Iki minangka Sony Xperia 1 anyar sing ditampilake ing MWC

Sony maneh nggawe kita tangi luwih cepet ing acara referensi telephony sedunia, MWC. Perusahaan iki ngluncurake presentasi unggulan, wektu iki ninggalake nomenklatur XZ lan bakal langsung diarani Xperia 1. Kanthi cara iki, perusahaan kasebut ninggalake sawetara perkara sing ana gandhengane wiwit diwiwiti, nanging ora ngilangi nomer mula bisa uga, suwe-suwe bakal Getun lan nggawe akronim sing dingerteni "XZ" ing piranti kasebut, utawa ora.

Ing kasus apa wae, apa sing diduweni dina iki ing dina pertama MWC yaiku akeh gerakan kanthi nggatekake manawa dina-dina wingi dina Minggu, dina iki dina isih kurang. Kita miwiti jam 8:30 esuk lan Sony nuduhake piranti kanthi desain sing rada apik nanging ora beda banget karo sing wis ngerti babagan merek kasebut. Ayo ndeleng sawetara rincian sing paling penting ing Xperia 1 anyar iki.

Xperia 1 kanthi layar 4k

Kanggo akeh, prelu kasebut ora perlu lan kanggo wong liya evolusi penting ing smartphone. Sony nyisihake layar 6 inci kanggo nambah setengah inci ing model sing bakal teka iki nganti 6,5 inci kanthi rasio aspek sing diowahi nganti 21: 9 thanks kanggo nyuda pigura ngarep. Sing nambah kasunyatan manawa panel OLED karo Résolusi 4k nggawe sampeyan wedi babagan kapasitas batere lan yen bisa kerja saben dina, ing perusahaan kasebut negesake.

Nalika ngomong babagan pemroses raja ing MWC 2019 iki, mesthine yaiku Qualcomm Snapdragon 855 lan Sony ora adoh banget ing babagan iki nambah prosesor sing paling kuat. Saliyane iku, kita ngerti kepriye tren umume perusahaan kanggo nambah RAM ing piranti lan ing kasus iki Xperia anyar ora tekan 12 GB nanging Dheweke munggah saka 4 GB model sadurunge dadi 6 GB RAM.

Kapasitas Xperia 1 anyar iki mundhak saka 64GB dadi 128GB kanggo model entri saengga Sony uga tetep prihatin babagan masalah kapasitas. Saliyane, nambah pilihan kertu memori sing ditinggalake pabrikan liyane lan ing kasus iki maksimal 512GB.

Sony Xperia 1

Kamera telu ing mburi

Taruhan Sony uga kanggo kamera kaping telu ing sisih mburi kanthi sudut aperture 1.6 inci, sudhut amba lan TV. Ing kasus iki kita duwe sensor 26mm kanggo sudhut amba, sensor 16mm kanggo sudhut amba lan tele 52mm sing nggawe kamera Xperia 1 anyar iki dadi piranti sing apik kanggo motret. Soko sing uga ora nggumunake. Ing sisih ngarep, sensor 8MP bisa ditemokake tanpa fokus otomatis.

Kita nemokake sertifikasi IP68, a batere saka 3.300 mAh pitakon sing bisa tekan pungkasan dina kanthi layar luwih saka 6 ″ AMOLED lan 4K, lan gelas Gorilla Glass 6 sing nglindhungi peralatan kasebut. Ing desain, kita bakal ndeleng pangowahan dibandhingake karo model sing luwih mlengkung sadurunge, nanging uga dudu perubahan sing amba. Ngomong-ngomong, saka "Melu" apa-apa ing Sony.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.