Iki minangka Xiaomi Mi 10 Pro lan kabeh produk anyar

Xiaomi Mi10

Wis rampung kanggo ndedonga, nanging ing kene pungkasane kita duwe sing anyar saka raksasa Asia. Xiaomi mesthi ditondoi kanthi kualitas / rega sing luhur Apa bakal terus ngisi terminal anyar sing luwih dhuwur? Temokake karo presentasi resmi, ing endi kita bakal menehi rincian sing paling penting kanggo saben produk sing ana ing acara iki kanggo pasar Eropa.

Xiaomi Mi9 ditampilake taun kepungkur sewulan sadurunge tanggal saiki, sanajan bisa dingerteni babagan kahanan sing saiki ana amarga masalah pandemi lan pembatalan MWC. Nanging Xiaomi ora pengin ditinggalake amarga Samsung lan Huawei (pesaing utamane) wis nampilake high-end anyar ing taun iki. Taun iki tanpa mangu-mangu Bisa dadi taun sing Xiaomi entuk meja njupuk kauntungan saka rega sing saya dhuwur sing ditawakake kompetisi.

Xiaomi Mi 10 Pro Kab

Especificaciones Técnicas

  • Prosesor: Qualcomm snapdragon 865.
  • Memori RAM:  8/12GB.
  • Panyimpen: 128/256 GB UFS 3.0.
  • Layar.
    • Ukuran: 6,67 ″ AMOLED 19,5: 9, 90Hz refresh.
    • Resolusi: FHD + (2.340 x 1.080).
  • Kamera mburi.
    • 108 Mpx f / 1.6 + sensor utama
    • 20 Mpx f / 2.2 + sensor sudhut amba
    • Bokeh 12 MPf / 2.0 +
    • 10x telephoto f / 2.4
  • Kamera ngarep
    • 20 MP kanthi rekaman 120fps.
    • Bolongan layar.
  • Konektivitas: 4G, 4G +, 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, sambungan NFC ...
  • Pelabuhan:
    • Konektor USB C.
    • Sensor bekas driji ing layar.
  • Baterei: 4.500 mAh kanthi ngisi daya kanthi cepet nganggo kabel ing 50W, nirkabel cepet ing 30W lan mbalikke ing 10W.
  • Swara: Speaker stereo swara Hi-Res.
  • Ukuran: 162,6 x 74,8 x 8,96mm, 208 gram.
  • Sistem:
    • Versi Android: Android 10.
    • Lapisan pabrikan: MIUI 11.
  • price: Saka 999 €

Prosesor high-end paling anyar Qualcomm lan spesifikasi sing paling dhuwur ing Mi10 / Pro

Xiaomi anyar nggawa prosesor Qualcomm Snapdragon 865. Prosesor iki nduweni kompatibilitas karo Konektivitas 5G. Babagan grafik, kita temokake a Adreno 650 nang kaloro versi. A RAM LPDDR5 sing beda-beda gumantung saka 8 GB nganti 12 GB, gumantung karo model sing dipilih. Panyimpenan bagean saka 128 GB lan versi nganti 512 GB, Xiaomi Mi / Pro nggawa standar UFS 3.0 ing panyimpenan. Iki minangka spesifikasi yen priori luwih unggul tinimbang sing dideleng saka kompetisi.

Sawetara spesifikasi sing bakal nggunakake game paling kuat saiki, lan nggunakake lan nikmati sambungan 5G nalika kasedhiya. Xiaomi wis nggawe kita rakulino ndhuwur pucuke, nanging wektu iki wis njupuk lompatan kualitatif kalebu kabeh sing kalebu saingan langsung.

Qualcomm Snapdragon

Layar Amoled gedhe kanthi 90Hz

Layar gedhe 6,7 inci Diisolasi kanthi resolusi FHD + (2.340 x 1.080 piksel) Ndhuwur ing ngarep sing sampurna lan kanthi bezel minimalis, kita mung bakal nemokake bolongan cilik ing pojok kiwa ndhuwur. Iki minangka panel rasio aspek 19,5: 9 karo Tingkat refresh 90Hz lan sentuhan refresh ing 180Hz, yaiku asil dandan sing signifikan tinimbang sadurunge. Padhang maksimum sing bisa dipikolehi yaiku 1.120 nits nalika sumber cahya sing kuwat nyerang sensor padhang kanthi langsung, saengga bisa ndeleng ing njobo sing luwih apik. Panel kasebut kompatibel karo HDR10 + lan rasio kontras 5.000.000: 1 kaya sing wis biasa karo panel OLED jinis iki.

Xiaomi Mi10

Baterai gedhe kanthi muatan sing cepet banget

Ing bagean iki, kita nemokake kasunyatan sing kepengin weruh, Xiaomi Mi 10 duwe kapasitas luwih gedhe tinimbang Xiaomi Mi 10 Pro. Khusus, kita diadhepi 4.780 mAh mungsuh 4.500 mAh. Ngopo Kita nganggep bisa njaga dimensi sing padha saka kalorone terminal. Model normal nampa pengisian daya cepet nganggo kabel lan 30 W nirkabeluga momotan mbalikke dadi 10W nggunakake terminal minangka pangisi daya nirkabel. Model Pro nampa ngisi daya cepet nganggo kabel kanthi 50W lan ing 30W yen nirkabel, uga ngisi daya mbalikke ing 10W. Sing paling narik kawigaten kita ing bagean iki yaiku ngisi daya nirkabel terminal kasebut luwih dhuwur tinimbang kabel sing cepet saka pabrikan liyane. Kita bakal ngerti kepiye pengaruhe ing suhu.

Batere Xiaomi mi10

Papat kamera mburi sing katon sensor 108Mpx

Iki langsung olèh warisan sensor sing dipasang ing Xiaomi Mi Note 10, sawetara sing kudu diucapake matur nuwun iku sing paling apik ing pasar saiki. Sensor 108 MP yaiku 1 / 1,33 inci (1,6 µm piksel) kanthi lensa 7P lan bukaan f / 1,69. Teknologi binning 4-in-1 piksel lan stabilisasi gambar optik 4 sumbu. Kayane dadi sensor sensor sing bakal kita tingali ing terminal China sing paling dhuwur ing taun iki, nanging isih durung dingerteni.

Nanging iku mung kamera utama, diiringi 3 kamera liyane kanggo macem-macem jinis fokus utawa pemandangan. Kita duwe macem-macem set gumantung versi. Ing Xiaomi Mi 10 kita nemokake bokeh saka 2 MP, a 13 sudhut sudhut MP lan lensa saka 2 MP kanggo makro. Katelu nganggo aperture f / 2.4. Ing Xiaomi Mi Pro, kita nemokake 20 sudhut sudhut MP (f / 2.0), a 2.0x telefoto (f / XNUMX) lan a Bokeh 12 MP (f / 2.2).

Kamera Xiaomi mi10

Iki kabeh set njanjeni kamera sing bisa ngatasi kahanan apa wae, amarga duwe kabeh mode sing dibutuhake kanggo motret (zoom optik, mode potret, sudhut amba ...). Sanajan aku pengin ndeleng kanthi jero babagan cara mbela awake dhewe kanthi cahya sing sithik, amarga minangka salah sawijining bagean sing durung ana ing sadurunge. Terminal bakal duwe kapasitas kanggo ngrekam ing 8k, soko sing bisa nggawe luwih saka siji mikir kanthi tepat kapasitas sing bakal dipilih, amarga video kanthi resolusi kasebut mbutuhake akeh ruang panyimpenan.

Bocah-bocah lanang saka Dxomark wis bisa nyoba kamera Mi10 kanthi tliti lan nyelehake ing papan pisanan ing babagan kualitas foto. Sanajan akeh wong sing ora gelem melu peringkat rangking iki.

Kamera ngarep 20MpX

Ing kesempatan iki Xiaomi milih kanggo ngliwati kedudukan utawa kamera periskop lan nyelehake bolongan ing layar, kaya Samsung utawa Huawei kanthi high-end paling anyar. Kayane tren iki saiki, amarga OnePlus 8 sing anyar uga katon minangka jinis kamera ngarep sing padha. Sampeyan kudu dihargai, akhir-akhir iki, paling terminal milih sing ora ngerti jinis drop, dadi meh padha.

Kasedhiyan lan rega

Xiaomi Mi 9 (6 GB + 64/128 GB) teka ing negara kita kanthi rega 449/499 euro. Model Mi 10 5G (8 GB + 128 GB) regane 799 euro, dene 256GB dununge 899 €. Bedane bisa uga penting, amarga uga nambah sawetara bagean hardware lan nambah dhukungan kanggo jaringan 5G. Model pro luwih maju kanthi milih Xiaomi Mi 10 Pro kanthi RAM 8 Gb lan panyimpenan 256Gb ing 999 € sing ora bisa dipikirake. Saiki, versi 512GB ora kasedhiya ing negara kita.

Aku percaya tenan yen Xiaomi wis entuk spesifikasi, nanging dheweke kelangan sing paling penting, yaiku ciri khas kasebut. Kita bakal weruh kepiye pengaruh sampeyan ing pasar. Xiaomi Mi 10 lan Mi 10 Pro bakal didol sabanjure 15 April, bisa pesen wiwit tanggal 1 April.

Xiaomi Mi 10 Lite 5G Kab

Ora kabeh ilang ing babagan kualitas / rega, Xiaomi wis menehi kita liyane terminal luwih cocog kanggo kabeh kanthong, kalebu kalebu insentif sing apik kanggo mlebu teknologi 5G. Iki minangka terminal jarak menengah sing didadekake terminal paling murah kanthi konektivitas 5G. Konektivitas iki bisa uga amarga prosesor, Snapdragon 765G, sing duwe Modem Snapdragon X52 terintegrasi.

Werna Xiaomi Mi 10 Lite

Especificaciones Técnicas

  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 765G.
  • Memori RAM: RAM GBDDR6x 4 GB.
  • Panyimpen: 64/128 GB UFS 2.1.
  • Layar.
    • AMOLED 6,57 inci
    • Resolusi: FHD +
  • Kamera mburi.
    • 48 sensor Mpx
    • 8 Mpx sensor sudhut amba.
    • Bokeh 12 Mpx.
    • Makro: 2 Mpx.
  • Kamera ngarep
    • 16 Mpx
    • Kedudukan kanthi bentuk gulung.
  • Konektivitas: 4G, 4G +, 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1, sambungan NFC ...
  • Pelabuhan:
    • Konektor USB C.
    • Sensor bekas driji ing layar.
  • Baterei: 4.160 mAh kanthi ngisi daya cepet nganggo kabel ing 20W
  • Ukuran: 163,1 x 74,7 x 7,98mm, 192g.
  • Sistem:
    • Versi Android: Android 10.
    • Lapisan pabrikan: MIUI 11.
  • price: Saka 349 €

Xiaomi My 10 Lite

Layar tetep résolusi FHD, sanajan ukurane mudhun sithik, lan ngilangi tingkat refresh 90 Hz. Kajaba iku, dudu layar berlubang, nanging kalebu kedudukan kaya sing dideleng ing model taun-taun sadurunge. Batere meh padha karo kakange, ing 4160 mAh, sanajan muatan cepet mudhun dadi 20 W.

Rega lan kasedhiyan

Boten kados ingkang sampun kita tingali ing Xiaomi Mi 10 lan Mi 10 Pro, Mi 10 Lite iki regane luwih murah, yaiku 349 Euro ing versi paling dhasar 64gb. Terminal iki bakal kasedhiya ing pungkasan Mei utawa wiwitan wulan Juni taun 2020.

Mi True Wireless Earphone 2: Earphone Nirkabel Xiaomi Nirkabel kanthi Pembatalan Noise lan Sensor Presensi

Kita ngerti manawa Xiaomi wis nyiapake sawetara kejutan kanggo acara iki kanggo nampilake produk anyar, wektu iki dadi headset nirkabel sejati kanthi konektivitas Bluetooth 5.0 lan desain padha banget karo mayoritas headphone ing kategori iki sing saiki bisa ditemokake ing pasar.

Headphone iki sing paling misuwur yaiku kalebu teknologi pambatalan swara. Dheweke uga nggabungake sensor sensor optik, kontrol tutul lan otonomi loman kanthi kasus pengisian daya, sing tekan 14 jam.

Xiaomi Mi sejati 2

Especificaciones Técnicas

  • TOPOLOGI: Headphone Telinga Nirkabel Elektrodinamis
  • KONEKTIFitas WIRELESS: Bluetooth 5.0
  • IMPEDANSI: 32 ohm
  • SKOP: 10m
  • KODE AUDIO: SBC / AAC / LHDC
  • KONEKTIFitas KASUS CHARGING: USB-C
  • Bobot (UNIT): 4,5 g
  • Bobot (Karo BAG CHARGING): 50g
  • Baterei: 4 jam / 14 jam (kanthi kasus pengisian)
  • price: 79,99 €

Xiaomi wis ngonfirmasi manawa model iki kalebu fungsi pasangan otomatis, supaya sanalika sampeyan mbusak headphone saka kasus sing digawa, dheweke bakal nyambung karo smartphone tanpa prelu kita nggawe pasangan sing jelas. Kanggo iki, kita kudu nambah sing anyar sensor jarak sing bakal bisa ngerteni manawa kita nganggo utawa ora, nyebabake musik mandheg yen kita njupuk. kaya kontrol tutul sing luwih apik. Kita uga duwe Pembatalan swara aktif, sing kanggo rega kasebut kalebu perkara sing luar biasa.

Rega lan kasedhiyan

Dheweke bakal kasedhiya ing toko online resmi uga ing toko fisik, uga toko gedhe sing biasane digunakake (Amazon, PcComponentes, El Corte Inglés ...), saka sabanjure April 25 lan regane Euros 79,99.

Xiaomi Mi TV 4S 65 ″: 4-inch 10K HDR65 + TV ing € 649

Xiaomi nampilake model TV anyar kanggo Spanyol. Xiaomi Mi TV 4S 65 ″, televisi sing padha karo sing wis kasedhiya nanging luwih gedhe. Rada dandan ing sawetara bagean dibandhingake model sadurunge, kayata Dhukungan HDR10 +. Rancangan TV ing ngisor iki katon kaya model sing luwih cilik, kanthi sudhut aluminium ing warna perak.

TV iki dilengkapi kompatibilitas Android 9.0 Pie lan Chromecast. Ing babagan koneksi, TV iki dilengkapi telung port HDMI, telung port USB, Bluetooth lan WiFi. Ing njero TV, prosesor MediaTek digabungake karo RAM 2GB lan panyimpenan 8GB. Dadi kayane diwenehake karo cukup kanggo nggunakake aplikasi utawa game sing akeh.

Presentasi Xiaomi Tv

Especificaciones Técnicas

  • PANEL: 65-LED Langsung Langsung
    10 bit (8 + FRC)
  • RESOLUSI: UHD 4K (3.840 x 2.160 piksel)
  • Sudut saka tampilan: 178º
  • RATE REFRESHEMEN: 60Hz
  • PROSESOR: MTK Cortex A53
  • Memori RAM: 2GB
  • LANGKAH: 16GB eMMC
  • SISTEM OPERATING: Android 9 Pie
    Kompatibel karo Asisten Google lan Chromecast
  • SISTEM SOUND: Dolby Audio, DTS-HD, 2 x 10 W kanthi refleks bass
  • price: 649 €

Rega lan kasedhiyan

Bakal kasedhiya ing Spanyol wiwit wulan Juni rega 649 euro Lan bisa uga dituku ing toko online utawa toko sing biasane ing pabrike wis adol televisi, uga toko online lan fisik Xiaomi.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->