Iki minangka Tesla Model Y sing anyar lan luar biasa

Lan sawise sawetara minggu, sanajan Elon Musk dhewe nambah rasa kaget lan guyon nalika nampilake Tesla Model Y anyar iki kanthi gabungan inisial kabeh mobil -S3XY, Model S, Model 3, Model X lan Model Y- kita wis duwe Model Y. sing mentas diluncurake

Iki mobil sing bakal dipasang kakang saka Model Tesla 3 Lan sawise pirang-pirang taun ngomong babagan mobil anyar iki, wingi pungkasane dadi resmi. Sing ora apik yaiku kaya kabeh mobil sing ditampilake ing Tesla minangka wektu pangiriman kanggo mobil, ing kasus iki ora beda karo model liyane lan bakal kasedhiya wiwit taun ngarep 2020, nanging ora ing awal, ing pungkasan taun utawa malah awal 2021 ing AS.

Tesla Model Y

480 km otonomi lan 7 kursi kanggo SUV Tesla anyar iki

Iki minangka surat panutup kanggo Model iki Y. Kanthi udakara 480 km lan 7 kursi kita bisa ujar manawa iki pancen SUV listrik sing luar biasa ing kabeh cara. Sing teka ing peluncuran mobil mau esuk ora kecewa lan iki kaya kabeh mobil Tesla, mobil sing apik. Sejatine Elon Musk duwe karisma lan ngerti carane nampilake produke kanthi apik, nanging sing penting yaiku nggawe rahasia desain kendaraan merek anyar iki.

Saliyane, penting kanggo nyebutake manawa Musk dhewe wis yakin Model 3 lan Model Y anyar iki nuduhake 75% komponen mula kita kudu ngadhepi versi sing luwih gedhe kanthi cara apa wae, nanging kanthi garis desain lan aksesoris padha karo model sadurunge, sing nggawe rega mobil iki luwih murah tinimbang sing diarepake. Interioré mobil iki pancen padha (kanthi papan sing luwih akeh) tinimbang sing ana ing Model 3, kanthi cara iki kita bisa ndeleng kepiye atap kaca menehi rasa jembar, konsol tengah duwe papan utawa dashboard luwih akeh kanthi layar tengah Ageng katon apik.

Model Tesla Interior Y

Desain lan kinerja Model Y

Katon saka njaba, Tesla Model Y sing anyar iki kayane kita mobil kanthi garis padha karo Model 3, mesthi kudu dideleng langsung utawa malah disamping, nanging umume padha. Iki ora ateges dudu mobil "breaker leher" ing babagan desain.ya, jinis sing nggawe sampeyan muter gulu nganti bisa ngetutake nalika mlaku. Kajaba iku, warna sing diduweni padha karo versi liyane sing apik banget. Cekakipun, desain kasebut luar biasa.

Yen kita fokus karo keuntungan Model Y iki, kita bakal ngerti manawa konfigurasi sing diduweni kasedhiya ing situs web Tesla Pancen padha karo model 3. Model kanthi finish paling apik udakara udakara 450 kilometer otonomi lan kecepatan maksimal 250 km / jam matur nuwun kanggo motor dobel. Ing model paling dhasar, otonomi sing ditawakake Tesla dikurangi dadi 370 km lan kecepatan maksimal bisa nganti 200 km / jam. Kabeh kasebut kalebu angka sing ditawakake dening pabrikan, nanging sampeyan wis ngerti, kabeh iki bakal gumantung karo akeh faktor eksternal kayata suhu sekitar, apa kita liwat kutha, dalan gedhe utawa dalan gedhe, kecepatan, lsp

Tesla Model Y abang

Harga Tesla Model Y

Ora diraguhi, kita wis tekan inti saka presentasi iki lan Model Y sing anyar. Sejatine Tesla dudu kendaraan sing bisa dianggep "bisa diakses" kanggo kabeh pangguna lan kita ngerti manawa layanan sing ditawakake Tesla karo supervisor, njamin. utawa layanan sawise-sales tanpa dipikirake kualitas piranti lunak lan perangkat keras, rega kasebut mundhak ing kabeh model. Perusahaan sing berbasis ing California nindakake tugas sing apik banget sajrone taun-taun pungkasan lan pancen sejatine Model 3 lan Model Y iki regane luwih larang tinimbang Model S utawa Model X.

Rega peluncuran versi paling gampang saka Model Y iki bakal diwiwiti $ 39.000, nalika nganggo kabeh ekstra sing bisa mbayangake pangguna ing mobil anyar bakal regane udakara $ 60.000. Rega kasebut mesthine bakal dadi luwih dhuwur ing Eropa liyane yen ngetung pajak lan liya-liyane. Singkatnya, dina iki 40.000 euro dudu rega sing terjangkau kanggo umume kita, nanging sing pengin tuku Tesla wis ngerti manawa apa sing ditawakake merek iki ora bakal ditemokake ing wong liya.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.