Iki minangka syarat kanggo Bioshock Infinite kanggo PC

2K wis nggawe publik persyaratan teknis sing versi PC Bioshock Tanpa wates kanthi surat saka Chris kline, sing Direktur Teknis Game Irasional, ing endi dheweke nerangake keanehan lan spesifikasi game ing platform iki.

Limalas taun kepungkur, Game Irasional wiwit nggawe game kanggo PC, lan wiwit iku pengalaman game PC mesthi cedhak lan langsung marai ati. Nanging wis suwe wiwit kita nerbitake BioShock pisanan lan saiki para pemain PC ngarep-arep luwih akeh saka game, mula bisa dingerteni sampeyan kepengin weruh: apa Bioshock Infinite bakal nganggep kita bener? Maca terus kanggo ngerteni apa sing wis kasedhiya kanggo versi PC lan dadi hakim.

Informasi liyane - Bioshock Infinite lan edisi winates

Kontrol

Salah sawijining prabédan gedhe ing antarane versi PC lan versi console yaiku kasedhiyan mouse lan keyboard. Sampeyan ngarep-arep, lan kita kepenak konfirmasi manawa opsi sing kita gabungake bakal ngidini sampeyan ngatur kabeh kontrol gawan, kanthi kontrol utami lan sulih kasedhiya bebarengan. Nalika ngomong babagan tikus, kita wis nggawe manawa ora ngowahi sensitivitas tikus dhuwur-dhuwur tartamtu kanggo game kanthi nggunakake mouse buatan sing luwih alus, saengga bisa ngontrol sensitivitas utawa akselerasi mouse ing menu pilihan.

Apa sing sampeyan ngomel? Apa sampeyan seneng kontroler console? Aja padha sumelang, pengkhianat, rahasia sampeyan aman karo kita. Ana telung desain kontrol sing beda (kanthi gawan, Marksman lan Retro), sing masing-masing ndhukung akeh pilihan konfigurasi. Sampeyan bisa nyetel pitulung, sensitivitas, geter, lan mbalikke tampilan. Apa sampeyan pemain tangan kiwa? Terusake lan gunakake kaunggulan genetik amarga kabeh desain ndhukung macem-macem konfigurasi: gawan (tampilan ing sisih tengen lan gerakan ing sisih kiwa), Southpaw (mbalikke standar), Warisan (kanggo penggemar GoldenEye) lan Southpaw Warisan. Lan kanggo wong-wong sing nate ngrasakake rasane sekolah lawas, utawa sing nggunakake pengendali khusus amarga alasan medis, tongkat kiwa lan tengen bisa diganti karo D-pad.

Antarmuka pangguna ing game bisa dikendhaleni liwat salah siji saka rong opsi kontroler; salah siji nganggo keyboard lan mouse utawa karo kontroler console, lan sampeyan bisa ngalih ing loro kontrol tanpa kudu ngaso game kasebut.

 

Grafis

Aku ngerti, aku ngerti. Napa ngomong babagan kontrol luwih dhisik yen kita kabeh ngerti manawa opsi grafis minangka perkara pertama sing pengin dideleng? Amarga sabar iku sawijining kabecikan lan ngenteni pancen migunani.

Ing kesempatan iki, kita wis adaptasi game karo format panorama. Kanthi layar amba "plus horisontal", sampeyan bakal duwe tampilan sing luwih jembar babagan kutha sing apik ing Columbia ing wektu sing luwih dawa. Lan kanggo hobi sejati, kita ndhukung game multi-monitor nganggo AMD Eyefinity, NVIDIA Surround, lan Matrox TripleHead2Go. Sampeyan uga bakal nemokake kontrol independen kanggo ngatur aspek, resolusi lan mode tampilan (layar wutuh, jendhela lan jendhela layar wutuh).

Kita duwe enem opsi grafis sing beda-beda, wiwit "Sangat Kurang" nganti "Ultra", sing nyedhiyakake macem-macem pilihan kanggo kualitas tinimbang kinerja. Pemain sing pengin nyetel setelan luwih bisa pindhah menyang setelan khusus, sing bakal menehi kontrol babagan penyaringan tekstur, level detail, bayangan dinamis, pamrosesan tekstur, pencahayaan, oklusi sekitar, lan uga level detail obyek. Akeh opsi kasebut mung kasedhiya karo DX11.

Bener, BioShock Infinite minangka game DX11. Sanajan sampeyan mung butuh piranti keras sing kompatibel karo DX10 kanggo main game, duwe kertu grafis DX11 bakal menehi sampeyan akses menyang perawatan bayangan dinamis, ambane difusi medan, oklusi ambisi definisi tinggi, lan antialiasing sing dioptimalake. Saben fitur kasebut wis dikembangake kanthi kolaborasi raket karo ahli grafis AMD kanggo nggunakake hardware DX11 modern kanthi jangkep.

Pungkasan lan kanggo nuduhake kabeh kekuwatan sing kamulyane sing kudu dipindhah PC saiki, sampeyan bakal nemokake game kanthi resolusi maksimal tanpa modifikasi. Sampeyan bisa uga ora seneng nginstal telung DVD sing ana ing game, nanging muga-muga bisa mbantu sampeyan ngerti rincian sing luar biasa sing digawe dening para seniman luar biasa.

 

Dolanan ing endi sing dikarepake lan kapan sing dikarepake

Dadi sampeyan duwe rig game sing paling larang ing omah, nanging kepiye nalika sampeyan arep kerja, istirahat ing antarane kelas, utawa ngunjungi kulawarga? Kita ngerti manawa sampeyan nganggep bisa nggawa game amarga ora mesthi duwe PC sing kuat kanggo nikmati kanthi kapasitas lengkap. Mula, kita wis kerja keras kanggo nyakup opsi sing ngidini sampeyan nambah lan mudhun level grafis sing bisa muter BioShock Infinite sanajan ing PC sing kurang kuat lan nikmati grafis sing terintegrasi.

Ngomong babagan njupuk game karo sampeyan, apa aku ujar manawa game kasebut bakal kasedhiya ing Steam lan dhukungan Steam Cloud? Kanthi cara iki sampeyan bisa ngakses BioShock Infinite ora ana ing endi wae lan ngirit kemajuan sampeyan.

Kajaba, yen sampeyan mung tuku TV 80-inch lan luwih seneng muter saka kursi, sampeyan bisa nindakake kaya ngono amarga dhukungan kanggo mode Big Picture Steam. Wah, kanthi kontroler nirkabel lan asuransi jiwa sing apik, sampeyan bisa main saka bak mandi air panas.

 

Syarat

Apa BioShock Infinite bisa digunakake ing PC sampeyan? Muga-muga wae! Dadi, tanpa wektu maneh, iki syarat-syarat kanggo BioShock Infinite kanggo PC:

 

SYARAT MINIMUM

 

·         Sistem Operasi: Paket Layanan Windows Vista 2 32-bit.

·         Prosesor: Intel Core 2 DUO 2.4 GHz / AMD Athlon X2 2.7 GHZ.

·         Memori: 2 GB.

·         Ruang hard disk gratis: 20 GB.

·         Kertu Grafis: DirectX10 Kompatibel ATI Radeon 3870 / NVIDIA 8800 GT / Intel HD 3000 Integrasi Grafis.

·         Memori kanggo kertu grafis: 512 MB.

·         Kertu swara: kompatibel karo DirectX.

 

REQUISITOS Rekomendasi

 

·         Sistem Operasi: Paket Layanan Windows 7 1 64-bit.

·         Prosesor: Prosesor Quad Core.

·         Memori: 4 GB

·         Ruang hard disk gratis: 30 GB.

·         Kertu Grafis: Kompatibel DirectX11, ATI Radeon 6950 / NVIDIA GeForce GTX 560.

·         Memori kanggo kertu grafis: 1024 MB.

·         Kertu swara: kompatibel karo DirectX.

 

kesimpulan

Yen aku duwe keluhan, amarga mesthi ana sawetara fitur liyane sing pengin ditambahake. Contone, sawetara fitur sing paling akeh dijaluk dina iki yaiku kalebu V-Sync ing game lan pangaturan FOV. Sayange, amarga nyenyet ... ngenteni, ora preduli. Fitur kasebut uga wis ditambahake!

 Kita seneng banget babagan kualitas BioShock Infinite ing PC lan ora sabar yen sampeyan nemu ing dina sing padha, tanggal 26 Maret. 

Sincerely,

 Chris Kline, Direktur Teknis Game Irasional


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)