Iki regane Samsung Galaxy S8 lan Galaxy S8 + anyar

Samsung Galaxy S8

Ing tanggal 29 Maret, Samsung bakal resmi nampilake sing anyar Galaxy S8 lan Galaxy S8 +, ora suwe sawise LG, Huawei lan Sony nampilake unggulan anyar ing Kongres Dunia Seluler. Kita wis ngerti kabeh rincian babagan rong smartphone anyar iki, sanajan kita isih isih kekurangan sing penting banget kayata rega.

Mesthine, akeh desas-desus sing nyebar liwat jaringan jaringan saben dina, wiwit ngobrol babagan rega sing bakal diterbitake unggulan anyar perusahaan Korea Selatan ing pasar. Kanggo menehi ide Samsung Galaxy S8 bakal dirilis ing Eropa kanthi rega 799 euro, utawa ujar salah sawijining bocor paling anyar sing kedadeyan.

Galaxy S8 +, kanthi layar 5,8 inci, rega kasebut bisa uga luwih murah, sanajan bisa uga luwih murah tinimbang sing diarepake. Nalika tekan pasar, rega kasebut bakal diwiwiti kanthi model paling dhasar Euros 899. Rega iki apik banget, amarga durung suwe meh kabeh kita padha surak swarga nalika ngerti yen rega terminal anyar iki bakal ngluwihi 1.000 euro, ana sing pungkasane kayane ora kaya ngono, paling ora ing pasar Eropa.

Regane mirip banget karo Galaxy S7, luwih-luwih yen mbandhingake Galaxy S8 karo Galaxy S7 Edge, 819 euro kanggo 799 euro sing bakal dirilis Galaxy S8 anyar. Pancen angel dibandhingake lan ngukur rega Galaxy S8 + wiwit taun kepungkur ora ana versi sing padha ing pasar.

Saiki, harga kasebut ngelingi manawa ora resmi lan durung dikonfirmasi Samsung, ana sing bakal kelakon tanggal 29 Maret. Apa sing dikarepake yaiku duwe referensi lan katon luwih cetha yen rega kasebut bakal dikonfirmasi ing acara presentasi.

Apa sampeyan mikir babagan rega sing bakal dirilis Galaxy S8 ing pasar?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)