngubengi piranti kasebut wis kawujud, nanging kanggo ngilangi keraguan lan sampeyan bisa mikir yen terminal kasebut bisa dadi alternatif pembaruan terminal sabanjure, ing ngisor iki kita nuduhake sampeyan kabeh ciri Xperia XA2 anyar, Xperia XA2 Ultra lan Xperia L2.

Spesifikasi Sony Xperia XA2

`

Layar 5.2 inci FullHD
Prosesor Snapdragon 630
Grafik Adreno 508
Memori RAM 3GB
Kamera trasera: 23MP Exmor RS kanthi aperture f / 2.3. Nduwe fokus otomatis lan Zoom 5x.
Kamera ngarep: 8MP kanthi lensa sudhut amba 120 derajat
Kapasitas batere 3300mAh
Panyimpenan 32GB
Versi Android Android 8.0 Oreo
Dimensi 142 mm x 70 mm x 9.7 mm
Bobot 171 gram
Pamaca sidik jari Ya
Conectividad Wi-Fi Bluetooth 5.0 lan NFC
Sambungan USB Type-C lan Jack 3.5mm
Rega lan kasedhiyan Kanggo dikonfirmasi
`

Spesifikasi Sony Xperia XA2 Ultra

`

Layar 6 inci FullHD
Prosesor Snapdragon 630
Grafik Adreno 508
Memori RAM 4GB
Kamera trasera: 23MP Exmor RS kanthi aperture f / 2.3. Nduwe fokus otomatis lan Zoom 5x.
Kamera ngarep: 16MP kanthi lensa sudhut amba 120 derajat
Baterei 3580mAh
Panyimpenan 32 / 64GB
Versi Android: Android 8.0 Oreo
Ukuran: 163 mm x 80 mm x 9.5 mm
Bobot: 221 gram
Pamaca sidik jari Ya
Conectividad Wi-Fi Bluetooth 5.0 lan NFC
Sambungan USB Type-C lan Jack 3.5mm
Pkekuwatan lan kasedhiyan Kanggo dikonfirmasi
`

Spesifikasi Sony Xperia L2

`

Layar 5.5 inci HD
Prosesor Quad-inti 1.5Ghz
Memori RAM 3GB
Kamera trasera: Sensor Exmor RS 13 megapiksel lan zoom 3x.
Kamera ngarep: 8MP kanthi lensa sudhut amba OIS lan 120 derajat
Baterei 3300mAh
Panyimpenan 32 / 64GB
Versi Android Android 7.1.1 Nougat
Pamaca sidik jari Ya
Conectividad Wi-Fi Bluetooth 4.2 lan NFC
Sambungan USB Type-C lan Jack 3.5mm
Rega lan kasedhiyan Kanggo dikonfirmasi
`

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)