Iki minangka perdana ing Netflix, HBO lan Movistar + kanggo wulan April 2017

Kita tekan kene, kita ngluncurake wulan April kanthi cara sing paling apik, lan ora mung amarga musim semi ndadekake sunar srengenge luwih teratur lan nyenengake suhu, nanging uga amarga duwe rilis anyar ing sumber konten audiovisual streaming sing dikontrak. Lan apik banget yen kita bisa lungguh ing sofa lan nikmati jinis lingkungan kasebut. Ora ana sing kepungkur, kita wis crita babagan kene Netflix wis menehi cap 'produk sing disaranake' marang LG babagan televisi. Dadi ayo Ikuti potlot lan kertas amarga kita bakal ngobrol kanthi dawa babagan apa sing bakal teka ing wulan April iki kanthi layanan HBO, Movistar + lan mesthine Netflix.

Dadi, kaya biasane, kita mbaka siji kanthi layanan sing paling populer, kita ora bakal ngidini sampeyan kantun premier, lan kanthi pilihan, sampeyan bakal gampang ninggalake pipa, Kowe ora mikir? Ayo kana pisanan karo Netflix:

Seri ing Netflix wulan April 2017

Ayo miwiti karo seri kasebut, ing endi Netflix menehi rasa legi, amarga ora bisa ngasilake jumlah akeh, sanajan kaya biasane, kualitas kasebut bisa ditrapake kanthi apik. Iya kita duwe akeh perdana babagan musim pertama, yaiku seri sing durung langsung lan kita bakal bisa seneng wiwit wiwitan.

  • Kabel Wanita - Musim 1 - Saka 28 April
  • Permen karet - Musim 2 - Saka 4 April
  • Njaluk Down - Musim 2 - Saka 7 April
  • Bill Nye Ngirit Dunia - Musim 1 - Saka 21 April
  • Panerusipun Ditunjuk - Musim 1 - Saka 5 April
  • Aquarius - Musim 1 - Saka 5 April (konten bakal disiarake saben minggu)
  • girl Boss - Musim 1 - Saka 21 April
  • Dear Wong Putih - Musim 1 - Saka 28 April
  • Teen Wolf - Musim 5 - Saka 1 April
  • Suits - Musim 6 - Saka 1 April
  • Sakit Ireng - Musim 4 - Wiwit 1 April (konten bakal disiarake saben minggu)

Kita bakal tampil saka pilihan iki, utamane kanggo kebanggaan nasional, Kabel Wanita, lan iki minangka seri produksi Spanyol pertama sing bakal disiarake ing saindenging jagad ing Netflix, kanthi pemeran menarik kayata Blanca Suárez. Seri iki wis ditemtokake ing Madrid pirang-pirang dekade, lan kaya sing sampeyan bayangake, para protagonis yaiku "operator telepon" sing tanggung jawab ngubungake sawetara telpon karo wong liya kanthi manual (sepira jarake).

Film ing Netflix wulan April 2017

Netflix

Kita uga ora bakal nemokake premiere kanggo film ing Netflix ing taun 2017, nyatane, film sing ditampilake cukup miskin, kita angel golek sing menarik banget, utawa sawetara produksi super, kayane Netflix mutusake mudhun. pemeran rada kuat yen dheweke budhal ing wulan pungkasan. Kaget banget amarga ngerti yen wis wayahe kabeh Spanyol plancongan, Paskah bakal teka. Oalah, vKita ana ing kana film sing ditampilake ing wulan April ing Netflix Spanyol kanggo 2017:

  • Kabeh utawa ora: Wiwit tanggal 28 April
  • Rodney King: Wiwit tanggal 28 April
  • Sandy Wexler: Wiwit tanggal 14 April
  • Kadurjanan Cilik: Wiwit tanggal 28 April
  • Ultra Amérika: Wiwit tanggal 4 April
  • SandcastleWiwit tanggal 21 April
  • Tramp: Wiwit tanggal 21 April
  • Mercusuar Orcas: Wiwit tanggal 7 April
  • Ing sangisore lintang: Wiwit tanggal 12 April
  • Kothak Cilik: Wiwit tanggal 21 April
  • Lan Dumadakan Sampeyan: Wiwit tanggal 18 April
  • Sayang Kanca: Wiwit tanggal 1 April
  • Wong Ora Kasar: Wiwit tanggal 25 April
  • Jack Ryan: Bayangan Operasi: Wiwit tanggal 4 April

Aku angel nyaranake konten ing kene, mbok menawi Sandcastle minangka tawaran sing paling narik kawigaten, yaiku: Rookie Private Matt Ocre ngalami panas lan medeni nalika dheweke metu karo kanca-kancane menyang pinggiran Baquba kanggo ndandani sistem pasokan banyu sing rusak dening bom AS. Ing tengah rasa nesu lan nesu, Ocher nemokake bebaya kanggo entuk kapercayan warga lokal. Ana ing kana, ing lurung-lurung, ing alun-alun, ing sekolah, ing kana dheweke ngerti sejatine biaya perang ».

Dokumenter ing Netflix wulan April 2017

Lengganan Netflix

Uga ana papan kanggo film dokumenter ing Netflix, lan amarga kita bisa nyinaoni sethithik saka sofa lan platform video sing disenengi. Iki minangka dokumenter sing bisa kita nikmati liwat Netflix sajrone wulan April 2017:

  • Buta Tickling: Wiwit tanggal 10 April
  • Perang Meksiko: Wiwit tanggal 1 April
  • Bocah Ala: Wiwit tanggal 1 April
  • Antarane Para Mukmin: Wiwit tanggal 1 April
  • Segara Plastik: Wiwit tanggal 19 April
  • Binatang Binatang: Wiwit tanggal 1 April
  • Casting Jonbenet: Wiwit tanggal 28 April
  • Kepiye Pengin Wanita: Wiwit tanggal 28 April

Seri Movistar + kanggo April 2017

Saiki kita kudu pindhah menyang platform liyane, Movistar +Ayo goleki apa aplikasi konten sing dikarepake sing ditawakake Telefónica kanggo kabeh pelanggan Movistar sing ditawakake lan isi sing paling apik:

  • Telpon luwih apik Saul: Musim 3 wiwit 11 April saben minggu - T1 lan T2 saiki kasedhiya
  • VEEP: Perdana dunia VOS ing wayah wengi tanggal 16 April - Ing basa Spanyol seminggu mengko
  • Lembah Silikon: Premiere musim 4 ing VOS wengi 23 April - Ing basa Spanyol seminggu mengko
  • Fargo: Premiere musim 3 ing Vose tanggal 20 April - Ing basa Spanyol wiwit 21 April - T1 lan T2 wis kasedhiya
  • The Turah: Premiere donya ing VOS ing wayah wengi tanggal 16 April - Ing basa Spanyol wiwit tanggal 26 April
  • Kantor Infiltrator: Premiere musim 1 dina Senen, 3 April

Aja lali manawa sebagian besar konten seri Movistar + dirilis saben minggu. Ing dhaptar iki, kita mesthi nyoroti komedi kasebut Silicon Valleyluwih-luwih yen sampeyan ana ing kene amarga sampeyan seneng budaya «Geek» lan sawetara sing luwih karismatik tinimbang bocah lanang Silicon Valley Ing aspek kasebut. Aku nyaranake supaya seneng-seneng, ditambah uga ana ide-ide saka budaya teknologi.

Film Movistar + ing wulan April 2017

Saiki kita entuk istilah sinematografi. Ing kene Movistar narik agenda lan umume nampilake konten sing rada menarik tinimbang para pesainge. Nanging sampeyan kudu mutusake dhewe, kita Kita mung bakal nyelehake kabeh katalog ing meja sampeyan lan sampeyan bakal milih:

  • Corps Elit
  • Eddie Elang
  • Kewan Fantastic lan Endi Golek
  • Villaviciosa ing sebelah
  • Ghostbusters (2016)
  • Heidi
  • Pétrus lan naga
  • Jason Bourne
  • Ing Pungkasan Tunnel
  • Mascotas
  • 1944
  • Saiki sampeyan ndeleng kula 2
  • File Warren: Kasus Enfield
  • Yen dikersakake Gusti Allah
  • Alice liwat pangilon
  • Bangau

Repertoire sing ora apik sing diwenehake Movistar + kanggo kita, akeh sing kudu disorot, kalebu sing terakhir saka pencipta Harry Potter, kita ngomong babagan Kewan Fantastic lan Endi Golek, produksi sing apik sing bakal nglipur. Uga bakal ana ruang kanggo banyolan nganggo basa Spanyol Villaviciosa ing sebelah Corps Elit. Saiki sampeyan kudu milih, nanging yen milih bocah cilik, mesthine bakal milih Pets

Seri lan Film ing HBO kanggo April 2017

HBO minangka sing terakhir gabung, nanging nawakake macem-macem konten berkualitas. Saliyane, aplikasi sampeyan isih kudu cukup polesan, sanajan nindakake tugas kasebut. Kita bakal nemokake, amarga menehi kontrak, yen HBO bisa nuduhake katalog tartamtu karo Movistar +, lan multinasional Spanyol duwe seri sadurunge, uga saluran kasebut.

  • Channel Zero: Candle Cove - Musim 1
  • Kewan - Kabeh Musim
  • Ratu Putih - Musim 1 wiwit 1 April
  • Sisa - Musim 3 wiwit 17 April
  • Lembah Silikon - Musim 4 wiwit 24 April
  • Veep - Musim 6 wiwit 17 April

Saiki ayo goleki film lan dokumenter, lan kita uga nemokake konten jangka panjang liwat HBO, sing ora pengin ninggalake apa-apa, sanajan kasunyatane penetrasi ing Spanyol rada alon, nanging didhukung karo langganan gratis sing ditawakake Vodafone sajrone telung wulan.

  • Urip Abadi Henrietta Lacks
  • Nyimpen Pendhaftaran Sesuk: Bocah-bocah Seneng Bumi
  • Nyimpen Kula Sesuk: Bagean 5
  • Aborsi

Rega layanan

Lan iki wis dadi kabeh wong, kita menehi sampeyan komparasi cilik saka regane lan apa sing ditawakake saben produk kasebut. Kita bakal terus nggawe jinis artikel iki saben wulan, supaya sampeyan ora kejawab babar pisan sing terus ditampilake ing platform kasebut sing nggawe revolusi kanggo hiburan lan cara nggunakake konten video.

  • NETFLIX:
    • Siji pangguna kanthi kualitas SD: € 7,99
    • Kaloro pangguna HD kualitas bebarengan: € 7,99
    • Papat pangguna simultan kanthi kualitas 4K: € 11,99
  • HBO:
    • Mode siji kanggo € 7,99 tanpa pirang-pirang profil
  • Movistar +:
    • Saka € 75 kalebu paket seluler lan serat optik

Lan iki minangka pungkasan konten sing bakal bisa dideleng ing wulan iki. Yen sampeyan ngerti babagan seri utawa film sing wis ana lan wis liwati, aja ragu-ragu hubungi kami ing Twitter utawa ing kothak komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.