Iki minangka sebab kenapa Amazon nggawe internet mudhun

Amazon

Mesthine sampeyan isih bakal kelingan kepiye rong dina kepungkur kayane luwih saka separo internet ora aktif utawa ora nanggapi, ing dina sing padha kita duwe kesempatan kanggo ngumumake kabeh kudu kegagalan ing salah sawijining pusat data Amazon, khusus perusahaan sing dununge ing sisih lor Virginia. Ing memori tetep, amarga gagal, layanan kayata Slack, Business Insider, Quora ... secara harfiah tanpa akses.

Pungkasane, kita ora kudu ngenteni suwe banget kanggo ngerti kesimpulan sing wis digawe ing Amazon, ing endi, kabeh masalah sejatine amarga kasunyatane pegawe salah printah. Iki, sing aneh banget, nyebabake kabeh layanan platform Layanan Web Amazon ora digunakake nganti pirang-pirang jam.

Karyawan Amazon bakal nandhang kaluputan yen ora ana akses menyang media.

Kaya sing diterbitake dening Amazon:

Jam 9:37 (PST) anggota resmi tim S3 nyoba nglakokake prentah yaiku mbusak sawetara server saka salah sawijining subsistem S3 sing digunakake kanggo sistem tagihan. Sayange, salah sawijining elemen komando ora salah dilebokake lan abdi akeh sing ora sengaja ngilangi.

Server sing dicopot minangka bagean saka subsistem S3 liyane. Salah sijine, subsistem pengindeksan, yaiku sing nangani metadata lan lokasi informasi kanggo kabeh obyek S3 ing wilayah kasebut. Subsistem nomer loro, subsistem lokasi, nangani lokasi panyimpenan lan gumantung karo subsistem indeksasi supaya bisa fungsi kanthi apik lan bisa digunakake kanthi bener.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)