Iki minangka warta ing Pembaruan Windows 10 April, update Windows utama pungkasan

Gambar logo Windows 10

Meh terus kita nampa update ing PC Windows 10, nanging kasunyatane yaiku cenderung kumulatif lan utamane fokus ing aspek ing level keamanan. Barang bakal owah kanthi nganyari gedhe, kaya sing bakal ditampa sajrone wulan April.

Tetep bareng karo kita, temokake sawise mlumpat informasi sing paling relevan babagan Windows 10, lan yaiku Nganyari April disiapake, kinerja Windows anyar sing apik kanthi akeh fitur anyar lan bakal dakkandhani sampeyan sing paling relevan. Go nyiyapake koneksi internet lan ruang hard disk.

Ana akeh warta, mula kita bakal ndhaptar sethithik mbaka sethithik supaya sampeyan ora kejawab, lan ing ndhuwur kabeh elinga penting kanggo nganyari PC Windows amarga kinerja lan keamanan.

  • Riwayat kegiatan: Riwayat tugas sing ditindakake bakal disimpen kanggo njupuk pangowahan lan mbalekake yen ana kesalahan.
  • Ketrampilan sing luwih apik Cortana
  • Dandan gameplay kanggo ngaktifake kanthi luwih gampang lan ngembangake kompatibilitas
  • Alat diagnostik anyar apik kanthi luwih akeh aktuasi
  • Nyuda wektu eksekusi, download lan instalasi saka nganyari
  • Wiwitan luwih cepet lan urip maneh, wektu ngenteni dicekak saben tumindak kasebut
  • Tema peteng ing panjelajah file

Iki paling relevan sanajan kita ora bakal kaget yen duwe trik kanggo lengen klambi. Tanpa mangu-mangu, perbaikan Mode Game bakal katon apik, uga riwayat kegiyatan lan mode diagnostik anyar. Versi paling anyar cetha fokus kanggo ningkatake kinerja piranti lan nggawe urip kita luwih gampang, lan Microsoft isih kerja keras karo Windows 10 lan kayane ora bakal dibuang kaya sing cepet karo versi liyane Sistem Operasi paling akeh digunakake ing planet iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)